531. Sör mi több koktélok

A sörforradalom nem ismer határokat! Íme a Sör mi több koktélreceptúráit.

sör mi több sör campari vodka receptúra whisk(e)y scotch whisky violet wit campari weizen strawbeerry blonde ice tea russian cherry bitter

0 Tovább

491. Gózon Péter nyerte a Bacardí Legacy magyar döntőjét!

A Bacardí Legacy magyar döntőjét a WarmUp bartendere, Gózon Péter nyerte, így ő képviseli hazánkat a berlini szuperfináléban. Íme a győztes koktélja, amiben remekül kiegészítette a Daiquirí egyszerű nagyszerűségét némi Camparival, kardamommal, vaníliával és sóval (számomra leginkább a vaníliás sókruszta volt a telitalálat, elképesztően jól működött a koktél többi összetevőjével). Sin Limites, azaz határok nélkül.

sin limites receptúra gózon péter rum campari bacardi

0 Tovább

489. Baijiu mesterkurzus a Buddha-Barban

A kínai baijiu (magyarosan pajcsiu) cirokból vagy rizsből készült párlat, amivel nemrég találkoztam elsőként Ulric Nijs mesterkurzusán a Buddha-Barban. Nem mondom, hogy elsőre nem volt szükség minden nyitottságomra az intenzív, hol kanalas gyógyszerre, hol szójaszószra emlékeztető ízek feldolgozásához, de pl. a tölgyfahordóban érlelt vagy a rózsával ízesített változat kifejezetten könnyen fogyasztható volt. Koktélok terén pedig abszolút izgalmas dolgokat lehet belőlük kihozni, személyes kedvencem az elképesztő frissességű uborkás Cucumber Crush volt.

baijiu buddha-bar ulric nijs yingtao julep nuwa campari cucumber crush cointreau guizhou elixir paul matthew moutai luxardo chinese negroni negroni julep oriole bar

0 Tovább

480. Clive Owennel és Paolo Sorrentinóval indulT el a Campari kampánya: Killer in Red

A nagy szépség és az Ijfúság c. filmjeiről, illetve újabban Az ifjú pápa c. sorozatáról ismert zseniális olasz rendező, Paolo Sorrentino rövidfilmjével indult a marketingre mindig is nagyon figyelő Campari márka Red Diaries kampánya. A gyönyörűen fényképezett Killer in Rednek Clive Owen a főszereplője és persze többször feltűnik a névadó koktél is.

receptúra killer in red paolo sorrentino clive owen caroline tillette gin vermouth grand marnier campari

Killer in Red: kamillás gin, vermouth bianco, Grand Marnier, Campari, rózsaeszencia. Keverőpohárban készítve, előhűtött champagne saucerben szervírozva. (Fotó: pianetadonna.it)

0 Tovább

472. Füstös Negroni

Íme az egy kedvenc koktélom mezcallal készített és így füstös karakterű twistje az amerikai Virtu étteremből. Virtu Negroni Gio Osso séftől.

receptúra negroni virtu virtu negroni mezcal campari cynar vermouth gio osso

Fotó: liquor.com

0 Tovább

420. Merészségek a Negroni Nighton

Nagyon jól összerakta a múltkor beharangozott Negroni Night programját Alia Akkam és Dez O'Connell a Brody Studiosban. Természetesen részletekbe menőkig ismertették az aperitif koktélok egyik királyának történetét, kitérve az elődöknek számít Milano-Torinóra, illetve Americanóra és persze az 1919-ben a firenzei Caffé Casoniban megszülető Negronira, amit Camillo Negroni gróf kérésére készített el Fosco Scarselli bártender. A hangsúly persze mégiscsak a lekóstolt koktélokon volt: egy hagyományos, de mégis különleges Negronin, illetve négy merész Negroni twisten.

negroni dez oconnell alia akkam receptúra negroni azteca chamomilie negroni zwack boulevard bianco mancino gin aperol campari vermut edinburgh bobbys schiedam caorunn tequila don julio patrón unicum st germain brody studios

Fotók: Koktél Blog

0 Tovább

401. Black Swan Signature Cocktails

Újragondolt nagy klasszikusok és meghökkentő, vadiúj koncepciók. A koktélok terén többek között ezekre lehet majd számítani Budapest hamarosan nyíló speakeasy bárjában, a Black Swanban. Ódor András szakmai vezetésével a készületek már javában tartanak, a tervezett signature koktélok közül néhányat már le is kóstolhattam.

