399. Belvedere, Buddha, F1

Akárcsak a korábbi években, idén is a Buddha-Bar Hotel Budapest Klotild Palace adott otthont a Formula 1-es nagydíjakat követően megrendezett after party sorozatnak, a HUBLOT GR1D CLUB - The Race After Partynak a HUBLOT és Belvedere Vodka támogatásával. Íme egy rövid, képes beszámoló Belvedere produkcióval, különleges vodkás üvegekkel és F1-pilótákkal.

buddha-bar gr1d club belvedere vodka

F1 -es jégszobor Buddha-Bar módra

0 Tovább

(X) Itt az első Bombay Weekend

A múltkor már szó volt az új Star of Bombay bemutatójáról és az első szuperprémium ginből készült koktélokról a héten egy országos Bombay rendezvénysorozat veszi kezdetét, sok-sok koktéllal és meglepetésekkel. A több fővárosi és vidéki vendéglátóhelyen induló kampány első időpontja július 29-én, most pénteken lesz. A helyszíneken külön ezekre az alkalmakra, saját dedikált bartenderek állnak a Bombay fogyasztók rendelkezésére, így soron kívül juthatnak koktéljaikhoz (az ízelítőt lásd lent), egyúttal pedig beléphetnek az elkülönített Bombay VIP-részlegbe. A helyszínektől függően további extra meglepetésekre is számíthatunk!

bombay sapphire star of bombay gin bombay weekend

0 Tovább

397. Schiszler Pálinkakoktélok

Bizony a koktélkultúrában méltatlanul alulértékelt magyar pálinkából is lehet könnyedén fogyasztható, remek kevert italokat készíteni. Egyelőre még csak néhány részletet árulhatok el ezzel kapcsolatban, de a Black Swan hamarosan minden választ megad. Schiszler pálinkakoktélok Ódor Andrástól.

receptúra schiszler pálinka schiszler spritz prestige aperol black swan

0 Tovább

396. Egy bubi nem bubi!

A Winelovers Afterwork sorozat legújabb állomása két nagy kedvencemről fog szólni: a pezsgőkről és a koktélokról. Lesznek remek magyar pezsgők, illetve kreatív bor- és pezsgőkoktélok is (pl. újragondolt Negroni vagy chili fúziós koktél), tehát mindenkinek ott a helye, aki szereti a buborékokat.

winelovers afterwork bor pezsgő ódor andrás

0 Tovább

395. Hidegen főzve: Cold Pressed Andes cocktail

A trendi cold brew, azaz "hidegen főzött" kávékat nemcsak önmagában vagy jéggel lehet ám fogyasztani, hanem bizony koktélban is. A portlandi Red Star Tavernben például bourbon whiskeyvel, konyakkal, vaníliával, mentával és tejszínhabbal készítik. Cold Pressed Andes Cocktail a Liquor.com oldalától.

receptúra bourbon whiskey whisk(e)y konyak branca menta cold press andes cocktail red star tavern cold brew coffee

Fotó: liquor.com

0 Tovább

394. A Grey Goose koktélja a nyárra: Le Grand Fizz

A franciaországi Le Logis Grey Goosenál nemrég tanulmányúton járt Ódor András hazaérkezve egy remek mini workshopot tartott a tapasztalatairól és résztvevőként még a Grey Goose Vodka elsőszámú nyári koktélját, a Le Grand Fizzt is elkészíthettük. A lenti hivatalos receptúrához képest egy picit változtattunk az arányokon és a díszítésen, valamint a kevesebb bodzalikőr mellett cukorral biztosítottuk a balanszot.

grey goose vodka le grand fizz ódor andrás receptúra

0 Tovább

393. Amerikai single malt whiskey és görögdinnye: RUA The Day Cocktail

Még mindig dübörög az egyik kedvenc nyári gyümölcsöm, a görögdinnye szezonja , a charlotte-i Stagioni bártendere, Russ Johnson pedig egy különleges amerikai single malt whiskeyvel (igen, ezt is készítenek a tengerentúlon) hozta össze egy koktélban. RUA The Day Cocktail a Liquor.com oldalától.

