591. Újdonságok a Buddha-Barban

Az elmúlt évek egyik legizgalmasabb étlapját mutatta be a Buddha-Bar Hotel Budapest nemrég egy sajtóvacsorán, ahol a még formálódó koktéllapba is belekóstolhattunk. Képes beszámoló Pintér Árpád zseniális fotóival.

money talks swan lake lazy lover buddha-bar receptúra zacapa rum tanqueray gin boudier goslings contreau

Money Talks: Zacapa 23 éves rum, limelé, juharszirup, narancs- és ananászlé, Jerry Thomas Bitter

0 Tovább

519. Forray András nyerte a II. Disznókő koktélversenyt

Idén folytatódott a 2014-ben elkezdődött Disznókő koktélverseny a Disznókő Pincészet és a Buddha-Bar Hotel Budapest szervezésében, amin ismét zsűritagként vehettem részt. A versenyt a Michelin-csillagos Costes Downtown vezető bártendere nyerte, aki az elődöntőben St. Heritage koktéljával, a döntőben pedig Drymatic koktéljával alkotott nagyon izgalmasat és abszolút megérdemelten utazhat a Bordeauxba, a Disznókő testvérbirtokaira. Íme a különleges összetevőket is tartalmazó, mégis rendkívül letisztult koktélok receptúrái.

receptúra st heritage drymatic disznókő buddha-bar bor tanqueray gin ketel one vodka becherovka furmint alain milliat don julio tequila fever-tree

Forray András a II. Disznókő koktélverseny döntőjében

0 Tovább

497. A Top 10 Wine Night margójára

Néhány szösszenet a múltkor beharangozott Buddha-Bar TOP 10 Wine Nighttal kapcsolatban: a buborékosak nagyon rendben voltak (a Fleury saignée rozéjának epres-tósztos bombája akkorát szólt az orrban és a szájban, hogy csak na); a champagneokat kívül a francia tételektől viszont most nem voltam elájulva, a furmintjaink továbbra is elképesztőek tudnak lenni (ezúttal Balassa István 2015-ös Mézes-Mály Villőjétől dobtam egy hátast), a hárslevelű jobban működik a furminttal házasságban, mint egyedül; még mindig annyira csodálatosak az új-zélandi sauvignon blanc-ok, hogy kiugranak a pohárból; a Kreinbacher 2013-as Syrah-ja pedig már most elképesztően szép és elegáns, de még nagyon sok potenciál van benne.

buddha-bar bor pezsgő villa sandi prosecco brimoncourt fleury gizella csobánc bormanufaktúra grand tokaj yealands balassa sancerre kreinbacher

0 Tovább

489. Baijiu mesterkurzus a Buddha-Barban

A kínai baijiu (magyarosan pajcsiu) cirokból vagy rizsből készült párlat, amivel nemrég találkoztam elsőként Ulric Nijs mesterkurzusán a Buddha-Barban. Nem mondom, hogy elsőre nem volt szükség minden nyitottságomra az intenzív, hol kanalas gyógyszerre, hol szójaszószra emlékeztető ízek feldolgozásához, de pl. a tölgyfahordóban érlelt vagy a rózsával ízesített változat kifejezetten könnyen fogyasztható volt. Koktélok terén pedig abszolút izgalmas dolgokat lehet belőlük kihozni, személyes kedvencem az elképesztő frissességű uborkás Cucumber Crush volt.

baijiu buddha-bar ulric nijs yingtao julep nuwa campari cucumber crush cointreau guizhou elixir paul matthew moutai luxardo chinese negroni negroni julep oriole bar

0 Tovább

479. TOP 10 borok a BuddhA-BArban

A szokásoknak megfelelően ismét valami komoly dologba fogott a budapesti Buddha-Bar. Ezúttal kiválasztottak öt borkereskedőt, akik egy kóstolóestre összeválogatták a legjobb boraikat. TOP 10-es listák a Raikertől, a Veritastól, a Bortársaságtól, a Bor és Mástól, valamint a Terrior Clubtól.

buddha-bar bor

0 Tovább

458. 1001 buborék a Buddhában

Decemberben egyértelműen a buborékok játsszák a főszerepet a Buddha-Bar Hotel Budapestben: megnyílt a Pop-Up Champagne Bar, nemrég volt egy egyedülálló Champagne Night és a Koktél Blogon már jól ismert Matthias Giroud is készített néhány remek pezsgős koktélt.

