211. Őszi összetevők

Az új évszakra való tekintettel a Difford's Guide összegyűjtött néhány tipikus őszi koktélösszetevőt, amelyeket természetesen különféle kevert italokon keresztül mutattak be. Ezekből válogatott a Koktél Blog.

receptúra calvados vodka belvedere tabasco-szósz apple buck hail mary cucumber martini ketel one zubrowka rum mulata daisy bacardi galliano bols cacao brown fig supreme tequila grand marnier alma cékla uborka édeskömény körte szilva füge autumn plum daiquiri daiquiri punch

Fotó: blog.xfree.hu

0 Tovább

141. Homemade Vanilla-Banana Daiquiri

Ugyan a banán egész évben könnyen elérhető hazánkban, azért az igazi szezonja ilyenkor télen van, így mindenképpen ezzel akartam valamit kezdeni egy új kevert ital megalkotása kapcsán. Alapnak egyik nagy kedvencemet, a Daiquirit választottam (nem véletlenül az egyik legnépszerűbb banános pia a Banana Daiquiri), azonban mindehhez még szerettem volna valami kis pluszt adni. A banánhoz illő összetevők közül valószínűleg a legtöbb embernek a vanília-fahéj-csoki hármas ugrik be, én az alapszeszt is figyelembe véve egyértelműen a vaníliát tartottam a legjobb választásnak egy házi készítésű szirup formájában. Vanilla-Banana Daiquiri.

0 Tovább

106. A Daiquiri ünnepére: Brooklynite

Július 19-én van a Daiquiri ünnepe, így ennek tiszteletére adózzunk egy kevésbé ismert verziójával az italnak itt a Koktél Blogon. Az eredeti recepttúrától eltérően a Brooklynite egy alkoholosabb pia (ráadásul a szimpla fehér rumoknál gazdagabb ízvilágú jamaikai rumból kell készíteni), az édességet pedig nem cukor vagy cukorszirup, hanem mézszirup adja. Az adaptáció egyébként a nemrég szóba került Trader Vic 1947-ben megjelent könyvéből, a Bartender's Guideból származik.

0 Tovább

96. BoB-túra

"Bob vagyok. Ahol én vagyok, ott szesz is van. Ha nem az ivásból lesz bajod nálam, akkor a nőkből lesz. Nálam táncra kelnek az emberek titkai. Mindez őrült hallucinációnak tűnhet, de mégis igaz. Azt hiszem."

Az immáron visszavonhatatlanul sorozattá váló bártúrák legutóbbi, negyedik állomása a Bacardi Original Bar (becenevén BoB) volt, ami egy igazán remek, klasszikus koktélozós hely, az ötvenes évek Kubájának hangulatában. A tavaly őszi nyitást megelőző gerillakampányból már lehetett sejteni, hogy valami különleges készül a fővárosban. A hatalmas bárpult, a Bacardi Baroknál szokásos padlótól plafonig érő ablakok (az ennek köszönhetően létrejövő utcabár-feeling) mind szépen illeszkednek a könnyed enteriőrhöz, ráadásul a BoB már eleve Budapest egyik legszebb részén, a Magyar Tudományos Akadémia és a Gresham-palota környékén található. A milliőhöz méltó, több mint 100 féle kevert italt tartalmazó kínálatból a legmenőbbnek az egyszerűen, de nagyszerűen összerakott piák számítanak, mint pl. a későbbiekben taglalt Spatini vagy a vodkafröccs.

bacardi original bar daiquiri floridita daiquiri aperol spritz spatini vodkafröccs vodka rum bacardi smirnoff bártúra bols mixer akadémia aperol

0 Tovább

90. Homemade Frozen Strawberry Daiquiri

Az eperszezon - és a meleg idő - beköszöntével úgy gondoltam, hogy vasárnap délutánra elkészítek egy hűsítő jeges-epres Daiquirit. Kiindulási alapnak ezt a receptúrát vettem, majd kis kísérletezés után kialakítottam egy kevésbé alkoholos, gyümölcsösebb, könnyebben fogyasztható verziót. Mégpedig úgy, hogy lejjebb vettem a rumból, de több epret és eperszirupot használtam fel (illetve az eredeti verzió receptjéhez hasonlóan a citromlevet limelére cseréltem, mert ez utóbbi jobban illik az alapszeszhez). Frozen Strawberry Daiquiri.

