Elképesztően erős párosításokat hozott a Brimoncourt champagne-vacsora a Veritas Winebarban, ahol pl. a füstölt lazacos blini - Brimoncourt Blanc de Blancs és a Brie sajtos batyu - Brimoncourt Brut Régence kombóknál nehéz lett volna ütősebbet összerakni (egyedül talán a szójás-gyömbéres bélszíncsíkok lógtak ki picit alulról a sorból, amit Brimoncourt Extra Bruttel szervíroztak). Kiderült, hogy a Brimoncourt alapítója, Alexandre Cornot és ügyvezető igazgatója, Emmanuel de la Morinerie rendkívül szellemes jelenségek, ráadásul Borsos Gergely sabrage Guinness-rekorder még a pezsgős palackok leszablyázását is megtanította a vendégeknek.
A menü:
Franҫois Brut Nature
Füstölt lazacos blini - Brimoncourt Blanc de Blancs
Brie sajtos batyu - Brimoncourt Brut Régence
Szójás-gyömbéres bélszíncsíkok - Brimoncourt Extra Brut
Földiepres pohárdesszert - Brimoncourt Brut Rosé
Márton és Lányai Irsai Olivér pálinka
Fotók: facebook.com/veritaswinebarbp
Ha tetszett a poszt, akkor csatlakozz a Koktél Bloghoz a Facebookon és az Instagramon!