Idén októberben már nyolcadik alkalommal találkoznak a nemzetközi whisky- és párlatkultúra jeles képviselői a Whisky Show-n. A nemzetközileg is elismert budapesti rendezvényen Írországtól Japánig, Skóciától Tajvanig, Németországtól Franciaországon át az USA-ig számos kiállító teszi tiszteletét. A show már messze túlmutat a whiskyk világán, ugyanis évek óta már egyéb prémiumpárlatokat is lehet kóstolni.

whisky show

 


A Whisky Show kiváló alkalmat nyújt, hogy az érdeklődők megismerkedjenek a calvadosokkal, a rumokkal, az armagnacokkal és a konyakokkal, de több tucat prémium gint is megkóstolhatnak, akár Gin Tonic formájában is.

Mint minden évben, idén is színes programdömping várja a látogatókat. Most is lesz bartender verseny, ír kávé verseny, GoodSpirit Bár a Ginteremben, Whisky Casino és jönnek a skót dudások is. Ezúttal is több gyártó és lepárló képviselője tart majd ültetett kóstolót, amelyekre elővételben lehet jegyet vásárolni. A szemináriumokon 5-6 tétel kóstolható egy informatív előadás keretében, így az érdeklődők a profi előadók segítségével informálódhatnak.

Időpont: 2018. október 27-28 (mindkét nap 14:00-tól 21:00-ig tart a rendezvény)

Helyszín: Corinthia Hotel


Jegyvásárlás és további információk a rendezvény honlapján.

Sajtóanyag alapján szerkesztette: Farkas Krisztián @ Koktél Blog

Ha tetszett a poszt, akkor csatlakozz a Koktél Bloghoz a Facebookon és az Instagramon!