matthias giroud receptúra sierra ajusco concoction direct flight reims katmandou dry champagne cloud martini martini french g perfume whisky sour whiskey sour kir royal experience tequila mezcal gin gvine vodka ciroc konyak cointreau johnnie walker whisk(e)y scotch whisky champagne barnaut larmandier-bernier bollinger paul bara charles heidsieck pommery nicolas feuillatte ruinart billecart-salmon veuve clicquot duval-leroy laurent-perrier alfred gratien kóstoló champagne night buddha-bar

0 Tovább

452. Pop-Up Champagne Bar a Buddhában

Az idén 20 éves Buddha-Bar brand budapesti tagja egy igazán buborékos decemberrel hangolódik az ünnepekre. A múltkor beharangozott Champagne Nighthoz képest ugyanis még emeltek a téten: december 4. és december 23. között egy Pop-Up Champagne Bart is felállítanak, ahol 15 órától 23 óráig champagneokat poharaznak, osztrigát szolgálnak fel és mindennap 19 órakor szablyával kinyitnak egy prestige cuvéet. További részletek a lenti flyereken és a facebook eventben.

buddha-bar champagne

0 Tovább

451. Castle Black a Buddha-Bar jubileumára

A Buddha-Bar brand idén ünnepli 20. születésnapját, ebből az alkalomból pedig meghirdettek egy koktélversenyt, amelyben minden nemzetközi Buddha-Bar részt vesz. A budapesti Buddha-Bart Ódor Lionel Robin képviseli a versenyben Castle Black koktéljával, amit nemrég volt szerencsém lekóstolni. A Trónok Harca egyik helyszínéről elnevezett, digestif jellegű italban szépen összeáll a mák és a gyümölcsök harmóniája, a tetejére húzott narancshab pedig abszolút telitalálat. Mindenképpen érdemes kipróbálni, ahogyan ajánlott figyelni a Buddha-Bar facebook oldalát is a versennyel kapcsolatos nyereményjátékok miatt.

buddha-bar ódor lionel robin receptúra castle black tanqueray gin

0 Tovább

448. Ehhez fogható még nem volt: Champagne Night

A tavalyi Champagne Night sem volt gyenge a Buddha-Barban, de amit idén sikerült összehozniuk, arra valószínűleg még nem volt példa Magyarországon. Egyetlen estébe sűrítve egészen elképesztő champagne felhozatal és igazán autentikus előadók.

champagne buddha-bar

0 Tovább

438. Tokaj Wine Night

Tavaly már volt egy nagyon emlékezetes tokaji évjáratbemutató a Buddha-Barban, most a Wine Night sorozat keretében ismét Tokaj került sorra, ami hasonlóan komolynak ígérkezik: 25 pincészet, 40 féle bor és pezsgő, valamint három nagyon izgalmas mesterkurzus.

buddha-bar bor tokaj

0 Tovább

424. Guinness-rekord a Buddha-Barban!

Szombat este egészen rendkívüli dolognak lehettek szem és fültanúi azok, akik a Buddha-Bar Budapest partiját választották.

buddha-bar borsos gergely taittinger champagne pezsgő

0 Tovább

399. Belvedere, Buddha, F1

Akárcsak a korábbi években, idén is a Buddha-Bar Hotel Budapest Klotild Palace adott otthont a Formula 1-es nagydíjakat követően megrendezett after party sorozatnak, a HUBLOT GR1D CLUB - The Race After Partynak a HUBLOT és Belvedere Vodka támogatásával. Íme egy rövid, képes beszámoló Belvedere produkcióval, különleges vodkás üvegekkel és F1-pilótákkal.

buddha-bar gr1d club belvedere vodka

F1 -es jégszobor Buddha-Bar módra

0 Tovább

366. Choya mesterkurzus Takehiko Okazakival

A japán kajszi (vagyis japánul az ume) a kajszibarack és a szilva rokona. Többek között ebből a gyümölcsből készítik Japán tradicionális likőrjét, az umeshut. A világ elsőszámú umeshu készítője a Choya, melynek képviselője, Takehiko Okazaki nemrég tartott mesterkurzust a Buddha-Bar Hotel Budapestben.

choya takehiko okazaki buddha-bar umeshu

Fotó: Koktél Blog

0 Tovább

359. Maison Louis Latour mesterkurzus

Számos kiváló tétel mellett egy komplett Maison Louis Latour mesterkurzuson is részt vettem a Buddha-Bar Hotel Budapest burgundi estjén. Belekóstoltam a világ legmenőbb borvidékébe.

loius latour buddha-bar bor

Fotók: Koktél Blog

0 Tovább

352. Thai-orosz fúzió Roman Rizovatovval

Ezúttal a szentpétervári Buddha-Bar Hotel bármenedzsere, Roman Rizovatov látogatott el a budapesti Buddha-Bar Loungeba, ahol thai-orosz fúziós koktélokkal csatlakozott Ossama Kutaini executive chef éppen futó thai menüjéhez.

