579. Brody Alchemists Night: Taste the Music

A nyári szünet után visszatért a Dez O´Connell vezette Alchemist Night sorozat a tavasszal már megismert Beaux Jaxon Rhythm ´n´ Blues zenekarral. A múltkorihoz képest most szűkült a témakör, az USA természetesen maradt, viszont Chicago került a középpontba. A koktélok szempontjából a chicagói Koval márka rozswhiskeyjére felépített Old Fashioned volt a csúcs. A Koval whiskeyjeit már egy éve is izgalmasnak tartottam, most pedig egy kis abszinttel kiegészítve behozta a Sazerac karakterét, ami szerintem telitalálat.

alchemists night dez oconnell beaux jaxon mamie taylor monkey shoulder whisk(e)y fever tree peychauds bitters mai tai rum appleton wray and nephew goslings cointreau old fashioned koval abszint receptúra

0 Tovább

576. Ananászkodás a Piñában

A budapesti Madách tér és közvetlen környéke mostanában jelentősen megerősödött a koktélbárok terén, aminek egyik jeles képviselője a Piña. Magukat techtropical cocktail barként definiálják, ami nagyjából azt jelenti, hogy trópusi koktélbár, ahol ukulele helyett elektronikus zene szól. A Piña ugyebár spanyolul ananászt jelent, innen jön az egyik legismertebb, de egyben az egyik legelcsépeltebb koktél, a Piña Colada neve is, ami egészen pontosan "szűrt ananászt" jelent. Az ananász ugyan meghatározó szerepet játszik a ház dizájnjában, azonban a Piña annál sokkal progresszívebb koktélbár, hogy csak úgy a Piña Coladát locsolják egész este. Sőt, igazából a klasszikus verzió hiányzik is a koktéllapról, helyette azonban ott van a sokkal izgalmasabb Piña Perfectée tequilával, cachaçával, citromfűvel, vaníliával, lime-mal és persze ananászlével. A hely legnagyobb pozitívuma, hogy házi készítésű szirupokkal és friss gyümölcslevekkel dolgoznak, még saját tonikkal is tudnak szolgálni.

pina bar budapest receptúra pina perfectee tequila cachaca negroni scarlatto negroni corpse reviver no2 corralejo caicara bcn gin campari lillet rouge deaths door cointreau lillet blanc abszint

Techtropical Cocktail Bar. Így definiálja magát a Piña.

0 Tovább

520. Cointreau: Magyarországon is fákat ültet a francia likőrmárka

Az egyik legpatinásabb francia likőrmárka, a Cointreau Magyarországra is elhozza nemzetközi jótékonysági kampányát. Cindy Crawford-ot, Eva Longoria-t és Naomi Campbell-t követve minél több magyar embert is szeretnének bevonni a kihívásba, melynek lényege, hogy minden #1narancs1fa hashtaggel feltöltött narancsos fotó után a Cointreau pénzadományt ajánl fel magyarországi faültetésre.

cointreau cointreau fizz 1orange1tree 1narancs1fa receptúra

0 Tovább

489. Baijiu mesterkurzus a Buddha-Barban

A kínai baijiu (magyarosan pajcsiu) cirokból vagy rizsből készült párlat, amivel nemrég találkoztam elsőként Ulric Nijs mesterkurzusán a Buddha-Barban. Nem mondom, hogy elsőre nem volt szükség minden nyitottságomra az intenzív, hol kanalas gyógyszerre, hol szójaszószra emlékeztető ízek feldolgozásához, de pl. a tölgyfahordóban érlelt vagy a rózsával ízesített változat kifejezetten könnyen fogyasztható volt. Koktélok terén pedig abszolút izgalmas dolgokat lehet belőlük kihozni, személyes kedvencem az elképesztő frissességű uborkás Cucumber Crush volt.

baijiu buddha-bar ulric nijs yingtao julep nuwa campari cucumber crush cointreau guizhou elixir paul matthew moutai luxardo chinese negroni negroni julep oriole bar

0 Tovább

458. 1001 buborék a Buddhában

Decemberben egyértelműen a buborékok játsszák a főszerepet a Buddha-Bar Hotel Budapestben: megnyílt a Pop-Up Champagne Bar, nemrég volt egy egyedülálló Champagne Night és a Koktél Blogon már jól ismert Matthias Giroud is készített néhány remek pezsgős koktélt.

