Terasz, kerthelység, pop-up. Ezekben a kategóriákban hirdette meg Budapest Főváros Önkormányzata immáron harmadik alkalommal a legjobb kiülős vendéglátóhelyek versenyét.  A döntés egy négytagú szakmai zsűri kezében lesz, akik kiemelten értékelik majd a gyerek- és kutyabarát helyeket, emellett az akadálymentesség is fontos szerephez jut, de természetesen a nagyközönség is szavazhat a legjobb budapesti vendéglátós teraszokra és kerthelységekre. A nyári fővároskép meghatározó elemeinek versenye: Terasz Budapest 2016.

terasz budapest terasz budapest 2016

 

A bíráló bizottság tagjai: Szalay-Bobrovniczky Alexandra - humán főpolgármester-helyettes, Mártonffy Miklós - Budapest főépítésze, Gianni Annoni - gasztronómiai szakértő és Miklós Csaba - borász. Az általuk kiválasztott három győztes egy évig viselheti a Terasz Budapest 2016 címet. Az elismerés és a Sipos Balázs üvegművész által készített egyedi díjtárgyak mellett a legjobbak idén is Raiker vásárlási utalványt nyernek.

A pályázatra 2016. július 18-án 15:00-től augusztus 7-én 24:00-ig jelentkezhetnek a vendéglátóhelyek a Terasz Budapest Facebook-oldalán, 2016. augusztus 10-től augusztus 31-ig pedig ugyanitt lehet megszavazni a főváros közönségdíjas teraszát.

A pályázat kiírója és lebonyolítója a BVA Budapesti Városarculati Nonprofit Kft.

További részletek:
facebook.com/teraszbudapest
enbudapestem.hu


 

Ha tetszett a poszt, akkor csatlakozz a Koktél Blog Facebook-oldalához!