A Baraka Budapest legutóbbi tematikus estjén ezúttal a rumok kerültek a főszerepbe, ami egy hálás téma, Macsai Bence pedig abszolút kreatívan állt hozzá. Pl. mustármaggal szerintem nem sokan infuzálták még a Clément Single Barrelt, főleg nem hozták össze pálmacukorral és az itthon kevésbé ismert calamansival. Ahogyan a rumos koktélok közül nehezen kihagyható Mojitót is ritkán szedik annyira szét, hogy abban banán, chili, amaretto és szénsavval turbósított kókuszvíz is felbukkanjon. Egy sour koktél habja pedig nem sűrűn áll Piña Colada ízű Rooibos teából.
Rum Night
Sparkling Palm: mustármaggal infuzált Clément Single Barrel rum, calamansi, grapefruit-pálmacukor szirup, prosecco, pálmacukor kruszta
Verde Corazón: Diplomático Mantuano rum, banán-chili püré, amaretto, lime, szénsavas kókuszvíz, menta
Colored Beach: Myers Original rum, Element's Exotic Spice rum, gyömbérszirup, lime, Rooibos Piña Colada hab, liofiliziált málna és passion fruit
Baraka Restaurant
1051 Budapest, Dorottya utca 6.
Honlap itt
Facebook oldal itt
Telefon: +36-1 200 0817
Fotók: Koktél Blog
Ha tetszett a poszt, akkor csatlakozz a Koktél Bloghoz a Facebookon és az Instagramon!