buddha-bar roman rizovatov mad sand thai russian midday fizz gin tequila jose cuervo jim beam rye whiskey whisk(e)y massandra white russian

Roman Rizovatov

0 Tovább

349. Nagy burgundi kóstoló

A világ jelenlegi legmenőbb borvidékébe lehet belekóstolni a március végi Klotild Wine Nighton. 14 burgundi pincészet, 40 lekóstolható tétel és 3 mesterkurzus.

buddha-bar burgundi bor

0 Tovább

340. Kínai újév és Valentin-nap Matthias Giroud-val

Ahogyan tavaly, idén is ellátogatott Magyarországra a Buddha-Bar hálózat executive bármenedzsere, Matthias Giroud. Koktéljainak témáját ezúttal is a kínai újév határozta meg, kiegészítve a közelgő Valentin-nappal.

matthias giroud buddha-bar receptúra old fashioned smoke in asia whisk(e)y baiju martini vermouth lapsang souchong asian magic sour cointreau one angel for ever white aperol gin old fashioned

Matthias Giroud

0 Tovább

333. Indiai gourmet hét a Buddha-Bar Hotelben

Többek között az is nagyszerű a Buddha-Bar hálózatban, hogy a világ különböző pontjain dolgozó szakemberek könnyen tapasztalatot tudnak cserélni egymással, ezzel biztosítva a folyamatos inspirációt és tanulást. Tavaly pl. Mathias Giroud vezető bármenedzser látogatott el a budapesti Buddha-Bar Hotelbe, most pedig a prágai Buddha-Bar Hotel bármenedzsere, Pavol Kulich tartott koktélfesztivált és többek között indiai ihletésű kevert italokkal járult hozzá a most szombatig tartó indiai gourmet héthez.

buddha-bar kóstoló pavol kulich fever tree rum chutney amrut whisk(e)y indian whisky pistachio lassi lassi yoghurt old fashioned indian fashion

Pavol Kulich

0 Tovább

325. Évzáró Champagne Night

A Koktél Blog idei utolsó kóstolójának a Buddha-Bar Hotel Budapest pezsgős rendezvényét, a Champagne Night-ot terveztem be, mivel az év végén amúgy is nagyobb figyelem jut a buborékoknak. Annak ellenére, hogy nem vagyok híve a pezsgőfogyasztás ünnepekre való korlátozásának (annál ugyanis sokkalta jobb, hogy csak valamilyen jeles alkalomkor fogyasszuk), azért mégiscsak ez december hónap itala. A nagyon grandiózus programkínálatból a hazai forgalmazók által tartott Louis Roederer és Alfred Gratien mesterkurzuson vettem részt.

champagne buddha-bar kóstoló alfred gratien louis roederer cristal

0 Tovább

319. Champagne Night a Buddha-Bar Hotelben

Nagyon belehúzott a Buddha-Bar Hotel Budapest így az év vége felé, hiszen a múltkori tokaji évjáratbemutatót követően újabb elképesztően erős line-upot hoztak össze, ezúttal egy champagne kóstolóest keretében. 18 champagne-ház, 4 mesterkurzus és 1 Comtes de Champagne gálavacsora Clovis Taittinger-vel. További részletek a lenti flyereken és a facebook eventben.

buddha-bar champagne pezsgő

0 Tovább

318. Tokaj évjáratbemutató Buddha-módra 

Egészen elképesztő, hogy Tokaj mire képes, ha borokról van szó. A furmintoknál az a hihetetlen mineralitás, ami olyan szépen megmutatja a terroirt vagy éppen a sav, az alkohol és a maradék cukor tökéletesen félelmetes aránya az aszúnál. Persze nem mindegyik palack tokajira igaz ez, amit éppen leveszünk a polcról, ehhez mondjuk egy Szepsy, Szent Tamás vagy Disznókő Pincészet munkája is szükséges. Emlékezetes Tokaj évjáratbemutató a Buddha-Bar Hotel Budapest gyönyörű sky bárjában.

kóstoló buddha-bar szepsy szent tamás disznókő kapi

Fotók: Koktél Blog

0 Tovább

306. Buborékos Guiness-rekord?

Idén harmadik születésnapját ünnepli a Buddha-Bar Hotel Budapest és a jeles alkalomból most szombaton Magyarországra látogat a nemzetközi Buddha-Bar elsőszámú lemezlovasa, DJ Ravin. A remek zenék mellett a buborékok sem hiányoznak majd, ugyanis a hely food & beverage igazgatója, Borsos Gergely szablyázásban (pezsgő kinyitása szablyával) kísérel meg Guiness-rekordot dönteni. Ehhez 1 perc alatt legalább 48 palack pezsgőt kell kinyitnia, az alapanyagot pedig a G.H. Mumm biztosítja, így a végeredmény elfogyasztásával biztosan nem lesz gond. További részletek a lenti flyereken és a facebook eventben.

