558. Negroni rozéval

Ha már nyáron úgyis minden a rozéfröccsről meg újabban a Froséról szól, itt a Rosé Negroni is.

receptúra negroni rosé negroni cocchi rosa campari bor pezsgő

Fotó: imbibemagazine.com

0 Tovább

531. Sör mi több koktélok

A sörforradalom nem ismer határokat! Íme a Sör mi több koktélreceptúráit.

sör mi több sör campari vodka receptúra whisk(e)y scotch whisky violet wit campari weizen strawbeerry blonde ice tea russian cherry bitter

0 Tovább

491. Gózon Péter nyerte a Bacardí Legacy magyar döntőjét!

A Bacardí Legacy magyar döntőjét a WarmUp bartendere, Gózon Péter nyerte, így ő képviseli hazánkat a berlini szuperfináléban. Íme a győztes koktélja, amiben remekül kiegészítette a Daiquirí egyszerű nagyszerűségét némi Camparival, kardamommal, vaníliával és sóval (számomra leginkább a vaníliás sókruszta volt a telitalálat, elképesztően jól működött a koktél többi összetevőjével). Sin Limites, azaz határok nélkül.

sin limites receptúra gózon péter rum campari bacardi

0 Tovább

489. Baijiu mesterkurzus a Buddha-Barban

A kínai baijiu (magyarosan pajcsiu) cirokból vagy rizsből készült párlat, amivel nemrég találkoztam elsőként Ulric Nijs mesterkurzusán a Buddha-Barban. Nem mondom, hogy elsőre nem volt szükség minden nyitottságomra az intenzív, hol kanalas gyógyszerre, hol szójaszószra emlékeztető ízek feldolgozásához, de pl. a tölgyfahordóban érlelt vagy a rózsával ízesített változat kifejezetten könnyen fogyasztható volt. Koktélok terén pedig abszolút izgalmas dolgokat lehet belőlük kihozni, személyes kedvencem az elképesztő frissességű uborkás Cucumber Crush volt.

baijiu buddha-bar ulric nijs yingtao julep nuwa campari cucumber crush cointreau guizhou elixir paul matthew moutai luxardo chinese negroni negroni julep oriole bar

0 Tovább

480. Clive Owennel és Paolo Sorrentinóval indulT el a Campari kampánya: Killer in Red

A nagy szépség és az Ijfúság c. filmjeiről, illetve újabban Az ifjú pápa c. sorozatáról ismert zseniális olasz rendező, Paolo Sorrentino rövidfilmjével indult a marketingre mindig is nagyon figyelő Campari márka Red Diaries kampánya. A gyönyörűen fényképezett Killer in Rednek Clive Owen a főszereplője és persze többször feltűnik a névadó koktél is.

receptúra killer in red paolo sorrentino clive owen caroline tillette gin vermouth grand marnier campari

Killer in Red: kamillás gin, vermouth bianco, Grand Marnier, Campari, rózsaeszencia. Keverőpohárban készítve, előhűtött champagne saucerben szervírozva. (Fotó: pianetadonna.it)

0 Tovább

472. Füstös Negroni

Íme az egy kedvenc koktélom mezcallal készített és így füstös karakterű twistje az amerikai Virtu étteremből. Virtu Negroni Gio Osso séftől.

receptúra negroni virtu virtu negroni mezcal campari cynar vermouth gio osso

Fotó: liquor.com

0 Tovább

420. Merészségek a Negroni Nighton

Nagyon jól összerakta a múltkor beharangozott Negroni Night programját Alia Akkam és Dez O'Connell a Brody Studiosban. Természetesen részletekbe menőkig ismertették az aperitif koktélok egyik királyának történetét, kitérve az elődöknek számít Milano-Torinóra, illetve Americanóra és persze az 1919-ben a firenzei Caffé Casoniban megszülető Negronira, amit Camillo Negroni gróf kérésére készített el Fosco Scarselli bártender. A hangsúly persze mégiscsak a lekóstolt koktélokon volt: egy hagyományos, de mégis különleges Negronin, illetve négy merész Negroni twisten.

