Az elmúlt évek egyik legizgalmasabb étlapját mutatta be a Buddha-Bar Hotel Budapest nemrég egy sajtóvacsorán, ahol a még formálódó koktéllapba is belekóstolhattunk. Képes beszámoló Pintér Árpád zseniális fotóival.
Money Talks: Zacapa 23 éves rum, limelé, juharszirup, narancs- és ananászlé, Jerry Thomas Bitter
Swan Lake: Tanqueray no. 10. Gin, Boudier Creme De Cassis likőr, málnapüré, Campari, abszint, citromlé
Lazy Lover: Gosling’s Family Reserve Rum, Cointreau Noir, limelé, házi fahéjszirup, Fee Brother’s Aromatic Bitter, kardamomos ananászhab
Különleges Cézár ráktekercs
Füstölt lazac és ropogós ráktekercs
Kacsamelltekercs libamájjal és szilvaszósszal
Homártekercs fekete kukoricával, mangós-kávés dresszinggel
Wagyu marha nigiri szarvasgombás ponzuszósszal
Szent Jakab kagyló tempurázott tengeri algával, ponzuval és yuzuhabbal
Wagyu marha taco
Grillezett libamáj tonkababos libamájhabbonbonnal, birsalmával,
fekete szarvasgombával
Bárány bélszín zsenge céklával, füstölt padlizsánnal,
sansho teppanyaki szósszal
Kacsamell sütőtökpürés Madras curryvel, szarvasgombás misoval
Ropogós tonhal tamarinddal, csililekvárral, borotvakagylóval
Gesztenye mousse mandarin textúrával
Gyömbéres, yuzus, kókuszos álom
Fahéjas sült almás tortácska pekándióval
Matcha tea mousse maracuja sorbet-val
Fotók: Pintér Árpád (Pixeltaster)
Ha tetszett a poszt, akkor csatlakozz a Koktél Bloghoz a Facebookon és az Instagramon!