Guiness-rekord

0 Tovább

286. A pinot meunier igazi arca: Bourdaire-Gallois kóstoló

A francia Champagne régióban kizárólag háromféle szőlőből, chardonnayből, pinot noirból és pinot meunierből lehet pezsgőt készíteni. A meunier jellemzően alacsonyabb termésmennyiséget produkál és kevésbé alkalmas a hosszabb érlelésre, mint a noir vagy a chardonnay, ezért - főként a nagyobb házak esetében - egyre inkább háttérbe szorul (bár Champagne ültetvényeinek még mindig 32%-át adja. A kisebb házak viszont megtehetik, hogy szembe mennek a trendekkel és előtérbe helyezik a pinot meuniert. Itt van pl. a Bourdaire-Gallois, ahol az ültetvények 85%-át adja ez a fajta és a speciális szőlőművelésnek, valamint a talajadottságoknak köszönhetően igazán sokat tudnak kihozni a meunierből. Nemrég Magyarországon járt a ház vezetője, David Bourdaire, aki a Buddha-Bar Hotel Budapest kóstolóján mutatott be egy egészen komoly sort, amivel bebizonyította, hogy a meunier bizony szépen bírja a nulla dosage-t vagy akár a hosszabb érlelést is.

buddha-bar bourdaire-gallois david bourdaire kóstoló pezsgő Champagne

Fotó: Buddha-Bar Hotel Budapest

0 Tovább

230. Az I. Disznókő Tokaji Koktélverseny nyertes itala: Sweet November

Nemrég zsűritagként vehettem részt a Disznókő Pincészet és a Buddha-Bar Étterem által szervezett I. Disznókő Tokaji Koktélversenyen, ahol az indulók közül öten jutottak be döntőbe, melyet végül a korábban már megismert Csatlós Máté nyert meg remek italával. A Sweet Novemberben szépen kiegészítette a kötelezően választandó Disznókő Eszencia aszús karakterét az alapszeszként használt borókás, édesebb stílusú Old Tom ginnel, a gyümölcsös, illetve fűszeres bitterekkel, illetve az egzotikusan savanykás citromfűvel.

Sweet November

0 Tovább

226. I. Disznókő Tokaji Koktélverseny

Már régóta vallom, hogy a magyar szeszes italok népszerűségét, fogyasztói körének kibővítését nagyban elősegítené, ha a bárokban sokkal bátrabban alkalmaznák az autentikus hazai termékeket. Ugyan néhol alkalomadtán felbukkan egy-egy itthoni pálinkából vagy borból készült kevert ital, de tapasztalataim szerint az elmúlt években egyedül az Unicum Szilvából készült Zwack & Soda lett szélesebb körben ismert. Ezért is örültem meg annak, hogy a tokaji Disznókő Pincészet és a Buddha-Bar Étterem közös szervezésében megrendezik a I. Disznókő Tokaji Koktélversenyt. Ráadásul még a versenykoktélok zsűrizésére is felkértek, ahol többek között Ulric Völkel-Nijs-szel, a Hayman's Gin márkanagykövetével együtt pontozom majd a tokajis kreációkat.

0 Tovább

76. Buddha-Bártúra

Március közepén megvolt immáron a harmadik is. Megtudtunk mindent a Campariról és az ebből készült kevert italokról, valamint megmutattuk magunkat Budapest legpuccosabb bárjában is. Buddha-Bártúra.

bártúra campari campari mojito campari orange passion ying coco yang bitter sweet raspberry buddha-bar campari apple martini tropical bitter daiquiri roses ginger fizz bols mixer akadémia daiquiri martini

0 Tovább

18+

A Koktél Blog főként alkoholtartalmú italokkal foglalkozik, így az oldal megtekintése csak 18 éven felüliek számára ajánlott! A Koktél Blog a minőségi és mértéktartó alkoholfogyasztás híve!

BÁR. ITAL. KULTÚRA.