frozen strawberry daiquiri rum receptúra havana club daiquiri

Fotó: Koktél Blog

0 Tovább

89. A holland Daiquiri

Az előző posztban ugyebár chiliztünk egy jót, a megkezdett sorozatot pedig kár lenne abbahagyni, így muszáj megismerkednünk egy bizonyos csípős Daiquirivel, melynek alappárlata a gin őse, a korábban már bemutatott jenever Hollandiából. Ez a Dutchman's Daiquiri.

receptúra dutchmans daiquiri jenever bols genever chili daiquiri

0 Tovább

76. Buddha-Bártúra

Március közepén megvolt immáron a harmadik is. Megtudtunk mindent a Campariról és az ebből készült kevert italokról, valamint megmutattuk magunkat Budapest legpuccosabb bárjában is. Buddha-Bártúra.

bártúra campari campari mojito campari orange passion ying coco yang bitter sweet raspberry buddha-bar campari apple martini tropical bitter daiquiri roses ginger fizz bols mixer akadémia daiquiri martini

0 Tovább

38. Álmodtunk egy bártúrát...

A Bols Mixer Akadémia (BMA) megálmodott egy sorozatot, ahol a korábbi vagy éppen az aktuális tanulókkal, szakmabeliekkel együtt megszavazzák a legjobb fővárosi bárokat, melyekbe szervezett keretek között el is látogatnak. Nos, az álom az I. Bártúra keretében öltött testet, amit most kedden nagy sikerrel abszolváltunk a fővárosban. Óriási hiba lenne viszont azt gondolni, hogy ez csak valami mezei kocsmatúrázás volt, aminek a legfontosabb célja a totális bebaszás. A minőségi, kulturált és mértéktartó italfogyasztás mellett az is kiemelt szempont volt, hogy olyan helyek kerüljenek be a kiválasztottak közé, ahol külön foglalkoznak velünk és persze ahol tanulhatunk is valamit. Egykori BMA-hallgatóként tehát visszatértem az alma materhez.

boutiq bar rumba café bártúra bols mixer akadémia boutiq winter punch nagymama bosszúja hot aperol hemingway special daiquiri forró kevert italok beefeater eggnog havana club clément angostura appleton beefeater myerss rum gin nagy zoltán ernest hemingway schok norbert

0 Tovább

14. Homemade Vanilla Daiquiri

A régió legdrágább koktélján, a Daiquiri 15-ön felbuzdulva akár otthon is készíthetünk vaníliás Daiquirit, csak éppen puritánabb és olcsóbb összetevőkkel, eszközökkel, ami nyilván nem ad annyit, mint a nagy testvér, de még így is egészen jó élményt lehet összerakni.

vanilla daiquiri receptúra bacardi bols rum

0 Tovább

13. Közép-Kelet-Európa legdrágább koktélja: Daiquiri 15

Kocsis Lilla és Nagy Zoltán évekig Londonban dolgozott bártenderként, majd itthon megalapították a LAB mixeriskolát és megnyitották Budapest legexkluzívabb koktélbárját, a neo-speakeasy stílusú Boutiq'Bart, amely az elmaradott hazai kevert ital kultúrát hivatott felzárkóztatni. A művelődésszervezés mindenesetre egészen jól megy nekik, aminek ékes példája, hogy Paul Wootton segítségével a The Sunday Times nemrég beválasztotta a helyet a világ 50 legjobb bárja közé, ráadásul még az aktuális koktélvilágbajnokot, Onufer Gábort is a soraikban tudhatják. A népművelő szerepet olyannyira komolyan gondolják, hogy itallapjukról tudatosan kihagyták a legsnasszabb kevert piákat, hogy még véletlenül se érezzen valaki kísértést egy Tequila Sunrisera vagy Sex On The Beachre. A rendkívül kifinomult választék ékkövét egy Daiquiri 15 nevű koktél jelenti.

daiquiri 15 receptúra boutiq bar havana club rum

0 Tovább

12. Kényszermegoldásból klasszikus: Daiquiri

A kubai Daiquirí településen született 1896-ban. Jennins Cox helyi bányaigazgató állítólag a főnökeit várva nem tudott szolgálni a vezérek kedvenc italával, a ginnel, így kényszermegoldásként az akkor még zavaró mellékízéről ismert rumot megpróbálta limelével és cukorral finomítani, ami persze nagy siker lett és azóta a koktélok egyik nagy klasszikusává vált Daiquiri néven. Egyszerűség és egyben elegancia jellemzi.

