A Zwack Múzeum és Látogatóközpont szervezésében november 23-án induló Dívák és Fűszerek koncertsorozaton – ahol a művészet mellett az aromáké, a finom eleganciáé és természetesen az Unicumé a főszerep – a magyar zenei élet olyan karizmatikus dívái lépnek fel, mint Malek Andrea, Falusi Mariann vagy Szulák Andrea, az estek házigazdája pedig Bodrogi Éva művésznő lesz.

unicum zwack

 


A 2004-ben megnyitott Zwack Múzeum és Látogatóközpontban – ahol különleges palackok, dokumentumok és családi relikviák sorakoznak, sőt, a gyártás folyamataiba is bepillantást nyerhetünk – különleges szerepe van a kultúra ápolásának. A Mezítlábas Zenészek, a Négynegyed és a Múzeumok Éjszakája után november 23-án elindul a legújabb, ezúttal a fűszereket és zenei élményeket ötvöző Dívák és Fűszerek különleges koncertsorozat is.
A koncerteket a Látogatóközpont elegáns fűszertermében tartják, amelynek berendezését a Zwack család szellemisége, az évszázados hagyományok és a család tisztelete ihletett. A különleges légkörrel rendelkező teremben – amelyet a máig titkos recept alapján készülő Unicum gyógynövényekben bővelkedő, magával ragadó illata tölt meg – a zenei élményt a Zwack szakértőinek köszönhetően egy fűszerbemutató és egy Unicum-kóstoló követi majd.

A koncertek időpontjai:
2017. november 23., 19:00: Falusi Mariann (részletek a facebook eventben itt)
2018. január 18. ,19:00: Szulák Andrea
2018. február 23., 19:00: Malek Andrea

Sajtóanyag alapján szerkesztette: Farkas Krisztián

Ha tetszett a poszt, akkor csatlakozz a Koktél Bloghoz a Facebookon és az Instagramon!