matthias giroud receptúra sierra ajusco concoction direct flight reims katmandou dry champagne cloud martini martini french g perfume whisky sour whiskey sour kir royal experience tequila mezcal gin gvine vodka ciroc konyak cointreau johnnie walker whisk(e)y scotch whisky champagne barnaut larmandier-bernier bollinger paul bara charles heidsieck pommery nicolas feuillatte ruinart billecart-salmon veuve clicquot duval-leroy laurent-perrier alfred gratien kóstoló champagne night buddha-bar

0 Tovább

375. The Spirit Club: Ambassade 

A nemrég alakult The Spirit Club párlatkóstolóján jártam a Doblo Bárban, ahol többek között kipróbáltam az Ambassade nevű digestif koktélt is.

the spirit club ambassade pineau des charentes monrillac gin cointreau

Fotó: Koktél Blog

0 Tovább

355. A Jose Cuervo tequila világa

Egy nagyon komoly kóstolósorral és remekül eltalált koktélokkal mutatta be a Jose Cuervo tequilamárka világát Demendi György a Bols Mixer Akadémián.

kóstoló bols mixer akadémia tequila jose cuervo el diablo yang yuhu american margarita rising star aperol gancia cointreau

Especial Silver, Especial Reposado, Tradicional Silver, Tradicional Platino, Tradicional Reposado, Reserva De La Familia Platino, Reserva De La Familia Extra Añejo.

0 Tovább

340. Kínai újév és Valentin-nap Matthias Giroud-val

Ahogyan tavaly, idén is ellátogatott Magyarországra a Buddha-Bar hálózat executive bármenedzsere, Matthias Giroud. Koktéljainak témáját ezúttal is a kínai újév határozta meg, kiegészítve a közelgő Valentin-nappal.

matthias giroud buddha-bar receptúra old fashioned smoke in asia whisk(e)y baiju martini vermouth lapsang souchong asian magic sour cointreau one angel for ever white aperol gin old fashioned

Matthias Giroud

0 Tovább

336. Újra megnyitották az X-aktákat

Ha már nemrég újraindult a filmsorozatok origójának számító X-akták, akkor íme egy-egy koktél Matt Merkintől, amit Danna Scully és Fox Mulder ihletett.
receptúra the danna scully the fox mulder mezcal alipus cynar st george cointreau fernet branca whisk(e)y rye whiskey chartreuse

Fotó: liquor.com

0 Tovább

296. Cosmopolitan kicsit másképp

A nagy klasszikus Cosmopolitan igen hálás tud lenni, ha kísérletezünk vele, talán a Cointreaupolitan a legismertebb twistje, de egyik fő alkotóelemét, az áfonyát nyugodtan lecserélhetjük más bogyós gyümölcsre vagy kiegészíthetjük egyéb fűszerrel, például vaníliával is. Blackberry-Vanilla Cosmo.

Cosmopolitan twist

0 Tovább

281. Nyári teakoktélok Dilmah módra

Elkötelezett Dilmah teafogyasztó lettem, mióta tavaly részt vettem a Magyarországra látogató Dilhan C. Fernando (az alapító Merril Fernando fia) előadásán. Magával ragadott az az alázat és aprólékos tudás amivel Srí Lankán végzik a munkájukat és persze azok a remek teák, melyeket olyan nagy odaadással készítenek. Ráadásul a Bols márkával együttműködésben kiemelt figyelmet fordítanak a teakoktélokra, még egy külön könyvet és honlapot készítettek a témában. Nemrég a Bols Mixer Akadémia két oktatója, Kántor Enikő és Kottra Dezső Dedi tartott a nyárra hangolt szakkört a Dilmah teákról és a teakoktélokról.

dilmah kóstoló kottra dezső kántor enikő bols mixer akadémia vodka rum gin sailor jerry hendricks cointreau mojito

0 Tovább

131. Halloween alkalmából: a Corpse Reviver család

A Corpse Reviver (nyers fordításban: "hulla felélesztő") elsőként Harry Craddock klasszikus alkotásában, az 1930-as The Savoy Cocktail Bookban tűnt fel, nevéhez hűen a másnaposság elleni küzdelmet szolgálva. Az eredeti italt és különböző twistjeit (változatait) ajánlja a Liquor.com Halloweenre. Spooky cocktails, azaz kísérteties kevert italok.