0 Tovább

18+

A Koktél Blog főként alkoholtartalmú italokkal foglalkozik, így az oldal megtekintése csak 18 éven felüliek számára ajánlott! A Koktél Blog a minőségi és mértéktartó alkoholfogyasztás híve!

BÁR. ITAL. KULTÚRA.

"Az ember piája olyasmi, mint egy házastárs. Ha rosszul bánik vele, pokollá teszi az életét. Az alkohol évente kétmillió ember halálát okozza, és bár úgy érzi magát a részeg, hogy semmi sem árthat neki, nagyon fájdalmas módja az öngyilkosságnak. Ha úgy dönt, hogy tisztelettel és érdeklődéssel nyúl az üveg után, a kapcsolat egy egész életen át harmonikus maradhat. Minél többet tud róla, annál jobban ízlik minden egyes cseppje." A.J. Baime

FACEBOOK

FEED

KOKTÉL ABC

A-Z

KÓSTOLÓK

Bártúra (Bols Mixer Akadémia, Boutiq'Bar, Rumba Café)
Metaxa (Bols Mixer Akadémia)
Bártúra (Bols Mixer Akadémia, Trafiq)
Vodka- és ginkóstoló (Kávébár Bazár 2013)
Bártúra (Bols Mixer Akadémia, Buddha-Bar Hotel)
Single Malt Only Cocktail Dinner (Bols Mixer Akadémia)
Bártúra (Bols Mixer Akadémia, Tokio)
Bols Genever és Bols Honey (Bols Mixer Akadémia)
Whisky Show 2013
Jӓgermeister Winterkrӓuter (Bols Mixer Akadémia)
Nikka és Kavalan (WhiskyNet)
Ír kávé és forró ital szakkör (Bols Mixer Akadémia)
Arran (WhiskyNet)
V. Bártúra (Bols Mixer Akadémia, Kolor)
A.E. Dor (Kávébár Bazár 2014)
Párlatkóstoló (WhiskyNet)
Jӓgermeister Masterclass 2014
Ballantine's Brasil (Pernod Ricard)
Ír whiskeyk (WhiskyNet)
Bártúra (Bols Mixer Akadémia, Raqpart)
Krakkó
Gancia pezsgők (Budavári Borfesztivál, Bols)
Bevezető whiskyk (WhiskyNet)
Boroshordós utóérlelésű skót whiskyk (WhiskyNet)
Russian Standard kóstoló (Bols Mixer Akadémia)
Whisky Show 2014
Berry Bros. & Rudd (WhiskyNet)
Törley pezsgőkóstoló (Veritas Borkereskedés)
Buborék Fesztivál Ünnepi Kiadás 2014
Finlandia Masterclass Pekka Pellinennel és Markku Raittinennel
Megyer borok kóstolója (Veritas Borkereskedés)
Matusalem (WarmUp)
Christian Drouin calvados (WhiskyNet)
Juhász Testvérek (Veritas Borkereskedés)
Koktélfesztivál (Buddha-Bar Hotel Budapest)
Szent Tamás Szőlőbirtok & Pincészet (Kávébár Bazár 2015)
Világbajnok pezsgők (VinCE Budapest 2015)
Vylyan borkóstoló (Veritas Borkereskedés)
Martin Miller's (WarmUp)
Teeling (WhiskyNet)
Füstös whiskyk (WhiskyNet)
William Grant's & Sons (Koktélbolt)
Bártúra (Bols Mixer Akadémia, Blue Fox The Bar)
Sörkoktélok (Frissítő Sörkoktélbár)
Bevezetés az olasz aperitivo kultúrába (Roust)
Vakkóstoló (WhiskyNet)
Nikka (WhiskyNet)
Karibi rumok (WhiskyNet)
Dilmah (Roust)
Grand Opening (Tuk Tuk Bar)
François (Törley)
London
Bourdaire-Gallois (Buddha-Bar Hotel Budapest)
Champagne Emergency vol. 1.
Magyarországon még nem kapható ginek
Kreinbacher magnum palackos pezsgők (Budavári Borfesztivál)
Szürrealizmus koktélparti Simone Caporaléval (Blue Fox The Bar)
Metaxa Masterclass André Cavalheiróval (Roust)
The Lost Distillery kóstoló (WhiskyNet)
Cachaça szakkör (Bols Mixer Akadémia)
Delamain konyakok (WhiskyNet)
Glenmorangie és Ardbeg (WhiskyNet)
Johnnie Walker Colours kóstoló Colin Dunnal
Whisky Show 2015
Kaliforniai borok (Veritas Borkereskedés)
Tokaj évjáratbemutató (Buddha-Bar Hotel Budapest)
Food pairing (Aria Hotel Budapest)
Skót vs. japán whiskyk (WhiskyNet)
Champagne Night (Buddha-Bar Hotel Budapest)