"Az ember piája olyasmi, mint egy házastárs. Ha rosszul bánik vele, pokollá teszi az életét. Az alkohol évente kétmillió ember halálát okozza, és bár úgy érzi magát a részeg, hogy semmi sem árthat neki, nagyon fájdalmas módja az öngyilkosságnak. Ha úgy dönt, hogy tisztelettel és érdeklődéssel nyúl az üveg után, a kapcsolat egy egész életen át harmonikus maradhat. Minél többet tud róla, annál jobban ízlik minden egyes cseppje." A.J. Baime

FACEBOOK

FEED

KOKTÉL ABC

A-Z

KÓSTOLÓK

Bártúra (Bols Mixer Akadémia, Boutiq'Bar, Rumba Café)
Metaxa (Bols Mixer Akadémia)
Bártúra (Bols Mixer Akadémia, Trafiq)
Vodka- és ginkóstoló (Kávébár Bazár 2013)
Bártúra (Bols Mixer Akadémia, Buddha-Bar Hotel)
Single Malt Only Cocktail Dinner (Bols Mixer Akadémia)
Bártúra (Bols Mixer Akadémia, Tokio)
Bols Genever és Bols Honey (Bols Mixer Akadémia)
Whisky Show 2013
Jӓgermeister Winterkrӓuter (Bols Mixer Akadémia)
Nikka és Kavalan (WhiskyNet)
Ír kávé és forró ital szakkör (Bols Mixer Akadémia)
Arran (WhiskyNet)
V. Bártúra (Bols Mixer Akadémia, Kolor)
A.E. Dor (Kávébár Bazár 2014)
Párlatkóstoló (WhiskyNet)
Jӓgermeister Masterclass 2014
Ballantine's Brasil (Pernod Ricard)
Ír whiskeyk (WhiskyNet)
Bártúra (Bols Mixer Akadémia, Raqpart)
Krakkó
Gancia pezsgők (Budavári Borfesztivál, Bols)
Bevezető whiskyk (WhiskyNet)
Boroshordós utóérlelésű skót whiskyk (WhiskyNet)
Russian Standard kóstoló (Bols Mixer Akadémia)
Whisky Show 2014
Berry Bros. & Rudd (WhiskyNet)
Törley pezsgőkóstoló (Veritas Borkereskedés)
Buborék Fesztivál Ünnepi Kiadás 2014
Finlandia Masterclass Pekka Pellinennel és Markku Raittinennel
Megyer borok kóstolója (Veritas Borkereskedés)
Matusalem (WarmUp)
Christian Drouin calvados (WhiskyNet)
Juhász Testvérek (Veritas Borkereskedés)
Koktélfesztivál (Buddha-Bar Hotel Budapest)
Szent Tamás Szőlőbirtok & Pincészet (Kávébár Bazár 2015)
Világbajnok pezsgők (VinCE Budapest 2015)
Vylyan borkóstoló (Veritas Borkereskedés)
Martin Miller's (WarmUp)
Teeling (WhiskyNet)
Füstös whiskyk (WhiskyNet)
William Grant's & Sons (Koktélbolt)
Bártúra (Bols Mixer Akadémia, Blue Fox The Bar)
Sörkoktélok (Frissítő Sörkoktélbár)
Bevezetés az olasz aperitivo kultúrába (Roust)
Vakkóstoló (WhiskyNet)
Nikka (WhiskyNet)
Karibi rumok (WhiskyNet)
Dilmah (Roust)
Grand Opening (Tuk Tuk Bar)
François (Törley)
London
Bourdaire-Gallois (Buddha-Bar Hotel Budapest)
Champagne Emergency vol. 1.
Magyarországon még nem kapható ginek
Kreinbacher magnum palackos pezsgők (Budavári Borfesztivál)
Szürrealizmus koktélparti Simone Caporaléval (Blue Fox The Bar)
Metaxa Masterclass André Cavalheiróval (Roust)
The Lost Distillery kóstoló (WhiskyNet)
Cachaça szakkör (Bols Mixer Akadémia)
Delamain konyakok (WhiskyNet)
Glenmorangie és Ardbeg (WhiskyNet)
Johnnie Walker Colours kóstoló Colin Dunnal
Whisky Show 2015
Kaliforniai borok (Veritas Borkereskedés)
Tokaj évjáratbemutató (Buddha-Bar Hotel Budapest)
Food pairing (Aria Hotel Budapest)
Skót vs. japán whiskyk (WhiskyNet)
Champagne Night (Buddha-Bar Hotel Budapest)
Téli koktélok (Tuk Tuk Bar)
Koktélkóstoló (Up&Down)
Indiai gourmet hét (Buddha-Bar Hotel Budapest)
Boulard calvados és koktélbemutató Vincent Boularddal (Heinemann)
GinNap (WhiskyNet)
Kínai újév és Valentin-nap Matthias Giroud-val (Buddha-Bar Hotel Budapest)
Tőzegelt skót malátawhiskyk (WhiskyNet)
Karibi rumok kóstolója (WhiskyNet)
Jose Cuervo tequila- és koktélkóstoló (Bols Mixer Akadémia)
Meglepetések a pezsgő világbajnokságról (VinCE Budapest)
Zacapa kóstoló Rebecca Quiñonezzel (Diageo)
