Fotó: Buddha-Bar Hotel Budapest
Bourdaire-Gallois Brut 2012
100% pinot meunier
Dosage: 0 g/l
Fotó: Koktél Blog
Bourdaire-Gallois Prestige Brut 2009
40% pinot meunier, 20% pinot noir, 40% chardonnay
Dosage: 0 g/l
Fotó: Koktél Blog
Bourdaire-Gallois Blanc de Blancs 2012
100% chardonnay
Dosage: 0 g/l
Fotó: Koktél Blog
Szusi a Blanc de Blancs kísérőjeként
Fotó: Buddha-Bar Hotel Budapest
Bourdaire- Gallois Millésime Brut 2006
60% chardonnay, 40% pinot noir
Dosage: 0 g/l
Fotó: Koktél Blog
Bourdaire-Gallois Rosé Brut 2012
100 % pinot meunier
Dosage: 0 g/l
Fotó: Koktél Blog
Bourdaire-Gallois Brut 2004 és Bourdaire-Gallois Brut 2008
100% pinot meunier
Dosage: 0 g/l
Fotó: Koktél Blog
A két utolsó, 2004-es és 2008-as tételt frissen degorzsálta David Bourdaire
Fotó: Buddha-Bar Hotel Budapest
Pezsgő dekantálva? Naná!
Fotó: Buddha-Bar Hotel Budapest
A végére pedig még egy kis szablyázást is tanulhattam Borsos Gergelytől, a Buddha-Bar Hotel Budapest F&B igazgatójától
Fotó: Buddha-Bar Hotel Budapest
David Bourdaire-rel néhány éve a Vinoport készített interjút, ami itt és itt olvasható el.
Ha tetszett a poszt, akkor csatlakozz a Koktél Blog Facebook-oldalához!
Még több kevert italért csatlakozz a Koktél Blog Facebook-oldalához!