receptúra donna sbagliato barrel aged negroni negroni believe bombay sapphire gin martini campari vermut aperol törley pezsgő black swan ódor andrás

0 Tovább

390. Star of Bombay koktélok

A héten részt vehettem az új Star of Bombay bemutatóján a Mazel Tovban, ahol Kovács Kálmán prezentálta az új szuperprémium gint. A Bombay Sapphire-hoz képest a Star of Bombay több újdonságot is hozott: egyrészt magasabb alkoholtartalmat (a 40 térf.%-ot 47,5 térf.%-ra emelték), másrészt két új fűszert (a boróka, a citromhéj, a koriander, a nősziromgyökér, az angyalgyökér, a mandula, az édesgyökér, a cassia-kéreg, a kubebabors és a malagétabors kiegészült a bergamottal, valamint az ambrettel), harmadrészt lassabb lepárlást (a hat órát kilencre emelték). A magasabb alkoholtartalom és a plusz fűszerek miatt az eredmény egy karakteresebb gin, a lassabb lepárlásnak köszönhetően mégis elképesztő kifinomultsággal. Íme néhány Star of Bombay koktéltipp.

star of bombay gin kovács kálmán campari martini fifty-fifty martini constellation galaxy espresso negroni negroni

0 Tovább

295. Újabb sörös koktélok

Miután a múltkor sikeresen elmélyültem a sörös koktélok világában, most jöjjön egy újabb sor, ezúttal a Liquor.com válogatásában.

Sörös koktélok

0 Tovább

285. Londoni bártúra 2015

Azt hiszem, kevesen vitatják, hogy a bárkultúra jelenlegi két fellegvára London és New York. Ezt mi sem bizonyítja jobban, mint a nívós World's 50 Best Bars tavalyi listája, ahol az első tíz bár közül hármat-hármat ez a két város ad, úgy, hogy a legjobb öt közé máshonnan nem is tudtak bekerülni. Előbbi városban nemrég sikerült egy bártúrát megszerveznem, így többek között meglátogattam az említett TOP10-es bárokat is.

artesian nightjar savoy 69 colebrook raw cahoots join the colony absolut elyx vodka youre so gangsta grey goose name of the samurai whisk(e)y japán whisky nikka tea in st james no.3 gin scotchlaw dewars scotch whisky the double decker bombay sapphire Johnny Walker death in venice Campari the blitz spritz tanqueray keeping it regular

Fotók: Koktél Blog

0 Tovább

283. 100 éves a Camparino!

Ma ünnepli 100 éves születésnapját a milánói Galleriában a Camparino. A Davide Campari által 1915-ben alapított bár az "I Volti dell'Aperitivo", vagyis az "Aperitivo Arcai" c. kiállítással adózik azon olasz gasztronómusok előtt, akik szerepet játszottak az aperitivo kultúra népszerűsítésében.

Camparino 100

0 Tovább

272. Bevezetés az olasz aperitivo kultúrába

Vidámság, barátok, zene, ételek és italok. A nemrégiben Budapesten járt Loris Contro (nemzetközi Aperol és Campari márkanagykövet) jellemezte így az olasz aperitivo kultúrát, aki a Konyhafőnök első szériájából ismert Wossala Rozinával együtt avatta be a meghívott újságírókat a tipikus medditerrán életérzés részleteibe.

Aperol aperol spritz wossala rozina loris contro milano-torino Campari aperitivo

0 Tovább

261. A gin reneszánszának zászlóshajója a WarmUpban: Martin Miller's

Martin Miller barátaival épp valami rossz Gin Tonicot iszogatott szomorúan egy csendes londoni bárban 1998 nyarán, amikor csalódottságától felfűtve kijelentette, hogy időt és pénzt nem sajnálva ő bizony szeretné megalkotni a világ legtökéletesebb ginjét. Egy igazi modern klasszikust, ami akár tisztán fogyasztva is élvezhető. Még ott a bárban felírta egy szalvétára, hogy milyen fűszereket képzelt el ízesítőként, például toszkán és indiai borókát, kínai kasszia kérget vagy francia angyalgyökeret. Az ideális lepárlóként Miller víziójában egyszerűen csak Anglia legjobb, legtradicionálisabb pot still desztillálója szerepelt, azonban a legnagyobb dobásnak mégis a világ legtisztább, legkönnyedebb izlandi vizét szánta, mellyel ott helyben házasítják az Angliából érkező párlatot. A terveket aztán tettek követték és megszületett az azóta kultikussá vált Martin Miller's márka, ami a gin reneszánszának zászlóshajója lett.