0 Tovább

113. Gin, tea, boróka: Juniperus Spritz

Az aperolos és a camparis spritz után most itt egy igazán különleges verzió Nathan O'Neilltől, a Beefeater 24 Global Bartender Competition tavalyi nyertesétől. A Juniperus (ez a boróka latin megfelelője, utalva az alapszesz jellegzetes alkotóelemére) igazából egy speciális Gin Tonic, bázisitala pedig a Beefeater 24, melynek különlegességét a japán szencsa tea és a kínai zöld tea ízvilága adja, a szám pedig az egész napos áztatási folyamatra utal.


0 Tovább

84. Nem csak anyukáknak: Champagne Martini

Az egyik kedvenc koktélos blogom tavaly nyáron egy hosszabb szünetre vonult, hiszen a blogtender, Rose Maura Lorre szülési szabadságot vett ki. A tervezettnél kicsit később ugyan, de az előző hónapban visszatért a blogoláshoz és mostanában eléggé rákattant a martini koktélokra (még könyvet is írt a témakörben The Big Book of Martinis for Moms címmel), ezért stílusosan az egyik posztjában található Champagne Martinivel üdvözlöm a visszatérését (ami egyébként egy "MINO - Martini In Name Only", vagyis "csak nevében martini").

rose maura lorre receptúra champagne martini cointreau maraschino luxardo fee brothers peach bitters martini

0 Tovább

70. Oldalkocsi görög módra: METAXA Sidecar

Nemrég megismerkedtünk az oldalkocsis katona esetével, illetvea sztori eredményeként létrejött és időközben nagy klasszikussá vált Sidecarral, amelyet a METAXA most kicsit átértelmezett: a konyakot kicserélték a saját, ötcsillagos piájukra, hozzáadtak egy kis narancslevet és visszább vettek a Cointreauból meg a citromléből. Ez a METAXA Sidecar.

0 Tovább

64. Az oldalkocsis katona esete: a Sidecar sztori

A Bártúra 2.0 kapcsán már feljött szóval a Sidecar sztori, ahol meg is kóstoltuk a két fő irányvonalat, most pedig ideje részletesebben megismerkedni az oldalkocsis katona esetével…

Sidecar

0 Tovább

62. Szuperszexik voltunk, avagy Bártúra 2.0

Az első után megvolt a második is. Nagyobbak és szexisebbek voltunk, mint a múltkor, mindent megtanultunk a legjobb narancslikőrről, kóstoltunk chilis Margaritát, utaztunk többféle oldalkocsiban, ittunk folyékony Caprese salátát, most sem hanyagoltuk az Aperolt, forgatott az RTL Klub és jártunk a Trafiqban is. Ilyen volt a Szuperszexi Cointreau Bártúra…

Szuperszexi Cointreau Bártúra

0 Tovább

18+

A Koktél Blog főként alkoholtartalmú italokkal foglalkozik, így az oldal megtekintése csak 18 éven felüliek számára ajánlott! A Koktél Blog a minőségi és mértéktartó alkoholfogyasztás híve!

BÁR. ITAL. KULTÚRA.

"Az ember piája olyasmi, mint egy házastárs. Ha rosszul bánik vele, pokollá teszi az életét. Az alkohol évente kétmillió ember halálát okozza, és bár úgy érzi magát a részeg, hogy semmi sem árthat neki, nagyon fájdalmas módja az öngyilkosságnak. Ha úgy dönt, hogy tisztelettel és érdeklődéssel nyúl az üveg után, a kapcsolat egy egész életen át harmonikus maradhat. Minél többet tud róla, annál jobban ízlik minden egyes cseppje." A.J. Baime

