Ezúttal a szentpétervári Buddha-Bar Hotel bármenedzsere, Roman Rizovatov látogatott el a budapesti Buddha-Bar Loungeba, ahol thai-orosz fúziós koktélokkal csatlakozott Ossama Kutaini executive chef éppen futó thai menüjéhez.

buddha-bar roman rizovatov mad sand thai russian midday fizz gin tequila jose cuervo jim beam rye whiskey whisk(e)y massandra white russian

Roman Rizovatov

 


 

buddha-bar roman rizovatov mad sand thai russian midday fizz gin tequila jose cuervo jim beam rye whiskey whisk(e)y massandra white russian

Mad Sand: Jim Beam Rye whiskey, Massandra erősített bor, licsi, mangó nektár, licsilé, meggylé. Száraz, kesernyés ízvilág igazán különleges összetevőkkel.


 

buddha-bar roman rizovatov mad sand thai russian midday fizz gin tequila jose cuervo jim beam rye whiskey whisk(e)y massandra white russian
Thai Russian: kakaóbabbal infuzált José Cuervo Especial tequila, citromfűvel ízesített kvasz, Kahlúa kávélikőr, csokoládé bitter. Keserédesség, meglepő módon zöld banánra és kókuszra emlékeztető jegyekkel.


 

buddha-bar roman rizovatov mad sand thai russian midday fizz gin tequila jose cuervo jim beam rye whiskey whisk(e)y massandra white russian
Midday Fizz: ribizlilével és csipkebogyóval infuzált gin, kaffir limelé, pillangóborsóval infuzált szaké szóda, gyömbérszirup. Az ázsiai vonalat talán ebben fogta meg legjobban Roman Rizovatov.


 

buddha-bar roman rizovatov mad sand thai russian midday fizz gin tequila jose cuervo jim beam rye whiskey whisk(e)y massandra white russian

Marinált marhahúsos saláta yuzuval és savanyú uborkával


 

buddha-bar roman rizovatov mad sand thai russian midday fizz gin tequila jose cuervo jim beam rye whiskey whisk(e)y massandra white russian
Tom Yum leves homárral


 

buddha-bar roman rizovatov mad sand thai russian midday fizz gin tequila jose cuervo jim beam rye whiskey whisk(e)y massandra white russian
Nyelvhal filé feketecsalán szalszával


 

buddha-bar roman rizovatov mad sand thai russian midday fizz gin tequila jose cuervo jim beam rye whiskey whisk(e)y massandra white russian
Bárány bélszín tamarinddal és sárga curryvel


 

buddha-bar roman rizovatov mad sand thai russian midday fizz gin tequila jose cuervo jim beam rye whiskey whisk(e)y massandra white russian
Ázsiai citromfüves tápióka ropogós kókuszos rizzsel


 

Fotók: Pintér Árpád

A koktélok és az ételek 2016. március 26-ig rendelhetőek a budapesti Buddha-Bar Hotelben, további részletek itt.
 


 

Ha tetszett a poszt, akkor csatlakozz a Koktél Blog Facebook-oldalához!