A lehető legtöbb házilag elkészített összetevő és klasszikusokra épülő, mégis kifejezetten merész koktéllap. A pálinka, a só és a hordós érlelés bátor használata. Nagyjából így lehetne összegezni Farmasi Attila, Orbán Balázs és Rédli Ádám koncepcióját, amit a Four Seasons Hotel Gresham Palace aljában működő Kollázsban raktak össze.
Kollázs
Sin of Adam: La Pére Jules calvados VSOP, Agárdi érlelt almapálinka, alma-tangerine sherbet, Aromatic bitters, saline, gyömbérsör
Carbonated Gimlet: jázminnal infuzált Broker's gin, kaffir lime cordial, saline, víz
Smoky Forest: Ilegal mezcal reposado, vérnarancs, lime, házi fenyőszirup, saline
Dawn of the Cask: San Cosme mezcal, Cherry Heering, Árpád málnapálinka, saline, málna, Antica Formula, grapefruit bitter, kis tölgyahordóban érlelve
Kollázs Vieux Carré: kávéval infuzált Bulleit Rye, Park Cognac VS, Antica Formula, Angostura bitters, Peychaud's bitters, narancsvirág víz, cukor, saline
Jalisco Macchiato Por Favor: Patrón XO Café, Grand Marnier, házi narancs bitter, agávé szirup, kávés Marnier hab, kávé-narancs kruszta, saline
Contemporary Garden: Brill spárga párlat, áfonyalé, házi málna shrub, házi orgeat szirup, eukaliptusz parfüm, saline
Fotók: Farkas Krisztián @ Koktél Blog
Ha tetszett a poszt, akkor csatlakozz a Koktél Bloghoz a Facebookon és az Instagramon!