Téli koktélok (Tuk Tuk Bar)
Koktélkóstoló (Up&Down)
Indiai gourmet hét (Buddha-Bar Hotel Budapest)
Boulard calvados és koktélbemutató Vincent Boularddal (Heinemann)
GinNap (WhiskyNet)
Kínai újév és Valentin-nap Matthias Giroud-val (Buddha-Bar Hotel Budapest)
Tőzegelt skót malátawhiskyk (WhiskyNet)
Karibi rumok kóstolója (WhiskyNet)
Jose Cuervo tequila- és koktélkóstoló (Bols Mixer Akadémia)
Meglepetések a pezsgő világbajnokságról (VinCE Budapest)
Zacapa kóstoló Rebecca Quiñonezzel (Diageo)
Thai gourmet hét (Buddha-Bar Hotel Budapest)
Wemyss kóstoló (WhiskyNet)
RumNap (WhiskyNet)
Masterclass with Robert Schinkel (Dilmah)
Nagy burgundi kóstoló (Buddha-Bar Budapest)
Glenfarclas mesterkurzus Ian MacWilliammel (WhiskyNet)
Choya mesterkurzus Takehiko Okazakival (Buddha-Bar Hotel Budapest)
Japán whiskyk kóstolója (WhiskyNet)
Chateau Musar borvacsora (Baalbek Lebanese Restaurant)
A fenyőerdő és az elektromosság íze (Blue Fox The Bar)
Moët & Chandon kóstoló (Zwack)
Hendrick's piknik (Roust)
Star of Bombay (Dunapro)
Pálinkakoktélok (Schiszler)
Black Swan Signature Cocktails (Black Swan)
Negroni Night (Brody Studios)
Hordóhasználat a whiskyknél (Hangolódás a Whisky Showra)
A független palackozók világa (WhiskyNet)
Amerikai whiskeyk tesztje (Heinemann)
Grant's whiskyk (Koktélbolt)
Wine Night - Italy (Buddha-Bar Hotel Budapest)
Diplomático mesterkurzus Tito Corderóval (WhiskyNet)
Bols Geneverek kóstolója (Roust)
Whisky Show 2016
Tokaj Wine Night (Buddha-Bar Hotel Budapest)
Molekuláris mixológia (NANO bar&restaurant)
Barangolás Skóciában (WhiskyNet)
Pezsgős koktélok Matthias Giroud-val (Buddha-Bar Budapest)
Champagne Night (Buddha-Bar Budapest)
Téli forró ital- és karácsonyi likőrkészítő szakkör (Bols Mixer Akadémia)
#KoccintsAszuval (Wineglass Communication sajtóklub)
Alchemists Night Christmas Edition (Brody Studios)
Furmint Február bemelegítés (Wineglass Communication sajtóklub)
Arran whiskykóstoló Andy Bellel (WhiskyNet)
Alchemists Burns Night (Brody Studios)
Bikavér Párbaj felvezetése (Wineglass Communication sajtóklub)
Furmint Február
Baijiu mesterkurzus Ulric Nijs-szel (Buddha-Bar Budapest)
TOP 10 Wine Night (Buddha-Bar Budapest)
Cocktail Art & Max 21 mesterkurzus Diego Ferrarival (Fabbri)
Vakkóstoló (WhiskyNet)
Haladó whiskykóstoló (WhiskyNet)
Bikavér Párbaj 2017
#LoveScotch (Diageo)
Unicum Riserva sajtóbemutató (Zwack)
VinCE Budapest 2017
Magna Mátra nagykóstoló 2017
Alchemists Night Taste the Music
Jägermeister Manifest sajtóbemutató Nils Boesével
Új koktélok a Tuk Tuk Barban
Bacardí Night (Good Spirit Whisky & Cocktail Bar
Pisco délután a Chilei Nagykövetséggel (Blue Fox The Bar)
Intercooperation szakmai nap
Barta-Nagygombos portfólió kóstoló
Fever-Tree kóstoló (Panna Cocktail)
Sörkoktélok a BB'z-ben
#1narancs1fa (Roust)
Foss Marai (Winestore-TG Italiano)
Fuxli bemutató (Wineglass Communication sajótklub)
Edingburgh ginkóstoló Hans de Langgal (WhiskyNet, Good Spirit Whisky & Cocktail Bar)
Rumkóstoló Ken Rose-zal (WhiskyNet, Good Spirit Whisky & Cocktail Bar)
The Famous Grouse és The Macallan kóstoló (Gourmet Fesztivál)
Edingburgh ginkóstoló Hans de Langgal (WhiskyNet, Good Spirit Whisky & Cocktail Bar)
High Note SkyBar (Aria Hotel)