receptúra whisk(e)y rua russ johnson stagioni rua the day cocktail

Fotó: liquor.com

0 Tovább

392. Melyik Budapest legmenőbb terasza?

Terasz, kerthelység, pop-up. Ezekben a kategóriákban hirdette meg Budapest Főváros Önkormányzata immáron harmadik alkalommal a legjobb kiülős vendéglátóhelyek versenyét. A döntés egy négytagú szakmai zsűri kezében lesz, akik kiemelten értékelik majd a gyerek- és kutyabarát helyeket, emellett az akadálymentesség is fontos szerephez jut, de természetesen a nagyközönség is szavazhat a legjobb budapesti vendéglátós teraszokra és kerthelységekre. A nyári fővároskép meghatározó elemeinek versenye: Terasz Budapest 2016.

terasz budapest terasz budapest 2016

0 Tovább

391. Infuzálás a nyáron

Az infuzálással (vagyis áztatással) teljesen új karaktert lehet adni egy koktél alappárlatának és ezáltal magának a koktélnak is. Itt is van két remek ötlet a nyárra a Liquor.com-tól.

gin mezcal infúzió

0 Tovább

390. Star of Bombay koktélok

A héten részt vehettem az új Star of Bombay bemutatóján a Mazel Tovban, ahol Kovács Kálmán prezentálta az új szuperprémium gint. A Bombay Sapphire-hoz képest a Star of Bombay több újdonságot is hozott: egyrészt magasabb alkoholtartalmat (a 40 térf.%-ot 47,5 térf.%-ra emelték), másrészt két új fűszert (a boróka, a citromhéj, a koriander, a nősziromgyökér, az angyalgyökér, a mandula, az édesgyökér, a cassia-kéreg, a kubebabors és a malagétabors kiegészült a bergamottal, valamint az ambrettel), harmadrészt lassabb lepárlást (a hat órát kilencre emelték). A magasabb alkoholtartalom és a plusz fűszerek miatt az eredmény egy karakteresebb gin, a lassabb lepárlásnak köszönhetően mégis elképesztő kifinomultsággal. Íme néhány Star of Bombay koktéltipp.

star of bombay gin kovács kálmán campari martini fifty-fifty martini constellation galaxy espresso negroni negroni

0 Tovább

389. A görögdinnye-szezonra: Sandia Watermelon

A Los Angeles-i Simbal étterem nyári menüjén található Sandia Negroninak ugyan nem túl sok köze van a Negronihoz, ennek ellenére az összetevők miatt nagyon izgalmas. Az Imbibe oldalán már Sandia Watermelon néven futó koktél a tequilát, az Aperolt, a görögdinnyét, a gyömbért és a zöldcitromot hozza össze.

receptúra tequila aperol sandia watermelon

Fotó: imbibemagazine.com

0 Tovább

388. Koktélok a fesztiválszezonra

Popcornos pohárban szervírozott long drink vagy sült krumplinak álcázott frissítő? Street food koktélok a fesztiválszezonra.

receptúra

0 Tovább

387. Nyár a Babkában: Pest Side

Az egyébként is nagyon hangulatos Pozsonyi út nemrég Nemesvölgyi Attila legújabb gyermekével, a Babka Budapesttel bővült, ami szerethetőségével csak tovább fokozza a környék vonzerejét. Szimpatikus dizájn, kedves kiszolgálás, csodás ételek és italok. Itt van például Thiago Souza vezető bártender jól eltalált nyári koktélja, a Pest Side. A nagy klasszikus Gimlet twistje az uborkának köszönhetően jól illeszkedik az évszakhoz, a kardamom remekül megy az alapszeszként használt ginhez, a tojásfehérje pedig hozza a szép textúrát. Külön érdekesség, hogy a régi Gimlet receptúrákban is használt Rose's lime juice permet formájában érkezik a koktél tetejére.

