Még mindig lehet újat mutatni a nyári teraszokat évek óta letaroló Aperol Spritz témakörében. A High Note SkyBar új tavaszi-nyári koktéllapján szereplő twistbe nem szódával és proseccóval, hanem karbonizálással helyezték bele a bubikat, amitől sokkal eszenciálisabb lett, mint az eredeti verzió, viszont meglepő módon legalább annyira itatja magát. Na, de lehet még találkozni olyan izgalmakkal, mint a mustármaggal infuzált armagnac kajszival, a currys lassi ginnel vagy a szakés long drink rizses barackbitterrel.
Rendezvous with a geisha [szaké, yuzu, méhviasszal ízesített cukorszirup, házi rizses barackbitter]
Catch a Sunset in Budapest [CO2, Aperol, kaffir lime levél, pandan, lime]
Sleep in a French Château [mustármaggal infuzált armagnac, kajszibarack, citrom]
Float on the Ganges [Tanqueray gin, banán, citrom, lassi]
A High Note SkyBar a facebookon és az instagramon
Fotók: Farkas Krisztián @ Koktél Blog