A Bacardí Legacy magyar döntőjét a WarmUp bartendere, Gózon Péter nyerte, így ő képviseli hazánkat a berlini szuperfináléban. Íme a győztes koktélja, amiben remekül kiegészítette a Daiquirí egyszerű nagyszerűségét némi Camparival, kardamommal, vaníliával és sóval (számomra leginkább a vaníliás sókruszta volt a telitalálat, elképesztően jól működött a koktél többi összetevőjével). Sin Limites, azaz határok nélkül.

sin limites receptúra gózon péter rum campari bacardi

 


SIN LIMITES

Összetevők:
45 ml Bacardí Carta Blanca,
20 ml friss limelé,
  5 ml Campari,
15 ml házi készítésű vaníliaszirup,
 2-3 darab kardamom.

Pohár: coupé pohár/koktélos pohár vaníliás sókrusztával.

Elkészítés: a kardamom szemeket muddlerrel (törőfával) nyomkodjuk szét, majd a többi összetevővel koktéljéggel együtt shakerben rázzuk össze és duplaszűréssel töltsük egy előhűtött pohárba. 

sin limites receptúra gózon péter rum campari bacardi

Ha tetszett a poszt, akkor csatlakozz a Koktél Bloghoz a Facebookon és az Instagramon!