Thai gourmet hét (Buddha-Bar Hotel Budapest)
Wemyss kóstoló (WhiskyNet)
RumNap (WhiskyNet)
Masterclass with Robert Schinkel (Dilmah)
Nagy burgundi kóstoló (Buddha-Bar Budapest)
Glenfarclas mesterkurzus Ian MacWilliammel (WhiskyNet)
Choya mesterkurzus Takehiko Okazakival (Buddha-Bar Hotel Budapest)
Japán whiskyk kóstolója (WhiskyNet)
Chateau Musar borvacsora (Baalbek Lebanese Restaurant)
A fenyőerdő és az elektromosság íze (Blue Fox The Bar)
Moët & Chandon kóstoló (Zwack)
Hendrick's piknik (Roust)
Star of Bombay (Dunapro)
Pálinkakoktélok (Schiszler)
Black Swan Signature Cocktails (Black Swan)
Negroni Night (Brody Studios)
Hordóhasználat a whiskyknél (Hangolódás a Whisky Showra)
A független palackozók világa (WhiskyNet)
Amerikai whiskeyk tesztje (Best of Heinemann 2016)
Grant's whiskyk (Koktélbolt)
Wine Night - Italy (Buddha-Bar Hotel Budapest)
Diplomático mesterkurzus Tito Corderóval (WhiskyNet)
Bols Geneverek kóstolója (Roust)
Whisky Show 2016
Tokaj Wine Night (Buddha-Bar Hotel Budapest)
Molekuláris mixológia (NANO bar&restaurant)
Barangolás Skóciában (WhiskyNet)
Pezsgős koktélok Matthias Giroud-val (Buddha-Bar Budapest)
Champagne Night (Buddha-Bar Budapest)
Téli forró ital- és karácsonyi likőrkészítő szakkör (Bols Mixer Akadémia)
#KoccintsAszuval (Wineglass Communication sajtóklub)
Alchemists Night Christmas Edition (Brody Studios)
Furmint Február bemelegítés (Wineglass Communication sajtóklub)
Arran whiskykóstoló Andy Bellel (WhiskyNet)
Alchemists Burns Night (Brody Studios)
Bikavér Párbaj felvezetése (Wineglass Communication sajtóklub)
Furmint Február
Baijiu mesterkurzus Ulric Nijs-szel (Buddha-Bar Budapest)
TOP 10 Wine Night (Buddha-Bar Budapest)
Cocktail Art & Max 21 mesterkurzus Diego Ferrarival (Fabbri)
Vakkóstoló (WhiskyNet)
Haladó whiskykóstoló (WhiskyNet)
Bikavér Párbaj 2017
#LoveScotch (Diageo)
Unicum Riserva sajtóbemutató (Zwack)
VinCE Budapest 2017
Magna Mátra nagykóstoló 2017
Alchemists Night: Taste the Music (Brody Studios)
Jägermeister Manifest sajtóbemutató Nils Boesével
Új koktélok a Tuk Tuk Barban
Bacardí Night (Good Spirit Whisky & Cocktail Bar
Pisco délután a Chilei Nagykövetséggel (Blue Fox The Bar)
Intercooperation szakmai nap
Barta-Nagygombos portfólió kóstoló
Fever-Tree kóstoló (Panna Cocktail)
Sörkoktélok a BB'z-ben
#1narancs1fa (Roust)
Foss Marai (Winestore-TG Italiano)
Fuxli bemutató (Wineglass Communication sajótklub)
Edingburgh ginkóstoló Hans de Langgal (WhiskyNet, Good Spirit Whisky & Cocktail Bar)
Rumkóstoló Ken Rose-zal (WhiskyNet, Good Spirit Whisky & Cocktail Bar)
The Famous Grouse és The Macallan kóstoló (Gourmet Fesztivál)
Edingburgh ginkóstoló Hans de Langgal (WhiskyNet, Good Spirit Whisky & Cocktail Bar)
Brody Alchemists Night: Tiki! (Brody Studios)
High Note SkyBar (Aria Hotel)
Vitorlás borkóstoló (Bujdosó Pincészet)
Koktélkóstoló (GoodSpirit Whisky & Cocktail Bar)
Elysium (Blue Fox The Bar)
Szóló Puro 2016 premier (Costes Dowtown)
Móri borok kóstolója (Wineglass Communication)
Deák St. Kitchen (Ritz-Carlton)
Dél-afrikai borok kóstolója (Wineglass Communication)
Black Swan Budapest
Skót whiskyk kóstolója (Best of Heinemann 2017)
Alchemists Night: Taste the Music (Brody Studios)
Disznókő-Vida borvacsora (VERITAS WINEBAR)
Bükki borok kóstolója (Wineglass Communication)
Urban Tiger
Whisky Show 2017
Nikka premier Stan Vadrnával
Újdonságok a Buddha-Barban
Alchemists Night: Taste the Music (Brody Studios)
VinCE Champagne a Holdon (Belvárosi Piac)
The Forest (High Note Skybar)
#KoccintsAszuval (Wineglass Communication sajtóklub)

