Megérkezett a Bols szokásos karácsonyi menüje, ezúttal puncsokkal, egg noggal, és hot toddyval. Xmas cocktails from Bols. Kellemes karácsonyi ünnepeket!

Fotó: bols.com



MISTLETOE PUNCH

Összetevők:
36 cl Jim Beam White,
12 cl Bols Cacao Brown likőr,
12 cl juharszirup,
12 cl frissen facsart citromlé,
12 cl frissen facsart narancslé.

Elkészítés:
Koktéljéggel együtt keverjük össze a hozzávalókat egy nagy puncsos tálban. Díszítsük az italt narancsszeletekkel.

Fotó: bols.com




HOT CHRISTMAS TODDY

Összetevők:
3 cl Bols Barrel Aged Genever,
3 cl Bols Dry Orange likőr,
1,5 cl ananászlé,
Forró víz.

Elkészítés:
Az első három összetevőt töltsük bele egy hőálló pohárba, majd húzzuk fel forró vízzel és keverjük meg bárkanállal. Díszítsük az italt fahéjrúddal.

Fotó: bols.com




JINGLE BELL ROCK PUNCH

Összetevők:
36 cl Bols Barrel Aged Genever,
18 cl Bols Créme de Cassis likőr,
24 cl frissen facsart citromlé,
12 cl cukorszirup,
Gyömbérsör.

Elkészítés:
Koktéljéggel együtt keverjük össze a hozzávalókat egy nagy puncsos tálban. Szervírozáskor díszítsük az italt citrom- és narancsszeletekkel, valamint fahéjrúddal és csillagánizzsal.

Fotó: bols.com




EGGNOG Á LA AMSTERDAM

Összetevők:
3 cl Bols Barrel Aged Genever,
3 cl Bols Cacao Brown likőr,
3 cl Bols Natural Yoghurt,
1 öntet Angostura bitters.

Elkészítése:
Az összetevőket koktéljéggel együtt rázzuk össze shakerben és szűrjük egy előhűtött martinis pohárba, majd díszítsük őrölt szerecsendióval.

Fotó: bols.com



Még több kevert italért csatlakozz a Koktél Blog Facebook-oldalához!