negroni dez oconnell alia akkam receptúra negroni azteca chamomilie negroni zwack boulevard bianco mancino gin aperol campari vermut edinburgh bobbys schiedam caorunn tequila don julio patrón unicum st germain brody studios

Fotók: Koktél Blog

0 Tovább

401. Black Swan Signature Cocktails

Újragondolt nagy klasszikusok és meghökkentő, vadiúj koncepciók. A koktélok terén többek között ezekre lehet majd számítani Budapest hamarosan nyíló speakeasy bárjában, a Black Swanban. Ódor András szakmai vezetésével a készületek már javában tartanak, a tervezett signature koktélok közül néhányat már le is kóstolhattam.

receptúra donna sbagliato barrel aged negroni negroni believe bombay sapphire gin martini campari vermut aperol törley pezsgő black swan ódor andrás

0 Tovább

390. Star of Bombay koktélok

A héten részt vehettem az új Star of Bombay bemutatóján a Mazel Tovban, ahol Kovács Kálmán prezentálta az új szuperprémium gint. A Bombay Sapphire-hoz képest a Star of Bombay több újdonságot is hozott: egyrészt magasabb alkoholtartalmat (a 40 térf.%-ot 47,5 térf.%-ra emelték), másrészt két új fűszert (a boróka, a citromhéj, a koriander, a nősziromgyökér, az angyalgyökér, a mandula, az édesgyökér, a cassia-kéreg, a kubebabors és a malagétabors kiegészült a bergamottal, valamint az ambrettel), harmadrészt lassabb lepárlást (a hat órát kilencre emelték). A magasabb alkoholtartalom és a plusz fűszerek miatt az eredmény egy karakteresebb gin, a lassabb lepárlásnak köszönhetően mégis elképesztő kifinomultsággal. Íme néhány Star of Bombay koktéltipp.

star of bombay gin kovács kálmán campari martini fifty-fifty martini constellation galaxy espresso negroni negroni

0 Tovább

295. Újabb sörös koktélok

Miután a múltkor sikeresen elmélyültem a sörös koktélok világában, most jöjjön egy újabb sor, ezúttal a Liquor.com válogatásában.

Sörös koktélok

0 Tovább

285. Londoni bártúra 2015

Azt hiszem, kevesen vitatják, hogy a bárkultúra jelenlegi két fellegvára London és New York. Ezt mi sem bizonyítja jobban, mint a nívós World's 50 Best Bars tavalyi listája, ahol az első tíz bár közül hármat-hármat ez a két város ad, úgy, hogy a legjobb öt közé máshonnan nem is tudtak bekerülni. Előbbi városban nemrég sikerült egy bártúrát megszerveznem, így többek között meglátogattam az említett TOP10-es bárokat is.

artesian nightjar savoy 69 colebrook raw cahoots join the colony absolut elyx vodka youre so gangsta grey goose name of the samurai whisk(e)y japán whisky nikka tea in st james no.3 gin scotchlaw dewars scotch whisky the double decker bombay sapphire Johnny Walker death in venice Campari the blitz spritz tanqueray keeping it regular

Fotók: Koktél Blog

0 Tovább

283. 100 éves a Camparino!

Ma ünnepli 100 éves születésnapját a milánói Galleriában a Camparino. A Davide Campari által 1915-ben alapított bár az "I Volti dell'Aperitivo", vagyis az "Aperitivo Arcai" c. kiállítással adózik azon olasz gasztronómusok előtt, akik szerepet játszottak az aperitivo kultúra népszerűsítésében.

Camparino 100

0 Tovább

272. Bevezetés az olasz aperitivo kultúrába

Vidámság, barátok, zene, ételek és italok. A nemrégiben Budapesten járt Loris Contro (nemzetközi Aperol és Campari márkanagykövet) jellemezte így az olasz aperitivo kultúrát, aki a Konyhafőnök első szériájából ismert Wossala Rozinával együtt avatta be a meghívott újságírókat a tipikus medditerrán életérzés részleteibe.