CÍMKEFELHŐ

receptúra (291),whisk(e)y (116),vodka (98),gin (86),rum (76),kóstoló (71),scotch whisky (49),bor (47),pezsgő (44),whiskynet (39),forró kevert italok (29),martini (29),bourbon whiskey (27),tequila (27),buddha-bar (26),bols (25),iba official cocktail (22),bols mixer akadémia (19),old fashioned (19),konyak (18),campari (18),aperol (18),cointreau (17),negroni (17),champagne (17),jack daniels (16),finlandia (16),angostura bitters (15),bacardi (15),kreinbacher (14),bols genever (14),punch (14),jenever (14),daiquiri (12),grey goose (12),irish whiskey (12),tanqueray (11),alkoholmentes (11),nikka (11),vermut (11),bacardi legacy (11),johnnie walker (10),schok norbert (10),hendricks (10),gin tonic (10),blue fox the bar (9),prosecco (9),absolut (9),havana club (9),mezcal (9),mojito (9),boutiq bar (9),alchemists night (9),jönnek az oroszok (9),kávébár bazár (9),jagermeister (9),limonádé (9),whisky show (9),calvados (9),jim beam (8),brody studios (8),ódor andrás (8),arran (8),unicum (8),vince budapest (8),japán whisky (8),bártúra (8),szombati zsolt (7),good spirit (7),cachaca (7),sör (7),aperol spritz (7),whiskey sour (7),grand marnier (7),the famous grouse (7),benriach (7),dez oconnell (7),hot toddy (7),bloody mary (6),moet et chandon (6),wilson and morgan (6),sherry (6),caipirinha (6),patrón (6),felhősi attila (6),bombay sapphire (6),clément (6),törley (6),kottra dezső (6),metaxa (6),furmint (6),kávés kevert italok (6),gózon péter (5),italfajták (5),sumire miyanohara (5),zwack (5),kilchoman (5),gancia (5),bols natural yoghurt (5),receptúrák (5),hungaria (5),vermouth (5),rye whiskey (5),uborka (5),royal (5),monkey shoulder (5),nagy zoltán (5),belvedere (5),the bitter truth (5),fabbri (5),abszint (5),peychauds bitters (5),christian drouin (5),whisky sour (5),galliano (5),pálinka (5),white russian (4),tonik (4),st germain (4),russian standard (4),teeling (4),jager mesterkurzus (4),sailor jerry (4),molekuláris mixológia (4),bartender (4),becherovka (4),Campari (4),taittinger (4),bols honey (4),fever-tree (4),dewars (4),disznókő (4),dilmah (4),glenfiddich (4),jameson (4),trafiq (4),el dorado (4),smirnoff (4),ardbeg (4),veritas borkereskedés (4),moscow mule (4),ketel one (4),sidecar (4),tokaj (4),laphroaig (4),diplomático (4),woodford reserve (4),ballantines (4),bols créme de cacao white (4),boudier (4),drambuie (4),pezsgős kevert italok (4),glendronach (4),gordon and macphail (4),cswwc (3),cynar (3),jose cuervo (3),bujdosó (3),ruinart (3),koktél (3),manhattan (3),szent tamás (3),blog (3),black russian (3),cocktail (3),alfred gratien (3),mortlach (3),flair (3),four roses (3),talisker (3),gin fizz (3),edinburgh (3),margarita (3),budavári borfesztivál (3),mai tai (3),caol ila (3),zwack sándor (3),koval (3),berry bros and rudd (3),piper-heidsieck (3),ramos gin fizz (3),malomhegyi anett (3),matthias giroud (3),monin (3),keresztes ferenc (3),fernet branca (3),tiki (3),tuk tuk bar (3),aria (3),christmas cocktail collection (3),mount gay (3),koccints aszuval (3),rhum jm (3),smash (3),budapest borfesztivál (3),dalmore (3),black swan (3),glögg (3),budavári sörfesztivál (3),artesian (3),bols peppermint white (3),varga gergő (3),bikavér párbaj (3),bols around the world (3),híres italmárkák (3),whisky (3),illemtan (3),bikavér (3),angostura (3),wray and nephew (3),iba (3),szekszárd (3),szaké (3),morafcsik péter (3),bar orchard ginza (3),tennessee whiskey (3),ciroc (3),frangelico (3),caorunn (3),tea (3),choya (3),brandy (3),színes város (3),gordons (3),bols créme de cassis (3),grants (3),szepsy (3),kevert italok (3),bourbon (3),charles heidsieck (3),mancino (3),goslings (3),belvárosi sörfesztivál (3),unicum szilva (3),lillet blanc (3),corpse reviver no2 (3),lossit (2),belvárosi piac (2),ken rose (2),pálinka nemzeti tanács (2),fever tree (2),thomas henry (2),darnleys view (2),veritas winebar (2),maxime trijol (2),jgasco (2),varga krisztina (2),boulard (2),glenmorangie (2),no3 (2),grog (2),terasz budapest (2),auchentoshan (2),don julio (2),the worlds 50 best bars (2),heinemann (2),sin limites (2),carousel (2),moe aljaff (2),high note (2),alia akkam (2),the lost distillery (2),sör mi több (2),giffard (2),wineglass communication (2),tokaji aszu (2),jura (2),magna mátra (2),ian macleod (2),tobermory (2),brimoncourt (2),gulyás csaba (2),unicum riserva (2),cider (2),lukács roland (2),glencadam (2),old pulteney (2),diplomático world tournament (2),koroknai klári (2),allianz (2),takehiko okazaki (2),juraj seman (2),gourmet fesztivál (2),thomas girard (2),ozeki (2),glenfarclas (2),wemyss (2),orosz ákos (2),chartreuse (2),ancnoc (2),six saints (2),zacapa (2),baalbek (2),chateau musar (2),licor 43 (2),chairmans reserve (2),hadik (2),másnaposság (2),blogverseny (2),edukáció (2),terasz budapest 2016 (2),soha ne igyál ha vezetsz (2),pineau des charentes (2),tullamore dew (2),vízsprint (2),star of bombay (2),omék (2),schweppes (2),szakkör (2),haymans old tom gin (2),matusalem (2),chivas regal (2),bluecoat (2),bells (2),bacardi original bar (2),cuba libre (2),bols banana (2),bols advocaat (2),maraschino luxardo (2),bols parfait amour (2),chili (2),julep (2),mint julep (2),bushmills (2),knob creek (2),paddy (2),campari naptár (2),kávé (2),ír kávé (2),glengoyne (2),tokio (2),bowmore (2),remy martin (2),macallan (2),hennessy (2),umeshu (2),beefeater 24 (2),brokers (2),tabasco-szósz (2),harrys new york bar (2),hurricane (2),scotch hot toddy (2),bols cherry brandy (2),hot aperol (2),pávai miki (2),melange kávéház (2),rose maura lorre (2),long island iced tea (2),snassz kevert italok (2),tequila sunrise (2),cosmopolitan (2),rumba café (2),appleton (2),harry craddock (2),cointreaupolitan (2),bols around the world 2013 (2),absolut elyx (2),stolichnaya elit (2),david wondrich (2),james bond (2),ernest hemingway (2),beefeater (2),jäger grog (2),bellini (2),tennesse whiskey (2),st-germain (2),bols elderflower (2),pinot noir (2),szabó dávid (2),merlot (2),cabernet franc (2),pommery (2),cabernet sauvignon (2),vitáris róbert (2),warmup (2),veuve clicquot (2),kings ginger (2),hárslevelű (2),francois (2),márkus györgy (2),benromach (2),springbank (2),Champagne (2),savoy (2),cocchi americano (2),bollinger (2),el jimador (2),simone caporale (2),nightjar (2),kwai feh (2),diaego (2),longrow (2),Aperol (2),wossala rozina (2),casati (2),buffalo trace (2),sazerac (2),delamain (2),armagnac (2),kilbeggan (2),bols melon (2),connemara (2),csatlós máté (2),cinzano (2),brands report (2),bols strawberry (2),bols peppermint green (2),makers mark (2),stan vadrna (2),drinks international (2),rozmaring (2),dolin (2),glenrothes (2),old ballantruan (2),madeira (2),disznókő tokaji koktélverseny (2),disznókő pincészet (2),bols cacao brown (2),zubrowka (2),kovács istván (2),deák olivér (2),imperial (2),bols sloe gin (2),szilva (2),borsos gergely (2)