FACEBOOK

FEED

KOKTÉL ABC

A-Z

KÓSTOLÓK

Bártúra (Bols Mixer Akadémia, Boutiq'Bar, Rumba Café)
Metaxa (Bols Mixer Akadémia)
Bártúra (Bols Mixer Akadémia, Trafiq)
Vodka- és ginkóstoló (Kávébár Bazár 2013)
Bártúra (Bols Mixer Akadémia, Buddha-Bar Hotel)
Single Malt Only Cocktail Dinner (Bols Mixer Akadémia)
Bártúra (Bols Mixer Akadémia, Tokio)
Bols Genever és Bols Honey (Bols Mixer Akadémia)
Whisky Show 2013
Jӓgermeister Winterkrӓuter (Bols Mixer Akadémia)
Nikka és Kavalan (WhiskyNet)
Ír kávé és forró ital szakkör (Bols Mixer Akadémia)
Arran (WhiskyNet)
V. Bártúra (Bols Mixer Akadémia, Kolor)
A.E. Dor (Kávébár Bazár 2014)
Párlatkóstoló (WhiskyNet)
Jӓgermeister Masterclass 2014
Ballantine's Brasil (Pernod Ricard)
Ír whiskeyk (WhiskyNet)
Bártúra (Bols Mixer Akadémia, Raqpart)
Krakkó
Gancia pezsgők (Budavári Borfesztivál, Bols)
Bevezető whiskyk (WhiskyNet)
Boroshordós utóérlelésű skót whiskyk (WhiskyNet)
Russian Standard kóstoló (Bols Mixer Akadémia)
Whisky Show 2014
Berry Bros. & Rudd (WhiskyNet)
Törley pezsgőkóstoló (Veritas Borkereskedés)
Buborék Fesztivál Ünnepi Kiadás 2014
Finlandia Masterclass Pekka Pellinennel és Markku Raittinennel
Megyer borok kóstolója (Veritas Borkereskedés)
Matusalem (WarmUp)
Christian Drouin calvados (WhiskyNet)
Juhász Testvérek (Veritas Borkereskedés)
Koktélfesztivál (Buddha-Bar Hotel Budapest)
Szent Tamás Szőlőbirtok & Pincészet (Kávébár Bazár 2015)
Világbajnok pezsgők (VinCE Budapest 2015)
Vylyan borkóstoló (Veritas Borkereskedés)
Martin Miller's (WarmUp)
Teeling (WhiskyNet)
Füstös whiskyk (WhiskyNet)
William Grant's & Sons (Koktélbolt)
Bártúra (Bols Mixer Akadémia, Blue Fox The Bar)
Sörkoktélok (Frissítő Sörkoktélbár)
Bevezetés az olasz aperitivo kultúrába (Roust)
Vakkóstoló (WhiskyNet)
Nikka (WhiskyNet)
Karibi rumok (WhiskyNet)
Dilmah (Roust)
Grand Opening (Tuk Tuk Bar)
François (Törley)
London
Bourdaire-Gallois (Buddha-Bar Hotel Budapest)
Champagne Emergency vol. 1.
Magyarországon még nem kapható ginek
Kreinbacher magnum palackos pezsgők (Budavári Borfesztivál)
Szürrealizmus koktélparti Simone Caporaléval (Blue Fox The Bar)
Metaxa Masterclass André Cavalheiróval (Roust)
The Lost Distillery kóstoló (WhiskyNet)
Cachaça szakkör (Bols Mixer Akadémia)
Delamain konyakok (WhiskyNet)
Glenmorangie és Ardbeg (WhiskyNet)
Johnnie Walker Colours kóstoló Colin Dunnal
Whisky Show 2015
Kaliforniai borok (Veritas Borkereskedés)
Tokaj évjáratbemutató (Buddha-Bar Hotel Budapest)
Food pairing (Aria Hotel Budapest)
Skót vs. japán whiskyk (WhiskyNet)
Champagne Night (Buddha-Bar Hotel Budapest)
Téli koktélok (Tuk Tuk Bar)
Koktélkóstoló (Up&Down)
Indiai gourmet hét (Buddha-Bar Hotel Budapest)
Boulard calvados és koktélbemutató Vincent Boularddal (Heinemann)
GinNap (WhiskyNet)
Kínai újév és Valentin-nap Matthias Giroud-val (Buddha-Bar Hotel Budapest)
Tőzegelt skót malátawhiskyk (WhiskyNet)
Karibi rumok kóstolója (WhiskyNet)
Jose Cuervo tequila- és koktélkóstoló (Bols Mixer Akadémia)
Meglepetések a pezsgő világbajnokságról (VinCE Budapest)
Zacapa kóstoló Rebecca Quiñonezzel (Diageo)
Thai gourmet hét (Buddha-Bar Hotel Budapest)
Wemyss kóstoló (WhiskyNet)
RumNap (WhiskyNet)
Masterclass with Robert Schinkel (Dilmah)