Martin Miller

A 2013 karácsonyán elhunyt Martin Miller úgy gondolta, hogy egy ginnek romantikusnak és csábítónak kell lennie, ellentétben a vodkával, amit csupán a tudomány győzelmének tartott a szív felett (fotó: Martin Miller's)

0 Tovább

227. Eva Green és a 2015-ös Campari naptár

Londonban bemutatták a 2015-ös Campari naptárat, a képeken ezúttal Eva Greenre bízták a főszerepet és persze a szokásos camparis koktélok sem maradtak el. Érdekesség, hogy a fotók egy részét Budapesten a Corinthia Hotelben és a Divatcsarnokban, valamint Gödöllőn a kastélyban és a vasútállomáson készítették. A téma pedig: Mythology Mixology.

0 Tovább

135. Uma Thurman és a 2014-es Campari naptár

A Campari mindig is híres volt szokatlan és egyedi reklámjairól, jó ideje például speciális naptárakban utaznak, melyeknek az adott téma mellett egy-egy celebritás adja a különlegességét. Az idei évben Penélope Cruz, illetve a babonák állnak a középpontban, míg a most elkészült 2014-es naptár Uma Thurmanről és a Föld országairól szól. Persze mindegyik motívumban megjelenik egy-egy camparis kevert ital is…

0 Tovább

113. Gin, tea, boróka: Juniperus Spritz

Az aperolos és a camparis spritz után most itt egy igazán különleges verzió Nathan O'Neilltől, a Beefeater 24 Global Bartender Competition tavalyi nyertesétől. A Juniperus (ez a boróka latin megfelelője, utalva az alapszesz jellegzetes alkotóelemére) igazából egy speciális Gin Tonic, bázisitala pedig a Beefeater 24, melynek különlegességét a japán szencsa tea és a kínai zöld tea ízvilága adja, a szám pedig az egész napos áztatási folyamatra utal.


0 Tovább

105. Malajziai madárka: Jungle Bird

A Boutiq'Bar ajánlásából kiindulva bukkantam rá a Jungle Bird (vagyis Dzsungel Madár) receptúrájára, melynek eredetije 1978-ban született meg a Kuala Lumpur-i Aviary Bar (magyarul Madárház Bár) falai között és a klasszikus koktélokra specializálódott New York-i The Lanter's Keep bárnak köszönhetően most reneszánszát éli. Fő érdekességét a különleges alapszesz jelenti, persze a ritkának számító black strap rumot lehet helyettesíteni akár valamilyen szimpla dark rummal is.

0 Tovább

95. A másik olasz fröccs: Campari Spritz

A legmenőbb nyári frissítő italnak, az olaszok fröccsének számító Aperol Spritznek van egy verziója, mely Campariból készül, ami az Aperolhoz hasonlóan egy aperitif likőr, mindkettőben domináns a keserűnarancs íz, mindkettő itáliai származású (ráadásul jelenleg mindkét márka az olasz Campari Grouphoz tartozik). Aperol Spritz egy kicsit még keserűbben: Campari Spritz.

0 Tovább

92. A nagy Gatsby és a koktélok

Baz Luhrmann nemrég bemutatott A nagy Gatsby c. romantikus drámája az 1920-as évek New Yorkjában játszódik (a film története F. Scott Fitzgerald azonos nevű könyvén alapul, ami 1925-ben jelent meg), így nem meglepő, hogy a szereplők torkán elképesztően sok koktél lecsúszik a 145 perc alatt. Ennek örömére a Mandatory összehozott néhány kevert italt, melyek stílusukban és elnevezésükben a filmre asszociálnak.

nicks negroni sbagliato boulvardier du gold coast gatsbys airmail east egg clover club the aristocrat receptúra hornitos plata tequila tequila nolets silver dry gin gin dolin dry vermouth brugal extra viejo rum rum charles heidseick champagne wild turkey 81 bourbon campari a nagy gatsby negroni
Jay Gatsby szerepében a nagyszerűt alakító Leonardo Di Caprio

0 Tovább

76. Buddha-Bártúra

Március közepén megvolt immáron a harmadik is. Megtudtunk mindent a Campariról és az ebből készült kevert italokról, valamint megmutattuk magunkat Budapest legpuccosabb bárjában is. Buddha-Bártúra.

bártúra campari campari mojito campari orange passion ying coco yang bitter sweet raspberry buddha-bar campari apple martini tropical bitter daiquiri roses ginger fizz bols mixer akadémia daiquiri martini

0 Tovább

18+

A Koktél Blog főként alkoholtartalmú italokkal foglalkozik, így az oldal megtekintése csak 18 éven felüliek számára ajánlott! A Koktél Blog a minőségi és mértéktartó alkoholfogyasztás híve!