Aperol aperol spritz wossala rozina loris contro milano-torino Campari aperitivo

0 Tovább

261. A gin reneszánszának zászlóshajója a WarmUpban: Martin Miller's

Martin Miller barátaival épp valami rossz Gin Tonicot iszogatott szomorúan egy csendes londoni bárban 1998 nyarán, amikor csalódottságától felfűtve kijelentette, hogy időt és pénzt nem sajnálva ő bizony szeretné megalkotni a világ legtökéletesebb ginjét. Egy igazi modern klasszikust, ami akár tisztán fogyasztva is élvezhető. Még ott a bárban felírta egy szalvétára, hogy milyen fűszereket képzelt el ízesítőként, például toszkán és indiai borókát, kínai kasszia kérget vagy francia angyalgyökeret. Az ideális lepárlóként Miller víziójában egyszerűen csak Anglia legjobb, legtradicionálisabb pot still desztillálója szerepelt, azonban a legnagyobb dobásnak mégis a világ legtisztább, legkönnyedebb izlandi vizét szánta, mellyel ott helyben házasítják az Angliából érkező párlatot. A terveket aztán tettek követték és megszületett az azóta kultikussá vált Martin Miller's márka, ami a gin reneszánszának zászlóshajója lett.

Martin Miller

A 2013 karácsonyán elhunyt Martin Miller úgy gondolta, hogy egy ginnek romantikusnak és csábítónak kell lennie, ellentétben a vodkával, amit csupán a tudomány győzelmének tartott a szív felett (fotó: Martin Miller's)

0 Tovább

227. Eva Green és a 2015-ös Campari naptár

Londonban bemutatták a 2015-ös Campari naptárat, a képeken ezúttal Eva Greenre bízták a főszerepet és persze a szokásos camparis koktélok sem maradtak el. Érdekesség, hogy a fotók egy részét Budapesten a Corinthia Hotelben és a Divatcsarnokban, valamint Gödöllőn a kastélyban és a vasútállomáson készítették. A téma pedig: Mythology Mixology.

0 Tovább

135. Uma Thurman és a 2014-es Campari naptár

A Campari mindig is híres volt szokatlan és egyedi reklámjairól, jó ideje például speciális naptárakban utaznak, melyeknek az adott téma mellett egy-egy celebritás adja a különlegességét. Az idei évben Penélope Cruz, illetve a babonák állnak a középpontban, míg a most elkészült 2014-es naptár Uma Thurmanről és a Föld országairól szól. Persze mindegyik motívumban megjelenik egy-egy camparis kevert ital is…

0 Tovább

113. Gin, tea, boróka: Juniperus Spritz

Az aperolos és a camparis spritz után most itt egy igazán különleges verzió Nathan O'Neilltől, a Beefeater 24 Global Bartender Competition tavalyi nyertesétől. A Juniperus (ez a boróka latin megfelelője, utalva az alapszesz jellegzetes alkotóelemére) igazából egy speciális Gin Tonic, bázisitala pedig a Beefeater 24, melynek különlegességét a japán szencsa tea és a kínai zöld tea ízvilága adja, a szám pedig az egész napos áztatási folyamatra utal.


0 Tovább

105. Malajziai madárka: Jungle Bird

A Boutiq'Bar ajánlásából kiindulva bukkantam rá a Jungle Bird (vagyis Dzsungel Madár) receptúrájára, melynek eredetije 1978-ban született meg a Kuala Lumpur-i Aviary Bar (magyarul Madárház Bár) falai között és a klasszikus koktélokra specializálódott New York-i The Lanter's Keep bárnak köszönhetően most reneszánszát éli. Fő érdekességét a különleges alapszesz jelenti, persze a ritkának számító black strap rumot lehet helyettesíteni akár valamilyen szimpla dark rummal is.