Nagy burgundi kóstoló (Buddha-Bar Budapest)
Glenfarclas mesterkurzus Ian MacWilliammel (WhiskyNet)
Choya mesterkurzus Takehiko Okazakival (Buddha-Bar Hotel Budapest)
Japán whiskyk kóstolója (WhiskyNet)
Chateau Musar borvacsora (Baalbek Lebanese Restaurant)
A fenyőerdő és az elektromosság íze (Blue Fox The Bar)
Moët & Chandon kóstoló (Zwack)
Hendrick's piknik (Roust)
Star of Bombay (Dunapro)
Pálinkakoktélok (Schiszler)
Black Swan Signature Cocktails (Black Swan)
Negroni Night (Brody Studios)
Hordóhasználat a whiskyknél (Hangolódás a Whisky Showra)
A független palackozók világa (WhiskyNet)
Amerikai whiskeyk tesztje (Best of Heinemann 2016)
Grant's whiskyk (Koktélbolt)
Wine Night - Italy (Buddha-Bar Hotel Budapest)
Diplomático mesterkurzus Tito Corderóval (WhiskyNet)
Bols Geneverek kóstolója (Roust)
Whisky Show 2016
Tokaj Wine Night (Buddha-Bar Hotel Budapest)
Molekuláris mixológia (NANO bar&restaurant)
Barangolás Skóciában (WhiskyNet)
Pezsgős koktélok Matthias Giroud-val (Buddha-Bar Budapest)
Champagne Night (Buddha-Bar Budapest)
Téli forró ital- és karácsonyi likőrkészítő szakkör (Bols Mixer Akadémia)
#KoccintsAszuval (Wineglass Communication sajtóklub)
Alchemists Night Christmas Edition (Brody Studios)
Furmint Február bemelegítés (Wineglass Communication sajtóklub)
Arran whiskykóstoló Andy Bellel (WhiskyNet)
Alchemists Burns Night (Brody Studios)
Bikavér Párbaj felvezetése (Wineglass Communication sajtóklub)
Furmint Február
Baijiu mesterkurzus Ulric Nijs-szel (Buddha-Bar Budapest)
TOP 10 Wine Night (Buddha-Bar Budapest)
Cocktail Art & Max 21 mesterkurzus Diego Ferrarival (Fabbri)
Vakkóstoló (WhiskyNet)
Haladó whiskykóstoló (WhiskyNet)
Bikavér Párbaj 2017
#LoveScotch (Diageo)
Unicum Riserva sajtóbemutató (Zwack)
VinCE Budapest 2017
Magna Mátra nagykóstoló 2017
Alchemists Night: Taste the Music (Brody Studios)
Jägermeister Manifest sajtóbemutató Nils Boesével
Új koktélok a Tuk Tuk Barban
Bacardí Night (Good Spirit Whisky & Cocktail Bar
Pisco délután a Chilei Nagykövetséggel (Blue Fox The Bar)
Intercooperation szakmai nap
Barta-Nagygombos portfólió kóstoló
Fever-Tree kóstoló (Panna Cocktail)
Sörkoktélok a BB'z-ben
#1narancs1fa (Roust)
Foss Marai (Winestore-TG Italiano)
Fuxli bemutató (Wineglass Communication sajótklub)
Edingburgh ginkóstoló Hans de Langgal (WhiskyNet, Good Spirit Whisky & Cocktail Bar)
Rumkóstoló Ken Rose-zal (WhiskyNet, Good Spirit Whisky & Cocktail Bar)
The Famous Grouse és The Macallan kóstoló (Gourmet Fesztivál)
Edingburgh ginkóstoló Hans de Langgal (WhiskyNet, Good Spirit Whisky & Cocktail Bar)
Brody Alchemists Night: Tiki! (Brody Studios)
High Note SkyBar (Aria Hotel)
Vitorlás borkóstoló (Bujdosó Pincészet)
Koktélkóstoló (GoodSpirit Whisky & Cocktail Bar)
Elysium (Blue Fox The Bar)
Szóló Puro 2016 premier (Costes Dowtown)
Móri borok kóstolója (Wineglass Communication)
Deák St. Kitchen (Ritz-Carlton)
Dél-afrikai borok kóstolója (Wineglass Communication)
Black Swan Budapest
Skót whiskyk kóstolója (Best of Heinemann 2017)
Alchemists Night: Taste the Music (Brody Studios)
Disznókő-Vida borvacsora (VERITAS WINEBAR)
Bükki borok kóstolója (Wineglass Communication)
Urban Tiger
Whisky Show 2017
Nikka premier Stan Vadrnával
Újdonságok a Buddha-Barban