pest side babka budapest thiago souza gimlet nemesvölgyi attila gin brokers

Fotó: Koktél Blog

0 Tovább

386. Vízzel keverve: Mizuwari

Ha néhány szóval kellene jellemezni a japán bárkultúrát, akkor első körben a kifinomultság, a precizitás és a rituálé juthat eszünkbe. Elég, ha csak megnézzük a nagy műgonddal készült whiskyjüket, koktéljukat vagy akár a jéglabdájukat. Itt van például a népszerűnek számító Mizuwari (a szó jelentése: vízzel keverve), ami egy nagyon egyszerű ital, az elkészítési módja mégis tökéletesen alátámasztja a fentieket.

whisk(e)y mizuwari receptúra vízsprint japán whisky

Fotó: twitter.com/SuntoryWhisky

0 Tovább

385. Nyolc dolog, amit nem tudtál a koktéljégről

Egy jó koktélnál az összetevők harmóniája mellett nagyon fontos az ital hőmérséklete, amit jelentősen befolyásol a felhasznált jég. A minőségi koktéljég alkalmazása lassabb olvadással jár, jobban élvezhető italokat eredményez, hiszen az idő előtt elolvadó jég csúnyán felvizezi a koktélunkat. A jég tehát olyan fontos a bártendernek, mint mondjuk a tűz a séfnek. Íme nyolc dolog, amit nem tudtál a koktéljégről.

vízsprint koktéljég


Fotó: barschool.net

0 Tovább

384. Moët & Chandon: The Now

Az 1743-ban alapított Moët & Chandon Champagne egyik legismertebb háza. 1150 hektár saját szőlőterülettel rendelkezik, amelynek 50 %-a grand cru és 25 %-a premier cru. Emellett Champagne minden fő régiójából vásárolnak, összesen 200 cru (köztük 17 grand cru és 32 premier cru) termése elérhető számukra a cuvée-ik megalkotásához. Nemrég ebbe a világba kaphattam betekintést egy kóstoló erejéig, mégpedig a Moët & Chadon új kampányának apropóján.

A Moët & Chandon új kampánya: The Now

0 Tovább

18+

A Koktél Blog főként alkoholtartalmú italokkal foglalkozik, így az oldal megtekintése csak 18 éven felüliek számára ajánlott! A Koktél Blog a minőségi és mértéktartó alkoholfogyasztás híve!

BÁR. ITAL. KULTÚRA.

"Az ember piája olyasmi, mint egy házastárs. Ha rosszul bánik vele, pokollá teszi az életét. Az alkohol évente kétmillió ember halálát okozza, és bár úgy érzi magát a részeg, hogy semmi sem árthat neki, nagyon fájdalmas módja az öngyilkosságnak. Ha úgy dönt, hogy tisztelettel és érdeklődéssel nyúl az üveg után, a kapcsolat egy egész életen át harmonikus maradhat. Minél többet tud róla, annál jobban ízlik minden egyes cseppje." A.J. Baime

