A Damniczki Budapest – cukrász manufaktúra a nyitás óta eltelt két évben megmutatta, hogy fagylalt, sütemény és kávé terén nem ismer kompromisszumokat. Rendkívül gazdag fagylaltválasztéka, a sütemények és péksütemények szortimentje mellett most izgalmas, szezonális monodesszertekkel és Awaken kávékkal várja a tavaszt. 

damniczki budapest awaken kávé

 


Damniczki Balázs a már tőle megszokott precizitással és kreativitással alkotta meg a tavaszi kollekció desszertjeit, amelyeknek egy része a Damniczki-rajongók számára ismerős lehet, hiszen a fagylaltoknál már felhasznált alapanyagok köszönnek vissza az új édességekben. Ilyen például a szomolyai fekete cseresznye, a fekete tea vagy a málna. A szomolyai fekete cseresznye sorbet után mousse formájában kerül a pultba, a tavalyi évben, a Capigiani cég versenyén országos első helyen végzett Fekete teás málna fagylalt szintén desszert változatban tér vissza. A gyümölcsös trió harmadik eleme pedig a Feketeribizli mousse, amelyet rozmaring és szecsuáni bors fűszerez.

damniczki budapest awaken kávé

A Damniczki Budapest – cukrász manufaktúra missziója, hogy komplex minőségi élményt nyújtson a vendégeknek, így nem csak a sütemények, fagylaltok legjavát kínálja, hanem magas színvonalú forró és hideg italokat, valamint kávékat is.

A barista világversenyeken is használt Black Eagle kávégép, négy szakképzett barista és a minőségi alapanyag elengedhetetlen feltétele annak, hogy a lehető legjobb kávét biztosítsák a vendégeknek, éppen ezért választották beszállítójuknak az Awakent. A tatai pörkölő a lehető legmodernebb technológiai háttérrel és felszereléssel rendelkezik ahhoz, hogy a friss zöld kávészemekből az egyedi ízjegyeket a lehető legjobban hozza ki. A legmagasabb minősítést elért arabica kávéból a profi barista, Salamon Anikó készíti a Damniczki Budapest kávéit, kávés italait. Anikó folyamatosan egyeztet az Awaken pörkölő tulajdonosával, Dobos Ádámmal, visszacsatolva számára a vendégek jelzéseit, így közösen dolgoznak azon, hogy a Damniczki Budapestben valóban a vendégigényeknek megfelelő, legmagasabb minőségű kávé kerüljön felszolgálásra.

Damniczki Budapest – cukrász manufaktúra
1051 Budapest, Hercegprímás u. 17.


Honlap itt
Facebook oldal itt

Sajtóanyag alapján szerkesztette: Farkas Krisztián

Ha tetszett a poszt, akkor csatlakozz a Koktél Bloghoz a Facebookon és az Instagramon!