A céges rendezvények, vagy partnertalálkozók ma már nem a szigorú, formális protokoll szerint zajlanak. Nem csak a jól megszokott bor és pezsgő kínálattal tehetjük emlékezetessé az eseményeket, az új mobil koktélbár már a céges rendezvények elengedhetetlen kelléke, hiszen a koktélozás mini csapatépítő programra is alkalmat ad. Együtt állhatunk a munkatársakkal a pult előtt és figyelhetjük, ahogyan elkészül egy-egy látványra is különleges koktél: ilyen például a Bloody Brain , vagyis a véres agy, amiben a baracklikőr, a krémlikőr és a grenadin speciális technikával elkészített, véres agyra emlékeztető keveréke minden társaságban vicces beszédtéma tud lenni.

Fotó: Mobil Mixer

Az ilyen céges programokon kibeszélhetjük a kollégákkal, hogy kinek melyik a kedvenc koktélja, mikor koktéloztunk utoljára, vagy melyikünknek van kicsit kínos emléke egy-egy nagyobb koktélpartiról. Ez a téma a legmerevebb társaságot is feloldja, egy szép, színes, finom koktél és a mosolygós mixerek összehozzák azokat a munkatársakat is, akik hétköznap nem váltanak egy szót sem egymással.

Ezeken a rendezvényeken nem csak a munkatársak csapatépítésére kell gondolnunk, hanem a partnerek, leendő ügyfelek, üzletfelek meggyőzésére is. Egy finom koktél és egy laza, de elegáns buli minden partnert levesz a lábáról. A mobil koktélbár és a legjobb koktélok felejthetetlenné teszik a céges rendezvényt és bevonzzák a legnagyobb üzleteket. El sem tudjuk képzelni, hogy egy kötetlen hangulatú, exkluzív koktélparti a hétköznapokban öltönyben feszengő üzletembereknek milyen felüdülés lehet a rengeteg unalmas, egyforma, szürke céges rendezvény között.

Fotó: Mobil Mixer

Ha a céges bulin megtetszett a koktélozás, van egy jó hírünk! Már nem csak szórakozóhelyen ihatunk minőségi koktélokat, hanem akár otthon is. Nem kell mixer iskolát elvégezni, vagy drága eszközöket, alapanyagokat vásárolni, hogy lenyűgözzük barátainkat, vendégeinket. Mobil mixer szolgáltatást ugyanis házibulikra, lány-, vagy legénybúcsúkra is rendelhetünk. A két fiatal mixer hölgy, Paula és Jenni a Mobil Mixerrel budapesti és vidéki helyszínt is vállalnak. Kérhetünk koktélbárt születésnapra, kerti partira, vagy esküvőre is akár.

Ennek az új trendnek már számos hazai képviselője van, de ha nem szeretnénk leszerepelni a vendégeink ellőtt, akkor nagyon fontos, hogy csak megfelelő referenciával rendelkező és minőségi szolgáltatást biztosító céget válasszunk. A látszólag kedvező ár nem mindig a legolcsóbb megoldás! Kicsit körbenéztünk a piacon a mobil mixer szolgáltatást nyújtó cégek között, így szeretnénk megosztani a tapasztalatainkat és segíteni a választásban!

Fotó: Mobil Mixer

A Mobil Mixer vállalkozás a 2013-as év elején alakult. A honlapjukról számos információt megtudhatunk a szolgáltatásról és a munkatársakról. Előbbi egyik sajátossága a bőrönd méretűre összecsomagolható és hordozható mobil mixerpult. Kezdetben a rendezvényeken a két tulajdonos és mixer hölgy, Jenni és Paula keverték a koktélokat, később - ahogyan fejlődött a vállalkozás - alkalmi és fix mixerekkel bővült a csapat. A szolgáltatást különböző csomagajánlatok szerint, vagy egyedi ajánlat alapján vehetjük igénybe. A szolgáltatás teljes körű, hiszen a megrendelőnek mindössze 2 négyzetméter szabad területet kell biztosítania, ahol felállítható a hordozható pult, a többiről Jenni és Paula gondoskodik. A Mobil Mixer szolgáltatásának köszönhetően nem lesz gondunk az alkoholos, alkoholmentes alapanyagokra, a poharakra, a gyümölcsökre vagy a kellékekre sem.

A rendezvény előtt előre megbeszélhetjük, hogy mely koktélokat szeretnénk kérni, de a mixer hölgyek szívesen segítenek a választásban a rendezvény alatt is. A legismertebb koktélok, mint a Mojito, a Cuba Libre, a Cosmopolitan, vagy a Kamikaze egyetlen buliról sem hiányozhat.

A koktél alapanyagok között találunk vodkát, gint, rumot és whiskyt is. A Mobil Mixer mixerei csak a legjobb minőségű alkoholos alapanyagokból, szirupokból készítenek koktélokat.

Minőségi alapanyagokból, kellő szakértelemmel különleges koktél születik!

Elérhetőségek:

+36203728583

www.mobilmixer.hu 

info@mobilmixer.hu



A fenti poszt teljes egészében a Mobil Mixer reklámanyagát tartalmazza!

Csatlakozz a Koktél Blog Facebook-oldalához!