FACEBOOK

FEED

KOKTÉL ABC

A-Z

KÓSTOLÓK

Bártúra (Bols Mixer Akadémia, Boutiq'Bar, Rumba Café)
Metaxa (Bols Mixer Akadémia)
Bártúra (Bols Mixer Akadémia, Trafiq)
Vodka- és ginkóstoló (Kávébár Bazár 2013)
Bártúra (Bols Mixer Akadémia, Buddha-Bar Hotel)
Single Malt Only Cocktail Dinner (Bols Mixer Akadémia)
Bártúra (Bols Mixer Akadémia, Tokio)
Bols Genever és Bols Honey (Bols Mixer Akadémia)
Whisky Show 2013
Jӓgermeister Winterkrӓuter (Bols Mixer Akadémia)
Nikka és Kavalan (WhiskyNet)
Ír kávé és forró ital szakkör (Bols Mixer Akadémia)
Arran (WhiskyNet)
V. Bártúra (Bols Mixer Akadémia, Kolor)
A.E. Dor (Kávébár Bazár 2014)
Párlatkóstoló (WhiskyNet)
Jӓgermeister Masterclass 2014
Ballantine's Brasil (Pernod Ricard)
Ír whiskeyk (WhiskyNet)
Bártúra (Bols Mixer Akadémia, Raqpart)
Krakkó
Gancia pezsgők (Budavári Borfesztivál, Bols)
Bevezető whiskyk (WhiskyNet)
Boroshordós utóérlelésű skót whiskyk (WhiskyNet)
Russian Standard kóstoló (Bols Mixer Akadémia)
Whisky Show 2014
Berry Bros. & Rudd (WhiskyNet)
Törley pezsgőkóstoló (Veritas Borkereskedés)
Buborék Fesztivál Ünnepi Kiadás 2014
Finlandia Masterclass Pekka Pellinennel és Markku Raittinennel
Megyer borok kóstolója (Veritas Borkereskedés)
Matusalem (WarmUp)
Christian Drouin calvados (WhiskyNet)
Juhász Testvérek (Veritas Borkereskedés)
Koktélfesztivál (Buddha-Bar Hotel Budapest)
Szent Tamás Szőlőbirtok & Pincészet (Kávébár Bazár 2015)
Világbajnok pezsgők (VinCE Budapest 2015)
Vylyan borkóstoló (Veritas Borkereskedés)
Martin Miller's (WarmUp)
Teeling (WhiskyNet)
Füstös whiskyk (WhiskyNet)
William Grant's & Sons (Koktélbolt)
Bártúra (Bols Mixer Akadémia, Blue Fox The Bar)
Sörkoktélok (Frissítő Sörkoktélbár)
Bevezetés az olasz aperitivo kultúrába (Roust)
Vakkóstoló (WhiskyNet)
Nikka (WhiskyNet)
Karibi rumok (WhiskyNet)
Dilmah (Roust)
Grand Opening (Tuk Tuk Bar)
François (Törley)
London
Bourdaire-Gallois (Buddha-Bar Hotel Budapest)
Champagne Emergency vol. 1.
Magyarországon még nem kapható ginek
Kreinbacher magnum palackos pezsgők (Budavári Borfesztivál)
Szürrealizmus koktélparti Simone Caporaléval (Blue Fox The Bar)
Metaxa Masterclass André Cavalheiróval (Roust)
The Lost Distillery kóstoló (WhiskyNet)
Cachaça szakkör (Bols Mixer Akadémia)
Delamain konyakok (WhiskyNet)
Glenmorangie és Ardbeg (WhiskyNet)
Johnnie Walker Colours kóstoló Colin Dunnal
Whisky Show 2015
Kaliforniai borok (Veritas Borkereskedés)
Tokaj évjáratbemutató (Buddha-Bar Hotel Budapest)
Food pairing (Aria Hotel Budapest)
Skót vs. japán whiskyk (WhiskyNet)
Champagne Night (Buddha-Bar Hotel Budapest)
Téli koktélok (Tuk Tuk Bar)
Koktélkóstoló (Up&Down)
Indiai gourmet hét (Buddha-Bar Hotel Budapest)
Boulard calvados és koktélbemutató Vincent Boularddal (Heinemann)
GinNap (WhiskyNet)
Kínai újév és Valentin-nap Matthias Giroud-val (Buddha-Bar Hotel Budapest)
Tőzegelt skót malátawhiskyk (WhiskyNet)
Karibi rumok kóstolója (WhiskyNet)
Jose Cuervo tequila- és koktélkóstoló (Bols Mixer Akadémia)
Meglepetések a pezsgő világbajnokságról (VinCE Budapest)
Zacapa kóstoló Rebecca Quiñonezzel (Diageo)