0 Tovább

95. A másik olasz fröccs: Campari Spritz

A legmenőbb nyári frissítő italnak, az olaszok fröccsének számító Aperol Spritznek van egy verziója, mely Campariból készül, ami az Aperolhoz hasonlóan egy aperitif likőr, mindkettőben domináns a keserűnarancs íz, mindkettő itáliai származású (ráadásul jelenleg mindkét márka az olasz Campari Grouphoz tartozik). Aperol Spritz egy kicsit még keserűbben: Campari Spritz.

0 Tovább

92. A nagy Gatsby és a koktélok

Baz Luhrmann nemrég bemutatott A nagy Gatsby c. romantikus drámája az 1920-as évek New Yorkjában játszódik (a film története F. Scott Fitzgerald azonos nevű könyvén alapul, ami 1925-ben jelent meg), így nem meglepő, hogy a szereplők torkán elképesztően sok koktél lecsúszik a 145 perc alatt. Ennek örömére a Mandatory összehozott néhány kevert italt, melyek stílusukban és elnevezésükben a filmre asszociálnak.

nicks negroni sbagliato boulvardier du gold coast gatsbys airmail east egg clover club the aristocrat receptúra hornitos plata tequila tequila nolets silver dry gin gin dolin dry vermouth brugal extra viejo rum rum charles heidseick champagne wild turkey 81 bourbon campari a nagy gatsby negroni
Jay Gatsby szerepében a nagyszerűt alakító Leonardo Di Caprio

0 Tovább

76. Buddha-Bártúra

Március közepén megvolt immáron a harmadik is. Megtudtunk mindent a Campariról és az ebből készült kevert italokról, valamint megmutattuk magunkat Budapest legpuccosabb bárjában is. Buddha-Bártúra.

bártúra campari campari mojito campari orange passion ying coco yang bitter sweet raspberry buddha-bar campari apple martini tropical bitter daiquiri roses ginger fizz bols mixer akadémia daiquiri martini

0 Tovább

18+

A Koktél Blog főként alkoholtartalmú italokkal foglalkozik, így az oldal megtekintése csak 18 éven felüliek számára ajánlott! A Koktél Blog a minőségi és mértéktartó alkoholfogyasztás híve!

BÁR. ITAL. KULTÚRA.

"Az ember piája olyasmi, mint egy házastárs. Ha rosszul bánik vele, pokollá teszi az életét. Az alkohol évente kétmillió ember halálát okozza, és bár úgy érzi magát a részeg, hogy semmi sem árthat neki, nagyon fájdalmas módja az öngyilkosságnak. Ha úgy dönt, hogy tisztelettel és érdeklődéssel nyúl az üveg után, a kapcsolat egy egész életen át harmonikus maradhat. Minél többet tud róla, annál jobban ízlik minden egyes cseppje." A.J. Baime