CÍMKEFELHŐ

receptúra (267),whisk(e)y (103),vodka (91),gin (78),rum (67),kóstoló (67),scotch whisky (49),pezsgő (40),whiskynet (37),bor (35),bourbon whiskey (27),forró kevert italok (27),martini (27),bols (25),buddha-bar (25),tequila (24),iba official cocktail (22),bols mixer akadémia (19),aperol (17),konyak (17),old fashioned (17),campari (16),negroni (15),champagne (15),bacardi (15),angostura bitters (14),cointreau (14),jenever (14),bols genever (14),finlandia (14),punch (14),kreinbacher (12),daiquiri (11),bacardi legacy (11),vermut (11),irish whiskey (11),grey goose (11),schok norbert (10),nikka (10),alkoholmentes (10),jack daniels (10),johnnie walker (10),tanqueray (9),jönnek az oroszok (9),jagermeister (9),gin tonic (9),calvados (9),mojito (9),kávébár bazár (9),boutiq bar (9),havana club (8),vince budapest (8),jim beam (8),japán whisky (8),prosecco (8),hendricks (8),arran (8),blue fox the bar (8),limonádé (8),bártúra (8),absolut (8),grand marnier (7),hot toddy (7),ódor andrás (7),mezcal (7),whisky show (7),szombati zsolt (7),good spirit (7),benriach (6),bombay sapphire (6),clément (6),the famous grouse (6),metaxa (6),aperol spritz (6),kottra dezső (6),caipirinha (6),moet et chandon (6),sherry (6),törley (6),bloody mary (6),cachaca (6),unicum (6),sör (6),dez oconnell (5),brody studios (5),gózon péter (5),rye whiskey (5),alchemists night (5),belvedere (5),whiskey sour (5),the bitter truth (5),galliano (5),bols natural yoghurt (5),hungaria (5),royal (5),gancia (5),kilchoman (5),sumire miyanohara (5),vermouth (5),italfajták (5),furmint (5),uborka (5),fabbri (5),receptúrák (5),christian drouin (5),nagy zoltán (5),felhősi attila (5),dewars (4),tokaj (4),laphroaig (4),veritas borkereskedés (4),wilson and morgan (4),dilmah (4),glendronach (4),peychauds bitters (4),bartender (4),tonik (4),jager mesterkurzus (4),zwack (4),Campari (4),becherovka (4),sailor jerry (4),bols honey (4),molekuláris mixológia (4),glenfiddich (4),moscow mule (4),pezsgős kevert italok (4),white russian (4),bols créme de cacao white (4),drambuie (4),ballantines (4),trafiq (4),smirnoff (4),sidecar (4),szepsy (3),bols peppermint white (3),alfred gratien (3),koktél (3),cswwc (3),piper-heidsieck (3),matthias giroud (3),taittinger (3),blog (3),szent tamás (3),ruinart (3),caol ila (3),budavári borfesztivál (3),monin (3),four roses (3),fever-tree (3),keresztes ferenc (3),pálinka (3),woodford reserve (3),híres italmárkák (3),berry bros and rudd (3),cocktail (3),kávés kevert italok (3),bols around the world (3),angostura (3),glögg (3),mancino (3),patrón (3),charles heidsieck (3),színes város (3),manhattan (3),zwack sándor (3),diplomático (3),boudier (3),bikavér párbaj (3),belvárosi sörfesztivál (3),bikavér (3),whisky sour (3),morafcsik péter (3),edinburgh (3),choya (3),grants (3),budavári sörfesztivál (3),ciroc (3),teeling (3),kevert italok (3),illemtan (3),rhum jm (3),tuk tuk bar (3),disznókő (3),tennessee whiskey (3),varga gergő (3),szaké (3),artesian (3),christmas cocktail collection (3),malomhegyi anett (3),russian standard (3),unicum szilva (3),caorunn (3),bols créme de cassis (3),ketel one (3),bar orchard ginza (3),tea (3),bourbon (3),jameson (3),fernet branca (3),gordons (3),jose cuervo (3),brandy (3),cynar (2),dalmore (2),takehiko okazaki (2),macallan (2),talisker (2),haymans old tom gin (2),cosmopolitan (2),gourmet fesztivál (2),chartreuse (2),black russian (2),orosz ákos (2),ancnoc (2),ramos gin fizz (2),koval (2),juraj seman (2),wemyss (2),six saints (2),umeshu (2),ardbeg (2),glenmorangie (2),iba (2),cuba libre (2),glengoyne (2),lossit (2),borsos gergely (2),the lost distillery (2),whisky (2),ken rose (2),melange kávéház (2),aria (2),darnleys view (2),no3 (2),thomas girard (2),thomas henry (2),grog (2),boulard (2),maxime trijol (2),bacardi original bar (2),varga krisztina (2),tokio (2),jgasco (2),soha ne igyál ha vezetsz (2),koccints aszuval (2),wineglass communication (2),lukács roland (2),smash (2),long island iced tea (2),sin limites (2),gordon and macphail (2),szakkör (2),matusalem (2),mint julep (2),cider (2),el dorado (2),gulyás csaba (2),carousel (2),moe aljaff (2),chivas regal (2),magna mátra (2),bluecoat (2),glencadam (2),diplomático world tournament (2),szekszárd (2),julep (2),rose maura lorre (2),tiki (2),terasz budapest (2),terasz budapest 2016 (2),black swan (2),edukáció (2),star of bombay (2),vízsprint (2),baalbek (2),chateau musar (2),el jimador (2),tullamore dew (2),bowmore (2),licor 43 (2),alia akkam (2),snassz kevert italok (2),remy martin (2),don julio (2),tequila sunrise (2),koroknai klári (2),hadik (2),másnaposság (2),blogverseny (2),allianz (2),ozeki (2),Champagne (2),absolut elyx (2),disznókő tokaji koktélverseny (2),disznókő pincészet (2),makers mark (2),madeira (2),drinks international (2),old ballantruan (2),brands report (2),glenrothes (2),tennesse whiskey (2),jäger grog (2),sazerac (2),veuve clicquot (2),brokers (2),rumba café (2),francois (2),stolichnaya elit (2),beefeater (2),buffalo trace (2),kings ginger (2),ernest hemingway (2),cinzano (2),james bond (2),flair (2),deák olivér (2),kovács istván (2),bols sloe gin (2),dolin (2),kilbeggan (2),bols melon (2),csatlós máté (2),rozmaring (2),cointreaupolitan (2),harry craddock (2),gin fizz (2),margarita (2),bols cacao brown (2),david wondrich (2),armagnac (2),zubrowka (2),bols around the world 2013 (2),schweppes (2),delamain (2),szilva (2),beefeater 24 (2),abszint (2),Aperol (2),wossala rozina (2),hurricane (2),tabasco-szósz (2),scotch hot toddy (2),monkey shoulder (2),bushmills (2),hot aperol (2),diaego (2),knob creek (2),maraschino luxardo (2),casati (2),chili (2),cocchi americano (2),frangelico (2),bollinger (2),pávai miki (2),nightjar (2),harrys new york bar (2),kwai feh (2),bols parfait amour (2),longrow (2),benromach (2),merlot (2),cabernet franc (2),cabernet sauvignon (2),bols peppermint green (2),pinot noir (2),szabó dávid (2),bols strawberry (2),márkus györgy (2),warmup (2),vitáris róbert (2),bells (2),bols cherry brandy (2),ír kávé (2),campari naptár (2),bols banana (2),paddy (2),kávé (2),st-germain (2),bols advocaat (2),bols elderflower (2),pommery (2),simone caporale (2)