Thai gourmet hét (Buddha-Bar Hotel Budapest)
Wemyss kóstoló (WhiskyNet)
RumNap (WhiskyNet)
Masterclass with Robert Schinkel (Dilmah)
Nagy burgundi kóstoló (Buddha-Bar Budapest)
Glenfarclas mesterkurzus Ian MacWilliammel (WhiskyNet)
Choya mesterkurzus Takehiko Okazakival (Buddha-Bar Hotel Budapest)
Japán whiskyk kóstolója (WhiskyNet)
Chateau Musar borvacsora (Baalbek Lebanese Restaurant)
A fenyőerdő és az elektromosság íze (Blue Fox The Bar)
Moët & Chandon kóstoló (Zwack)
Hendrick's piknik (Roust)
Star of Bombay (Dunapro)
Pálinkakoktélok (Schiszler)
Black Swan Signature Cocktails (Black Swan)
Negroni Night (Brody Studios)
Hordóhasználat a whiskyknél (Hangolódás a Whisky Showra)
A független palackozók világa (WhiskyNet)
Amerikai whiskeyk tesztje (Heinemann)
Grant's whiskyk (Koktélbolt)
Wine Night - Italy (Buddha-Bar Hotel Budapest)
Diplomático mesterkurzus Tito Corderóval (WhiskyNet)
Bols Geneverek kóstolója (Roust)
Whisky Show 2016
Tokaj Wine Night (Buddha-Bar Hotel Budapest)
Molekuláris mixológia (NANO bar&restaurant)
Barangolás Skóciában (WhiskyNet)
Pezsgős koktélok Matthias Giroud-val (Buddha-Bar Budapest)
Champagne Night (Buddha-Bar Budapest)
Téli forró ital- és karácsonyi likőrkészítő szakkör (Bols Mixer Akadémia)
#KoccintsAszuval (Wineglass Communication sajtóklub)
Alchemists Night Christmas Edition (Brody Studios)
Furmint Február bemelegítés (Wineglass Communication sajtóklub)
Arran whiskykóstoló Andy Bellel (WhiskyNet)
Alchemists Burns Night (Brody Studios)
Bikavér Párbaj felvezetése (Wineglass Communication sajtóklub)
Furmint Február
Baijiu mesterkurzus Ulric Nijs-szel (Buddha-Bar Budapest)
TOP 10 Wine Night (Buddha-Bar Budapest)
Cocktail Art & Max 21 mesterkurzus Diego Ferrarival (Fabbri)
Vakkóstoló (WhiskyNet)
Haladó whiskykóstoló (WhiskyNet)
Bikavér Párbaj 2017
#LoveScotch (Diageo)
Unicum Riserva sajtóbemutató (Zwack)
VinCE Budapest 2017
Brody Alchemists Night: Taste the Music (Brody Studios)
Magna Mátra nagykóstoló 2017
Alchemists Night Taste the Music
Jägermeister Manifest sajtóbemutató Nils Boesével
Új koktélok a Tuk Tuk Barban
Bacardí Night (Good Spirit Whisky & Cocktail Bar
Pisco délután a Chilei Nagykövetséggel (Blue Fox The Bar)
Intercooperation szakmai nap
Barta-Nagygombos portfólió kóstoló
Fever-Tree kóstoló (Panna Cocktail)
Sörkoktélok a BB'z-ben
#1narancs1fa (Roust)
Foss Marai (Winestore-TG Italiano)
Fuxli bemutató (Wineglass Communication sajótklub)
Edingburgh ginkóstoló Hans de Langgal (WhiskyNet, Good Spirit Whisky & Cocktail Bar)
Rumkóstoló Ken Rose-zal (WhiskyNet, Good Spirit Whisky & Cocktail Bar)
The Famous Grouse és The Macallan kóstoló (Gourmet Fesztivál)
Edingburgh ginkóstoló Hans de Langgal (WhiskyNet, Good Spirit Whisky & Cocktail Bar)
Brody Alchemists Night: Tiki! (Brody Studios)
High Note SkyBar (Aria Hotel)
Vitorlás borkóstoló (Bujdosó Pincészet)
Koktélkóstoló (GoodSpirit Whisky & Cocktail Bar)
Elysium (Blue Fox The Bar)
Szóló Puro 2016 premier (Costes Dowtown)
Móri borok kóstolója (Wineglass Communication)
Deák St. Kitchen (Ritz-Carlton)