FACEBOOK

FEED

KOKTÉL ABC

A-Z

KÓSTOLÓK

Bártúra (Bols Mixer Akadémia, Boutiq'Bar, Rumba Café)
Metaxa (Bols Mixer Akadémia)
Bártúra (Bols Mixer Akadémia, Trafiq)
Vodka- és ginkóstoló (Kávébár Bazár 2013)
Bártúra (Bols Mixer Akadémia, Buddha-Bar Hotel)
Single Malt Only Cocktail Dinner (Bols Mixer Akadémia)
Bártúra (Bols Mixer Akadémia, Tokio)
Bols Genever és Bols Honey (Bols Mixer Akadémia)
Whisky Show 2013
Jӓgermeister Winterkrӓuter (Bols Mixer Akadémia)
Nikka és Kavalan (WhiskyNet)
Ír kávé és forró ital szakkör (Bols Mixer Akadémia)
Arran (WhiskyNet)
V. Bártúra (Bols Mixer Akadémia, Kolor)
A.E. Dor (Kávébár Bazár 2014)
Párlatkóstoló (WhiskyNet)
Jӓgermeister Masterclass 2014
Ballantine's Brasil (Pernod Ricard)
Ír whiskeyk (WhiskyNet)
Bártúra (Bols Mixer Akadémia, Raqpart)
Krakkó
Gancia pezsgők (Budavári Borfesztivál, Bols)
Bevezető whiskyk (WhiskyNet)
Boroshordós utóérlelésű skót whiskyk (WhiskyNet)
Russian Standard kóstoló (Bols Mixer Akadémia)
Whisky Show 2014
Berry Bros. & Rudd (WhiskyNet)
Törley pezsgőkóstoló (Veritas Borkereskedés)
Buborék Fesztivál Ünnepi Kiadás 2014
Finlandia Masterclass Pekka Pellinennel és Markku Raittinennel
Megyer borok kóstolója (Veritas Borkereskedés)
Matusalem (WarmUp)
Christian Drouin calvados (WhiskyNet)
Juhász Testvérek (Veritas Borkereskedés)
Koktélfesztivál (Buddha-Bar Hotel Budapest)
Szent Tamás Szőlőbirtok & Pincészet (Kávébár Bazár 2015)
Világbajnok pezsgők (VinCE Budapest 2015)
Vylyan borkóstoló (Veritas Borkereskedés)
Martin Miller's (WarmUp)
Teeling (WhiskyNet)
Füstös whiskyk (WhiskyNet)
William Grant's & Sons (Koktélbolt)
Bártúra (Bols Mixer Akadémia, Blue Fox The Bar)
Sörkoktélok (Frissítő Sörkoktélbár)
Bevezetés az olasz aperitivo kultúrába (Roust)
Vakkóstoló (WhiskyNet)
Nikka (WhiskyNet)
Karibi rumok (WhiskyNet)
Dilmah (Roust)
Grand Opening (Tuk Tuk Bar)
François (Törley)
London
Bourdaire-Gallois (Buddha-Bar Hotel Budapest)
Champagne Emergency vol. 1.
Magyarországon még nem kapható ginek
Kreinbacher magnum palackos pezsgők (Budavári Borfesztivál)
Szürrealizmus koktélparti Simone Caporaléval (Blue Fox The Bar)
Metaxa Masterclass André Cavalheiróval (Roust)
The Lost Distillery kóstoló (WhiskyNet)
Cachaça szakkör (Bols Mixer Akadémia)
Delamain konyakok (WhiskyNet)
Glenmorangie és Ardbeg (WhiskyNet)
Johnnie Walker Colours kóstoló Colin Dunnal
Whisky Show 2015
Kaliforniai borok (Veritas Borkereskedés)
Tokaj évjáratbemutató (Buddha-Bar Hotel Budapest)
Food pairing (Aria Hotel Budapest)
Skót vs. japán whiskyk (WhiskyNet)
Champagne Night (Buddha-Bar Hotel Budapest)
Téli koktélok (Tuk Tuk Bar)
Koktélkóstoló (Up&Down)
Indiai gourmet hét (Buddha-Bar Hotel Budapest)
Boulard calvados és koktélbemutató Vincent Boularddal (Heinemann)
GinNap (WhiskyNet)
Kínai újév és Valentin-nap Matthias Giroud-val (Buddha-Bar Hotel Budapest)
Tőzegelt skót malátawhiskyk (WhiskyNet)
Karibi rumok kóstolója (WhiskyNet)
Jose Cuervo tequila- és koktélkóstoló (Bols Mixer Akadémia)
Meglepetések a pezsgő világbajnokságról (VinCE Budapest)
Zacapa kóstoló Rebecca Quiñonezzel (Diageo)
