Ha már végül a Gourmet Fesztiválra sajnos nem jutottam ki egyéb elfoglaltságaim miatt, akkor meglátogattam Felhősi Attila vezető bártendert a Blue Fox The Barban, hogy kipróbálhassam a rendezvényen nagy sikert arató koktéljait. Az italok elkészítésénél az volt a koncepció, hogy olyan ízeket kóstolhassanak meg a vendégek, amiket más módon nem lenne lehetőségük. Így jött létre a fenyőerdőket idéző Taste of the Pine Forest és az elektrosokkot szimuláló Taste of the Electric. Előbbit fenyőtüske, eukaliptusz és cédrusfa, utóbbit pedig zsibbasztó hatású, egészen extrém élményt nyújtó parazsázsa és fanyar grapefruit felhasználásával sikerült reprodukálni.
Taste of the Pine Forest: barna rum, fenyőtüskelikőr, eukaliptusz- és cédrusszirup, szódafeltöltés. Elkészítése: vendégpohárban.
Taste of the Electric: vodka, parazsázsa, Holdvölgy Furmint 2012, grapefruitlé, napraforgóméz. Elkészítése: throwing.
Még több kevert italért csatlakozz a Koktél Blog Facebook-oldalához!