BÁR. ITAL. KULTÚRA.

"Az ember piája olyasmi, mint egy házastárs. Ha rosszul bánik vele, pokollá teszi az életét. Az alkohol évente kétmillió ember halálát okozza, és bár úgy érzi magát a részeg, hogy semmi sem árthat neki, nagyon fájdalmas módja az öngyilkosságnak. Ha úgy dönt, hogy tisztelettel és érdeklődéssel nyúl az üveg után, a kapcsolat egy egész életen át harmonikus maradhat. Minél többet tud róla, annál jobban ízlik minden egyes cseppje." A.J. Baime

FACEBOOK

FEED

KOKTÉL ABC

A-Z

KÓSTOLÓK

Bártúra (Bols Mixer Akadémia, Boutiq'Bar, Rumba Café)
Metaxa (Bols Mixer Akadémia)
Bártúra (Bols Mixer Akadémia, Trafiq)
Vodka- és ginkóstoló (Kávébár Bazár 2013)
Bártúra (Bols Mixer Akadémia, Buddha-Bar Hotel)
Single Malt Only Cocktail Dinner (Bols Mixer Akadémia)
Bártúra (Bols Mixer Akadémia, Tokio)
Bols Genever és Bols Honey (Bols Mixer Akadémia)
Whisky Show 2013
Jӓgermeister Winterkrӓuter (Bols Mixer Akadémia)
Nikka és Kavalan (WhiskyNet)
Ír kávé és forró ital szakkör (Bols Mixer Akadémia)
Arran (WhiskyNet)
V. Bártúra (Bols Mixer Akadémia, Kolor)
A.E. Dor (Kávébár Bazár 2014)
Párlatkóstoló (WhiskyNet)
Jӓgermeister Masterclass 2014
Ballantine's Brasil (Pernod Ricard)
Ír whiskeyk (WhiskyNet)
Bártúra (Bols Mixer Akadémia, Raqpart)
Krakkó
Gancia pezsgők (Budavári Borfesztivál, Bols)
Bevezető whiskyk (WhiskyNet)
Boroshordós utóérlelésű skót whiskyk (WhiskyNet)
Russian Standard kóstoló (Bols Mixer Akadémia)
Whisky Show 2014
Berry Bros. & Rudd (WhiskyNet)
Törley pezsgőkóstoló (Veritas Borkereskedés)
Buborék Fesztivál Ünnepi Kiadás 2014
Finlandia Masterclass Pekka Pellinennel és Markku Raittinennel
Megyer borok kóstolója (Veritas Borkereskedés)
Matusalem (WarmUp)
Christian Drouin calvados (WhiskyNet)
Juhász Testvérek (Veritas Borkereskedés)
Koktélfesztivál (Buddha-Bar Hotel Budapest)
Szent Tamás Szőlőbirtok & Pincészet (Kávébár Bazár 2015)
Világbajnok pezsgők (VinCE Budapest 2015)
Vylyan borkóstoló (Veritas Borkereskedés)
Martin Miller's (WarmUp)
Teeling (WhiskyNet)
Füstös whiskyk (WhiskyNet)
William Grant's & Sons (Koktélbolt)
Bártúra (Bols Mixer Akadémia, Blue Fox The Bar)
Sörkoktélok (Frissítő Sörkoktélbár)
Bevezetés az olasz aperitivo kultúrába (Roust)
Vakkóstoló (WhiskyNet)
Nikka (WhiskyNet)
Karibi rumok (WhiskyNet)
Dilmah (Roust)
Grand Opening (Tuk Tuk Bar)
François (Törley)
London
Bourdaire-Gallois (Buddha-Bar Hotel Budapest)
Champagne Emergency vol. 1.
Magyarországon még nem kapható ginek
Kreinbacher magnum palackos pezsgők (Budavári Borfesztivál)
Szürrealizmus koktélparti Simone Caporaléval (Blue Fox The Bar)
Metaxa Masterclass André Cavalheiróval (Roust)
The Lost Distillery kóstoló (WhiskyNet)
Cachaça szakkör (Bols Mixer Akadémia)
Delamain konyakok (WhiskyNet)
Glenmorangie és Ardbeg (WhiskyNet)
Johnnie Walker Colours kóstoló Colin Dunnal
Whisky Show 2015
Kaliforniai borok (Veritas Borkereskedés)
Tokaj évjáratbemutató (Buddha-Bar Hotel Budapest)
Food pairing (Aria Hotel Budapest)
Skót vs. japán whiskyk (WhiskyNet)
Champagne Night (Buddha-Bar Hotel Budapest)
Téli koktélok (Tuk Tuk Bar)
Koktélkóstoló (Up&Down)
Indiai gourmet hét (Buddha-Bar Hotel Budapest)