Thai gourmet hét (Buddha-Bar Hotel Budapest)
Wemyss kóstoló (WhiskyNet)
RumNap (WhiskyNet)
Masterclass with Robert Schinkel (Dilmah)
Nagy burgundi kóstoló (Buddha-Bar Budapest)
Glenfarclas mesterkurzus Ian MacWilliammel (WhiskyNet)
Choya mesterkurzus Takehiko Okazakival (Buddha-Bar Hotel Budapest)
Japán whiskyk kóstolója (WhiskyNet)
Chateau Musar borvacsora (Baalbek Lebanese Restaurant)
A fenyőerdő és az elektromosság íze (Blue Fox The Bar)
Moët & Chandon kóstoló (Zwack)
Hendrick's piknik (Roust)
Star of Bombay (Dunapro)
Pálinkakoktélok (Schiszler)
Black Swan Signature Cocktails (Black Swan)
Negroni Night (Brody Studios)
Hordóhasználat a whiskyknél (Hangolódás a Whisky Showra)
A független palackozók világa (WhiskyNet)
Amerikai whiskeyk tesztje (Heinemann)
Grant's whiskyk (Koktélbolt)
Wine Night - Italy (Buddha-Bar Hotel Budapest)
Diplomático mesterkurzus Tito Corderóval (WhiskyNet)
Bols Geneverek kóstolója (Roust)
Whisky Show 2016
Tokaj Wine Night (Buddha-Bar Hotel Budapest)
Molekuláris mixológia (NANO bar&restaurant)
Barangolás Skóciában (WhiskyNet)
Pezsgős koktélok Matthias Giroud-val (Buddha-Bar Budapest)
Champagne Night (Buddha-Bar Budapest)
Téli forró ital- és karácsonyi likőrkészítő szakkör (Bols Mixer Akadémia)
#KoccintsAszuval (Wineglass Communication sajtóklub)
Alchemists Night Christmas Edition (Brody Studios)
Furmint Február bemelegítés (Wineglass Communication sajtóklub)
Arran whiskykóstoló Andy Bellel (WhiskyNet)
Alchemists Burns Night (Brody Studios)
Bikavér Párbaj felvezetése (Wineglass Communication sajtóklub)
Furmint Február
Baijiu mesterkurzus Ulric Nijs-szel (Buddha-Bar Budapest)
TOP 10 Wine Night (Buddha-Bar Budapest)
Cocktail Art & Max 21 mesterkurzus Diego Ferrarival (Fabbri)
Vakkóstoló (WhiskyNet)
Haladó whiskykóstoló (WhiskyNet)
Bikavér Párbaj 2017
#LoveScotch (Diageo)
Unicum Riserva sajtóbemutató (Zwack)
VinCE Budapest 2017
Brody Alchemists Night: Taste the Music (Brody Studios)
Magna Mátra nagykóstoló 2017
Alchemists Night Taste the Music
Jägermeister Manifest sajtóbemutató Nils Boesével
Új koktélok a Tuk Tuk Barban
Bacardí Night (Good Spirit Whisky & Cocktail Bar
Pisco délután a Chilei Nagykövetséggel (Blue Fox The Bar)
Intercooperation szakmai nap
Barta-Nagygombos portfólió kóstoló
Fever-Tree kóstoló (Panna Cocktail)
Sörkoktélok a BB'z-ben
#1narancs1fa (Roust)
Foss Marai (Winestore-TG Italiano)
Fuxli bemutató (Wineglass Communication sajótklub)
Edingburgh ginkóstoló Hans de Langgal (WhiskyNet, Good Spirit Whisky & Cocktail Bar)
Rumkóstoló Ken Rose-zal (WhiskyNet, Good Spirit Whisky & Cocktail Bar)
The Famous Grouse és The Macallan kóstoló (Gourmet Fesztivál)
Edingburgh ginkóstoló Hans de Langgal (WhiskyNet, Good Spirit Whisky & Cocktail Bar)
Brody Alchemists Night: Tiki! (Brody Studios)
High Note SkyBar (Aria Hotel)
Vitorlás borkóstoló (Bujdosó Pincészet)
Koktélkóstoló (GoodSpirit Whisky & Cocktail Bar)
Elysium (Blue Fox The Bar)
Szóló Puro 2016 premier (Costes Dowtown)
Móri borok kóstolója (Wineglass Communication)
Deák St. Kitchen (Ritz-Carlton)