CÍMKEFELHŐ

receptúra (275),whisk(e)y (106),vodka (93),gin (79),rum (69),kóstoló (67),scotch whisky (49),pezsgő (42),bor (40),whiskynet (37),martini (28),bourbon whiskey (27),forró kevert italok (27),tequila (26),bols (25),buddha-bar (25),iba official cocktail (22),bols mixer akadémia (19),old fashioned (18),aperol (17),konyak (17),campari (17),negroni (16),champagne (15),bacardi (15),cointreau (14),angostura bitters (14),jenever (14),punch (14),finlandia (14),bols genever (14),kreinbacher (13),grey goose (12),jack daniels (12),irish whiskey (11),alkoholmentes (11),daiquiri (11),bacardi legacy (11),vermut (11),schok norbert (10),nikka (10),johnnie walker (10),gin tonic (9),tanqueray (9),absolut (9),limonádé (9),kávébár bazár (9),hendricks (9),jagermeister (9),calvados (9),blue fox the bar (9),mojito (9),jönnek az oroszok (9),mezcal (9),havana club (9),boutiq bar (9),jim beam (8),prosecco (8),vince budapest (8),bártúra (8),japán whisky (8),arran (8),sör (7),ódor andrás (7),whisky show (7),szombati zsolt (7),hot toddy (7),good spirit (7),grand marnier (7),aperol spritz (6),alchemists night (6),moet et chandon (6),bloody mary (6),benriach (6),unicum (6),bombay sapphire (6),caipirinha (6),cachaca (6),felhősi attila (6),metaxa (6),clément (6),furmint (6),brody studios (6),sherry (6),törley (6),kottra dezső (6),whiskey sour (6),the famous grouse (6),dez oconnell (5),hungaria (5),vermouth (5),gózon péter (5),rye whiskey (5),galliano (5),royal (5),kávés kevert italok (5),bols natural yoghurt (5),the bitter truth (5),belvedere (5),receptúrák (5),nagy zoltán (5),fabbri (5),italfajták (5),sumire miyanohara (5),gancia (5),christian drouin (5),uborka (5),kilchoman (5),bols honey (4),russian standard (4),whisky sour (4),molekuláris mixológia (4),wilson and morgan (4),Campari (4),laphroaig (4),dilmah (4),veritas borkereskedés (4),bartender (4),glendronach (4),woodford reserve (4),zwack (4),peychauds bitters (4),tonik (4),tokaj (4),becherovka (4),jager mesterkurzus (4),patrón (4),sailor jerry (4),moscow mule (4),sidecar (4),ballantines (4),pezsgős kevert italok (4),drambuie (4),white russian (4),glenfiddich (4),smirnoff (4),dewars (4),trafiq (4),bols créme de cacao white (4),malomhegyi anett (3),matthias giroud (3),szent tamás (3),szepsy (3),cocktail (3),bols peppermint white (3),blog (3),angostura (3),taittinger (3),piper-heidsieck (3),koktél (3),berry bros and rudd (3),budavári borfesztivál (3),monin (3),margarita (3),four roses (3),fever-tree (3),pálinka (3),caol ila (3),ruinart (3),híres italmárkák (3),kevert italok (3),bols around the world (3),alfred gratien (3),grants (3),charles heidsieck (3),mancino (3),színes város (3),zwack sándor (3),talisker (3),manhattan (3),diplomático (3),boudier (3),bikavér párbaj (3),belvárosi sörfesztivál (3),bikavér (3),szekszárd (3),morafcsik péter (3),el dorado (3),edinburgh (3),choya (3),glögg (3),budavári sörfesztivál (3),monkey shoulder (3),illemtan (3),ciroc (3),christmas cocktail collection (3),rhum jm (3),tuk tuk bar (3),disznókő (3),tennessee whiskey (3),varga gergő (3),szaké (3),artesian (3),teeling (3),cswwc (3),tea (3),bols créme de cassis (3),bar