CÍMKEFELHŐ

receptúra (288),whisk(e)y (113),vodka (98),gin (85),rum (73),kóstoló (71),scotch whisky (49),bor (46),pezsgő (44),whiskynet (39),martini (29),tequila (27),forró kevert italok (27),bourbon whiskey (27),buddha-bar (26),bols (25),iba official cocktail (22),bols mixer akadémia (19),old fashioned (19),campari (18),aperol (18),negroni (17),konyak (17),cointreau (16),champagne (16),finlandia (16),angostura bitters (15),bacardi (15),jenever (14),punch (14),bols genever (14),kreinbacher (14),jack daniels (13),daiquiri (12),grey goose (12),nikka (11),vermut (11),bacardi legacy (11),alkoholmentes (11),irish whiskey (11),gin tonic (10),hendricks (10),schok norbert (10),johnnie walker (10),tanqueray (10),calvados (9),limonádé (9),jagermeister (9),kávébár bazár (9),whisky show (9),blue fox the bar (9),absolut (9),mezcal (9),prosecco (9),jönnek az oroszok (9),havana club (9),boutiq bar (9),mojito (9),ódor andrás (8),jim beam (8),bártúra (8),vince budapest (8),japán whisky (8),arran (8),grand marnier (7),good spirit (7),the famous grouse (7),aperol spritz (7),cachaca (7),unicum (7),szombati zsolt (7),benriach (7),alchemists night (7),hot toddy (7),sör (7),whiskey sour (7),törley (6),sherry (6),dez oconnell (6),brody studios (6),caipirinha (6),bloody mary (6),bombay sapphire (6),kottra dezső (6),metaxa (6),felhősi attila (6),furmint (6),clément (6),moet et chandon (6),wilson and morgan (6),gózon péter (5),monkey shoulder (5),rye whiskey (5),kávés kevert italok (5),the bitter truth (5),peychauds bitters (5),hungaria (5),whisky sour (5),nagy zoltán (5),christian drouin (5),bols natural yoghurt (5),vermouth (5),belvedere (5),royal (5),pálinka (5),receptúrák (5),gancia (5),uborka (5),kilchoman (5),fabbri (5),italfajták (5),sumire miyanohara (5),galliano (5),russian standard (4),bols honey (4),veritas borkereskedés (4),tokaj (4),disznókő (4),Campari (4),zwack (4),patrón (4),boudier (4),gordon and macphail (4),bartender (4),dilmah (4),sailor jerry (4),molekuláris mixológia (4),jager mesterkurzus (4),fever-tree (4),woodford reserve (4),laphroaig (4),glendronach (4),tonik (4),becherovka (4),trafiq (4),sidecar (4),pezsgős kevert italok (4),ballantines (4),dewars (4),bols créme de cacao white (4),ketel one (4),smirnoff (4),moscow mule (4),drambuie (4),white russian (4),glenfiddich (4),abszint (4),zwack sándor (3),alfred gratien (3),szent tamás (3),ramos gin fizz (3),koval (3),szepsy (3),híres italmárkák (3),bols around the world (3),mai tai (3),ruinart (3),illemtan (3),four roses (3),gin fizz (3),flair (3),charles heidsieck (3),margarita (3),színes város (3),caol ila (3),matthias giroud (3),monin (3),budavári borfesztivál (3),berry bros and rudd (3),taittinger (3),tuk tuk bar (3),glögg (3),rhum jm (3),budavári sörfesztivál (3),bols peppermint white (3),christmas cocktail collection (3),choya (3),artesian (3),varga gergő (3),whisky (3),ardbeg (3),iba (3),tennessee whiskey (3),szaké (3),grants (3),edinburgh (3),cswwc (3),blog (3),manhattan (3),piper-heidsieck (3),frangelico (3),mancino (3),koktél (3),cocktail (3),talisker (3),ciroc (3),teeling (3),angostura (3),kevert italok (3),malomhegyi anett (3),black swan (3),diplomático (3),belvárosi sörfesztivál (3),goslings (3),tiki (3),bourbon (3),dalmore (3),unicum szilva (3),wray and nephew (3),jameson (3),gordons (3),caorunn (3),fernet branca (3),mortlach (3),bikavér párbaj (3),bikavér (3),bar orchard ginza (3),morafcsik péter (3),keresztes ferenc (3),bols créme de cassis (3),smash (3),st germain (3),el dorado (3),jose cuervo (3),budapest borfesztivál (3),bujdosó (3),szekszárd (3),tea (3),brandy (3),jgasco (2),ian macleod (2),jura (2),diplomático world tournament (2),gulyás csaba (2),fever tree (2),magna mátra (2),tobermory (2),pávai miki (2),darnleys view (2),aria (2),maxime trijol (2),harrys new york bar (2),varga krisztina (2),tabasco-szósz (2),hurricane (2),pálinka nemzeti tanács (2),glenmorangie (2),omék (2),chairmans reserve (2),boulard (2),old pulteney (2),no3 (2),mount gay (2),unicum riserva (2),grog (2),carousel (2),sör mi több (2),giffard (2),moe aljaff (2),thomas henry (2),six saints (2),terasz budapest 2016 (2),lossit (2),heinemann (2),the worlds 50 best bars (2),snassz kevert italok (2),terasz budapest (2),tullamore dew (2),vízsprint (2),rose maura lorre (2),star of bombay (2),edukáció (2),tequila sunrise (2),allianz (2),koroknai klári (2),alia akkam (2),black russian (2),blogverseny (2),másnaposság (2),auchentoshan (2),licor 43 (2),hadik (2),cosmopolitan (2),soha ne igyál ha vezetsz (2),chateau musar (2),wemyss (2),cider (2),long island iced tea (2),lukács roland (2),zacapa (2),don julio (2),cynar (2),chartreuse (2),orosz ákos (2),ancnoc (2),wineglass communication (2),glenfarclas (2),thomas girard (2),ozeki (2),baalbek (2),sin limites (2),gourmet fesztivál (2),takehiko okazaki (2),juraj seman (2),koccints aszuval (2),melange kávéház (2),glencadam (2),springbank (2),armagnac (2),cinzano (2),bols banana (2),delamain (2),bols advocaat (2),brands report (2),drinks international (2),bols parfait amour (2),chili (2),maraschino luxardo (2),makers mark (2),stan vadrna (2),kilbeggan (2),bols melon (2),imperial (2),kovács istván (2),bols sloe gin (2),absolut elyx (2),schweppes (2),deák olivér (2),dolin (2),csatlós máté (2),beefeater 24 (2),rozmaring (2),brokers (2),stolichnaya elit (2),cuba libre (2),bols strawberry (2),chivas regal (2),tokio (2),glengoyne (2),matusalem (2),szakkör (2),bells (2),umeshu (2),remy martin (2),julep (2),bowmore (2),macallan (2),bluecoat (2),corpse reviver no2 (2),lillet blanc (2),st-germain (2),kávé (2),bols elderflower (2),bacardi original bar (2),bols peppermint green (2),ír kávé (2),campari naptár (2),knob creek (2),bushmills (2),paddy (2),haymans old tom gin (2),szilva (2),zubrowka (2),rumba café (2),longrow (2),diaego (2),Aperol (2),wossala rozina (2),mint julep (2),benromach (2),cabernet sauvignon (2),cabernet franc (2),beefeater (2),pommery (2),appleton (2),bols cherry brandy (2),casati (2),simone caporale (2),bollinger (2),el jimador (2),borsos gergely (2),the lost distillery (2),scotch hot toddy (2),cocchi americano (2),nightjar (2),kwai feh (2),savoy (2),Champagne (2),hot aperol (2),merlot (2),pinot noir (2),disznókő pincészet (2),disznókő tokaji koktélverseny (2),david wondrich (2),james bond (2),sazerac (2),madeira (2),cointreaupolitan (2),bols around the world 2013 (2),bols cacao brown (2),harry craddock (2),old ballantruan (2),glenrothes (2),buffalo trace (2),tennesse whiskey (2),márkus györgy (2),ernest hemingway (2),warmup (2),vitáris róbert (2),szabó dávid (2),francois (2),hárslevelű (2),kings ginger (2),bellini (2),veuve clicquot (2),jäger grog (2),ken rose (2)