CÍMKEFELHŐ

receptúra (274),whisk(e)y (106),vodka (93),gin (79),rum (69),kóstoló (67),scotch whisky (49),pezsgő (42),bor (40),whiskynet (37),martini (28),forró kevert italok (27),bourbon whiskey (27),tequila (26),buddha-bar (25),bols (25),iba official cocktail (22),bols mixer akadémia (19),old fashioned (18),konyak (17),aperol (17),campari (17),negroni (16),bacardi (15),champagne (15),cointreau (14),punch (14),bols genever (14),finlandia (14),jenever (14),angostura bitters (14),kreinbacher (13),jack daniels (12),grey goose (12),vermut (11),daiquiri (11),irish whiskey (11),alkoholmentes (11),bacardi legacy (11),nikka (10),johnnie walker (10),schok norbert (10),absolut (9),hendricks (9),kávébár bazár (9),gin tonic (9),calvados (9),jagermeister (9),limonádé (9),tanqueray (9),jönnek az oroszok (9),mojito (9),blue fox the bar (9),havana club (9),mezcal (9),boutiq bar (9),prosecco (8),japán whisky (8),jim beam (8),vince budapest (8),arran (8),bártúra (8),good spirit (7),hot toddy (7),sör (7),ódor andrás (7),szombati zsolt (7),whisky show (7),grand marnier (7),caipirinha (6),sherry (6),the famous grouse (6),cachaca (6),bloody mary (6),bombay sapphire (6),moet et chandon (6),brody studios (6),törley (6),felhősi attila (6),benriach (6),alchemists night (6),metaxa (6),whiskey sour (6),furmint (6),unicum (6),kottra dezső (6),aperol spritz (6),clément (6),vermouth (5),gancia (5),christian drouin (5),royal (5),belvedere (5),receptúrák (5),dez oconnell (5),the bitter truth (5),gózon péter (5),hungaria (5),fabbri (5),kilchoman (5),uborka (5),galliano (5),sumire miyanohara (5),bols natural yoghurt (5),rye whiskey (5),nagy zoltán (5),italfajták (5),veritas borkereskedés (4),russian standard (4),whisky sour (4),smirnoff (4),molekuláris mixológia (4),dewars (4),jager mesterkurzus (4),tokaj (4),becherovka (4),trafiq (4),patrón (4),bols honey (4),zwack (4),kávés kevert italok (4),Campari (4),bartender (4),wilson and morgan (4),moscow mule (4),laphroaig (4),pezsgős kevert italok (4),glenfiddich (4),dilmah (4),tonik (4),glendronach (4),bols créme de cacao white (4),sidecar (4),sailor jerry (4),drambuie (4),woodford reserve (4),white russian (4),peychauds bitters (4),ballantines (4),matthias giroud (3),unicum szilva (3),caorunn (3),gordons (3),bourbon (3),disznókő (3),jose cuervo (3),híres italmárkák (3),keresztes ferenc (3),christmas cocktail collection (3),manhattan (3),pálinka (3),monin (3),budavári borfesztivál (3),talisker (3),bols peppermint white (3),edinburgh (3),caol ila (3),berry bros and rudd (3),angostura (3),margarita (3),tennessee whiskey (3),glögg (3),szepsy (3),zwack sándor (3),choya (3),alfred gratien (3),four roses (3),fever-tree (3),ruinart (3),szent tamás (3),taittinger (3),morafcsik péter (3),grants (3),monkey shoulder (3),ketel one (3),illemtan (3),bar orchard ginza (3),teeling (3),ciroc (3),malomhegyi anett (3),boudier (3),el dorado (3),szekszárd (3),szaké (3),belvárosi sörfesztivál (3),jameson (3),artesian (3),tuk tuk bar (3),rhum jm (3),tiki (3),bikavér (3),bikavér párbaj (3),budavári sörfesztivál (3),mancino (3),diplomático (3),tea (3),koktél (3),blog (3),piper-heidsieck (3),charles heidsieck (3),cswwc (3),varga gergő (3),cocktail (3),színes város (3),kevert italok (3),brandy (3),bols around the world (3),bols créme de cassis (3),fernet branca (3),ardbeg (2),darnleys view (2),iba (2),cocchi americano (2),melange kávéház (2),glenmorangie (2),simone caporale (2),varga krisztina (2),the lost distillery (2),lossit (2),whisky (2),ken rose (2),borsos gergely (2),boulard (2),aria (2),bollinger (2),el jimador (2),maxime trijol (2),black russian (2),grog (2),takehiko okazaki (2),st germain (2),don julio (2),rose maura lorre (2),gordon and macphail (2),long island iced tea (2),sin limites (2),snassz kevert italok (2),alia akkam (2),blogverseny (2),másnaposság (2),allianz (2),koroknai klári (2),tequila sunrise (2),koccints aszuval (2),wineglass communication (2),carousel (2),mount gay (2),moe aljaff (2),sör mi több (2),chairmans reserve (2),wray and nephew (2),gulyás csaba (2),cider (2),lukács roland (2),glencadam (2),diplomático world tournament (2),magna mátra (2),hadik (2),licor 43 (2),ancnoc (2),orosz ákos (2),six saints (2),wemyss (2),juraj seman (2),mai tai (2),ramos gin fizz (2),koval (2),jgasco (2),thomas henry (2),cosmopolitan (2),cynar (2),chartreuse (2),Champagne (2),gourmet fesztivál (2),terasz budapest (2),star of bombay (2),terasz budapest 2016 (2),black swan (2),edukáció (2),vízsprint (2),tullamore dew (2),ozeki (2),thomas girard (2),baalbek (2),chateau musar (2),soha ne igyál ha vezetsz (2),no3 (2),márkus györgy (2),tennesse whiskey (2),james bond (2),knob creek (2),bushmills (2),paddy (2),david wondrich (2),glengoyne (2),goslings (2),macallan (2),cointreaupolitan (2),umeshu (2),tokio (2),campari naptár (2),ír kávé (2),drinks international (2),jäger grog (2),brands report (2),cinzano (2),armagnac (2),makers mark (2),bols strawberry (2),kávé (2),st-germain (2),bols elderflower (2),bols peppermint green (2),dalmore (2),bowmore (2),cuba libre (2),beefeater 24 (2),bacardi original bar (2),brokers (2),haymans old tom gin (2),abszint (2),chili (2),bols banana (2),bols advocaat (2),maraschino luxardo (2),bols parfait amour (2),szakkör (2),matusalem (2),mint julep (2),smash (2),bols around the world 2013 (2),harry craddock (2),remy martin (2),julep (2),bluecoat (2),chivas regal (2),stolichnaya elit (2),bells (2),absolut elyx (2),ernest hemingway (2),delamain (2),merlot (2),pinot noir (2),cabernet franc (2),cabernet sauvignon (2),scotch hot toddy (2),szabó dávid (2),vitáris róbert (2),hárslevelű (2),francois (2),hot aperol (2),warmup (2),pommery (2),hurricane (2),pávai miki (2),wossala rozina (2),casati (2),frangelico (2),kwai feh (2),Aperol (2),harrys new york bar (2),benromach (2),longrow (2),tabasco-szósz (2),diaego (2),veuve clicquot (2),bols cherry brandy (2),deák olivér (2),flair (2),kovács istván (2),bols sloe gin (2),gin fizz (2),dolin (2),beefeater (2),kilbeggan (2),bols melon (2),csatlós máté (2),rozmaring (2),schweppes (2),szilva (2),disznókő pincészet (2),disznókő tokaji koktélverseny (2),sazerac (2),buffalo trace (2),kings ginger (2),madeira (2),glenrothes (2),zubrowka (2),bols cacao brown (2),rumba café (2),old ballantruan (2),nightjar (2)