Boulard calvados és koktélbemutató Vincent Boularddal (Heinemann)
GinNap (WhiskyNet)
Kínai újév és Valentin-nap Matthias Giroud-val (Buddha-Bar Hotel Budapest)
Tőzegelt skót malátawhiskyk (WhiskyNet)
Karibi rumok kóstolója (WhiskyNet)
Jose Cuervo tequila- és koktélkóstoló (Bols Mixer Akadémia)
Meglepetések a pezsgő világbajnokságról (VinCE Budapest)
Zacapa kóstoló Rebecca Quiñonezzel (Diageo)
Thai gourmet hét (Buddha-Bar Hotel Budapest)
Wemyss kóstoló (WhiskyNet)
RumNap (WhiskyNet)
Masterclass with Robert Schinkel (Dilmah)
Nagy burgundi kóstoló (Buddha-Bar Budapest)
Glenfarclas mesterkurzus Ian MacWilliammel (WhiskyNet)
Choya mesterkurzus Takehiko Okazakival (Buddha-Bar Hotel Budapest)
Japán whiskyk kóstolója (WhiskyNet)
Chateau Musar borvacsora (Baalbek Lebanese Restaurant)
A fenyőerdő és az elektromosság íze (Blue Fox The Bar)
Moët & Chandon kóstoló (Zwack)
Hendrick's piknik (Roust)
Star of Bombay (Dunapro)
Pálinkakoktélok (Schiszler)
Black Swan Signature Cocktails (Black Swan)
Negroni Night (Brody Studios)
Hordóhasználat a whiskyknél (Hangolódás a Whisky Showra)
A független palackozók világa (WhiskyNet)
Amerikai whiskeyk tesztje (Heinemann)
Grant's whiskyk (Koktélbolt)
Wine Night - Italy (Buddha-Bar Hotel Budapest)
Diplomático mesterkurzus Tito Corderóval (WhiskyNet)
Bols Geneverek kóstolója (Roust)
Whisky Show 2016
Tokaj Wine Night (Buddha-Bar Hotel Budapest)
Molekuláris mixológia (NANO bar&restaurant)
Barangolás Skóciában (WhiskyNet)
Pezsgős koktélok Matthias Giroud-val (Buddha-Bar Budapest)
Champagne Night (Buddha-Bar Budapest)
Téli forró ital- és karácsonyi likőrkészítő szakkör (Bols Mixer Akadémia)
#KoccintsAszuval (Wineglass Communication sajtóklub)
Alchemists Night Christmas Edition (Brody Studios)
Furmint Február bemelegítés (Wineglass Communication sajtóklub)
Arran whiskykóstoló Andy Bellel (WhiskyNet)
Alchemists Burns Night (Brody Studios)
Bikavér Párbaj felvezetése (Wineglass Communication sajtóklub)
Furmint Február
Baijiu mesterkurzus Ulric Nijs-szel (Buddha-Bar Budapest)
TOP 10 Wine Night (Buddha-Bar Budapest)
Cocktail Art & Max 21 mesterkurzus Diego Ferrarival (Fabbri)
Vakkóstoló (WhiskyNet)
Haladó whiskykóstoló (WhiskyNet)
Bikavér Párbaj 2017
#LoveScotch (Diageo)
Unicum Riserva sajtóbemutató (Zwack)
VinCE Budapest 2017
Magna Mátra nagykóstoló 2017
Alchemists Night Taste the Music
Jägermeister Manifest sajtóbemutató Nils Boesével
Új koktélok a Tuk Tuk Barban
Bacardí Night (Good Spirit Whisky & Cocktail Bar
Pisco délután a Chilei Nagykövetséggel (Blue Fox The Bar)
Intercooperation szakmai nap
Barta-Nagygombos portfólió kóstoló
Fever-Tree kóstoló (Panna Cocktail)
Sörkoktélok a BB'z-ben
#1narancs1fa (Roust)
Foss Marai (Winestore-TG Italiano)
Fuxli bemutató (Wineglass Communication sajótklub)
Edingburgh ginkóstoló Hans de Langgal (WhiskyNet, Good Spirit Whisky & Cocktail Bar)
Rumkóstoló Ken Rose-zal (WhiskyNet, Good Spirit Whisky & Cocktail Bar)
The Famous Grouse és The Macallan kóstoló (Gourmet Fesztivál)
Edingburgh ginkóstoló Hans de Langgal (WhiskyNet, Good Spirit Whisky & Cocktail Bar)
High Note SkyBar (Aria Hotel)