orchard ginza (3),jose cuervo (3),keresztes ferenc (3),brandy (3),jameson (3),caorunn (3),gordons (3),unicum szilva (3),bourbon (3),ketel one (3),tiki (3),fernet branca (3),cuba libre (2),black russian (2),matusalem (2),juraj seman (2),wemyss (2),ancnoc (2),pávai miki (2),six saints (2),mai tai (2),takehiko okazaki (2),thomas girard (2),lossit (2),ozeki (2),baalbek (2),chili (2),ardbeg (2),iba (2),gourmet fesztivál (2),glenmorangie (2),orosz ákos (2),aria (2),grog (2),darnleys view (2),no3 (2),glengoyne (2),boulard (2),maxime trijol (2),frangelico (2),bacardi original bar (2),haymans old tom gin (2),thomas henry (2),jgasco (2),chartreuse (2),koval (2),varga krisztina (2),cynar (2),tokio (2),melange kávéház (2),chateau musar (2),szakkör (2),ramos gin fizz (2),star of bombay (2),cider (2),long island iced tea (2),chivas regal (2),glencadam (2),diplomático world tournament (2),lukács roland (2),wineglass communication (2),remy martin (2),rose maura lorre (2),sin limites (2),koccints aszuval (2),bells (2),bluecoat (2),moe aljaff (2),sör mi több (2),smash (2),chairmans reserve (2),carousel (2),mount gay (2),mint julep (2),magna mátra (2),gulyás csaba (2),wray and nephew (2),bowmore (2),gordon and macphail (2),umeshu (2),edukáció (2),licor 43 (2),hadik (2),másnaposság (2),black swan (2),terasz budapest 2016 (2),tullamore dew (2),vízsprint (2),ken rose (2),terasz budapest (2),blogverseny (2),allianz (2),don julio (2),tequila sunrise (2),st germain (2),snassz kevert italok (2),dalmore (2),macallan (2),koroknai klári (2),goslings (2),alia akkam (2),cosmopolitan (2),soha ne igyál ha vezetsz (2),harrys new york bar (2),sazerac (2),buffalo trace (2),beefeater 24 (2),cinzano (2),armagnac (2),brokers (2),james bond (2),disznókő tokaji koktélverseny (2),disznókő pincészet (2),tennesse whiskey (2),kings ginger (2),jäger grog (2),hárslevelű (2),francois (2),makers mark (2),rumba café (2),beefeater (2),abszint (2),brands report (2),ernest hemingway (2),veuve clicquot (2),drinks international (2),madeira (2),david wondrich (2),rozmaring (2),gin fizz (2),schweppes (2),csatlós máté (2),bols sloe gin (2),kovács istván (2),harry craddock (2),dolin (2),flair (2),deák olivér (2),szilva (2),zubrowka (2),old ballantruan (2),stolichnaya elit (2),glenrothes (2),delamain (2),kilbeggan (2),cointreaupolitan (2),bols cacao brown (2),absolut elyx (2),bols melon (2),márkus györgy (2),warmup (2),casati (2),hurricane (2),kwai feh (2),knob creek (2),bushmills (2),paddy (2),wossala rozina (2),hot aperol (2),scotch hot toddy (2),bols parfait amour (2),nightjar (2),savoy (2),simone caporale (2),el jimador (2),borsos gergely (2),the lost distillery (2),bollinger (2),bols around the world 2013 (2),Champagne (2),tabasco-szósz (2),cocchi americano (2),Aperol (2),campari naptár (2),bols advocaat (2),bols banana (2),pommery (2),julep (2),cabernet sauvignon (2),cabernet franc (2),vitáris róbert (2),szabó dávid (2),pinot noir (2),merlot (2),bols strawberry (2),bols peppermint green (2),st-germain (2),diaego (2),kávé (2),ír kávé (2),longrow (2),benromach (2),maraschino luxardo (2),bols elderflower (2),bols cherry brandy (2),whisky (2)