Hazai hírességek jó pár kupica felestől is ihletet merítve színezik ki a múlt homályba merült magyar históriáit, amelyeket kosztümös színészek keltenek életre a Comedy Central vadonatúj, saját gyártású sorozatában. A Tömény történelem ma 22 órakor debütál a humorcsatornán. Az első epizódban Ganxsta Zolee és Biri Balázs humorista ereszti szabadjára spiccesen a fantáziáját. Koppány vezért lúzerként, Drakulát pedig török-magyar kettősügynökként mutatják be eredeti humorral – a vicces sztorikra Kamarás Iván szájszinkronizál a mesélők hangjára. 

tömény történelem ganxsta zolee kamarás iván biri balázs comedy central

 

 
A tengerentúlon nagy sikerrel futó Comedy Central produkció, a Drunk History magyar változatában, a Tömény Történelemben hazai nagydumás hírességek cefrésítik és írják újra eddig még sosem hallott sztorikkal nemzetünk krónikáját. A merész képzettársításokkal és kacagtató fordulatokkal átszőtt sajátos történeteket pedig nagyszabású díszletek között, korhű jelmezekbe öltözött színészek jelenítik meg, a spiccesen sztorizók hangjára tátogva.
 
Az első epizódban Ganxsta Zolee és a Comedy Central standup tehetségkutatójában, a Magyarország szereplek!-ben feltűnt humorista, Biri Balázs vállalkozik arra, hogy poharazgatás közben feltárja a régmúltat. A két dumagép fantáziája az elfogyasztott italok mennyiségével arányosan szárnyal és vezeti Kamarást egyre képtelenebb szituációkba.
 
Ganxsta például elég csúnyán négyeli fel történelmünk egyik rettegett fenegyerekét, Koppány vezért. „A sok sör és a hat feles vodka áldásos kombinációját fogyasztottam, ami elég durva volt a végére, de abban sokat segített, hogy meglehetősen fantasztikus sztorit kerekítsek Koppány személye köré” – emlékezett vissza a rapper.

tömény történelem ganxsta zolee kamarás iván biri balázs comedy central

Tömény Történelem premier: ma 22.00-kor a Comedy Central műsorán.

Sajtóanyag alapján szerkesztette: Farkas Krisztián
 


 

Ha tetszett a poszt, akkor csatlakozz a Koktél Blog Facebook-oldalához!