CÍMKEFELHŐ

receptúra (267),whisk(e)y (103),vodka (91),gin (78),rum (67),kóstoló (67),scotch whisky (49),pezsgő (40),whiskynet (37),bor (35),bourbon whiskey (27),forró kevert italok (27),martini (27),bols (25),buddha-bar (25),tequila (24),iba official cocktail (22),bols mixer akadémia (19),aperol (17),konyak (17),old fashioned (17),campari (16),negroni (15),champagne (15),bacardi (15),angostura bitters (14),cointreau (14),jenever (14),bols genever (14),finlandia (14),punch (14),kreinbacher (12),daiquiri (11),bacardi legacy (11),vermut (11),irish whiskey (11),grey goose (11),schok norbert (10),nikka (10),alkoholmentes (10),jack daniels (10),johnnie walker (10),tanqueray (9),jönnek az oroszok (9),jagermeister (9),gin tonic (9),calvados (9),mojito (9),kávébár bazár (9),boutiq bar (9),havana club (8),vince budapest (8),jim beam (8),japán whisky (8),prosecco (8),hendricks (8),arran (8),blue fox the bar (8),limonádé (8),bártúra (8),absolut (8),grand marnier (7),hot toddy (7),ódor andrás (7),mezcal (7),whisky show (7),szombati zsolt (7),good spirit (7),benriach (6),bombay sapphire (6),clément (6),the famous grouse (6),metaxa (6),aperol spritz (6),kottra dezső (6),caipirinha (6),moet et chandon (6),sherry (6),törley (6),bloody mary (6),cachaca (6),unicum (6),sör (6),dez oconnell (5),brody studios (5),gózon péter (5),rye whiskey (5),alchemists night (5),belvedere (5),whiskey sour (5),the bitter truth (5),galliano (5),bols natural yoghurt (5),hungaria (5),royal (5),gancia (5),kilchoman (5),sumire miyanohara (5),vermouth (5),italfajták (5),furmint (5),uborka (5),fabbri (5),receptúrák (5),christian drouin (5),nagy zoltán (5),felhősi attila (5),dewars (4),tokaj (4),laphroaig (4),veritas borkereskedés (4),wilson and morgan (4),dilmah (4),glendronach (4),peychauds bitters (4),bartender (4),tonik (4),jager mesterkurzus (4),zwack (4),Campari (4),becherovka (4),sailor jerry (4),bols honey (4),molekuláris mixológia (4),glenfiddich (4),moscow mule (4),pezsgős kevert italok (4),white russian (4),bols créme de cacao white (4),drambuie (4),ballantines (4),trafiq (4),smirnoff (4),sidecar (4),szepsy (3),bols peppermint white (3),alfred gratien (3),koktél (3),cswwc (3),piper-heidsieck (3),matthias giroud (3),taittinger (3),blog (3),szent tamás (3),ruinart (3),caol ila (3),budavári borfesztivál (3),monin (3),four roses (3),fever-tree (3),keresztes ferenc (3),pálinka (3),woodford reserve (3),híres italmárkák (3),berry bros and rudd (3),cocktail (3),kávés kevert italok (3),bols around the world (3),angostura (3),glögg (3),mancino (3),patrón (3),charles heidsieck (3),színes város (3),manhattan (3),zwack sándor (3),diplomático (3),boudier (3),bikavér párbaj (3),belvárosi sörfesztivál (3),bikavér (3),whisky sour (3),morafcsik péter (3),edinburgh (3),choya (3),grants (3),budavári sörfesztivál (3),ciroc (3),teeling (3),kevert italok (3),illemtan (3),rhum jm (3),tuk tuk bar (3),disznókő (3),tennessee whiskey (3),varga gergő (3),szaké (3),artesian (3),christmas cocktail collection (3),malomhegyi anett (3),russian standard (3),unicum szilva (3),caorunn (3),bols créme de cassis (3),ketel one (3),bar orchard ginza (3),tea (3),bourbon (3),jameson (3),fernet branca (3),gordons (3),jose cuervo (3),brandy (3),cynar (2),dalmore (2),takehiko okazaki (2),macallan (2),talisker (2),haymans old tom gin (2),cosmopolitan (2),gourmet fesztivál (2),chartreuse (2),black russian (2),orosz ákos (2),ancnoc (2),ramos gin fizz (2),koval (2),juraj seman (2),wemyss (2),six saints (2),umeshu (2),ardbeg (2),glenmorangie (2),iba (2),cuba libre (2),glengoyne (2),lossit (2),borsos gergely (2),the lost distillery (2),whisky (2),ken rose (2),melange kávéház (2),aria (2),darnleys view (2),no3 (2),thomas girard (2),thomas henry (2),grog (2),boulard (2),maxime trijol (2),bacardi original bar (2),varga krisztina (2),tokio (2),jgasco (2),soha ne igyál ha vezetsz (2),koccints aszuval (2),wineglass communication (2),lukács roland (2),smash (2),long island iced tea (2),sin limites (2),gordon and macphail (2),szakkör (2),matusalem (2),mint julep (2),cider (2),el dorado (2),gulyás csaba (2),carousel (2),moe aljaff (2),chivas regal (2),magna mátra (2),bluecoat (2),glencadam (2),diplomático world tournament (2),szekszárd (2),julep (2),rose maura lorre (2),tiki (2),terasz budapest (2),terasz budapest 2016 (2),black swan (2),edukáció (2),star of bombay (2),vízsprint (2),baalbek (2),chateau musar (2),el jimador (2),tullamore dew (2),bowmore (2),licor 43 (2),alia akkam (2),snassz kevert italok (2),remy martin (2),don julio (2),tequila sunrise (2),koroknai klári (2),hadik (2),másnaposság (2),blogverseny (2),allianz (2),ozeki (2),Champagne (2),absolut elyx (2),disznókő tokaji koktélverseny (2),disznókő pincészet (2),makers mark (2),madeira (2),drinks international (2),old ballantruan (2),brands report (2),glenrothes (2),tennesse whiskey (2),jäger grog (2),sazerac (2),veuve clicquot (2),brokers (2),rumba café (2),francois (2),stolichnaya elit (2),beefeater (2),buffalo trace (2),kings ginger (2),ernest hemingway (2),cinzano (2),james bond (2),flair (2),deák olivér (2),kovács istván (2),bols sloe gin (2),dolin (2),kilbeggan (2),bols melon (2),csatlós máté (2),rozmaring (2),cointreaupolitan (2),harry craddock (2),gin fizz (2),margarita (2),bols cacao brown (2),david wondrich (2),armagnac (2),zubrowka (2),bols around the world 2013 (2),schweppes (2),delamain (2),szilva (2),beefeater 24 (2),abszint (2),Aperol (2),wossala rozina (2),hurricane (2),tabasco-szósz (2),scotch hot toddy (2),monkey shoulder (2),bushmills (2),hot aperol (2),diaego (2),knob creek (2),maraschino luxardo (2),casati (2),chili (2),cocchi americano (2),frangelico (2),bollinger (2),pávai miki (2),nightjar (2),harrys new york bar (2),kwai feh (2),bols parfait amour (2),longrow (2),benromach (2),merlot (2),cabernet franc (2),cabernet sauvignon (2),bols peppermint green (2),pinot noir (2),szabó dávid (2),bols strawberry (2),márkus györgy (2),warmup (2),vitáris róbert (2),bells (2),bols cherry brandy (2),ír kávé (2),campari naptár (2),bols banana (2),paddy (2),kávé (2),st-germain (2),bols advocaat (2),bols elderflower (2),pommery (2),simone caporale (2)