Az idén 150 éves Martini ünnepi kampányának középpontjában a Royale koktélok állnak, melyekben a habzóbor a közös nevező, amit Martini Biancóval (édes fehér vermut) vagy Martini Rosatóval (roséból készült vermut) és valamilyen citrussal (lime vagy narancs) kell összehozni.
A szerencse nem véletlen, a szerencse hozzáállás kérdése.
MARTINI ROYALE BIANCO
Összetevők:
70 ml Martini Bianco
70 ml Martini Prosecco
7 ml frissen facsart limelé
Pohár:
Vörösboros.
Elkészítése:
Facsarjunk 7 ml limelevet egy vörösboros pohárba, töltsünk rá 70 ml Martini Biancót, adjunk hozzá koktéljeget, majd töltsünk hozzá 70 ml Martini Proseccót és óvatosan keverjük meg.
Díszítése:
Limecikk és mentaág.
MARTINI ROYALE ROSATO
Összetevők:
70 ml Martini Rosato
70 ml Martini Prosecco
Frissen facsart narancslé
Pohár:
Vörösboros.
Elkészítése:
Facsarjuk egy narancscikk levét egy vörösboros pohárba, töltsünk rá 70 ml Martini Rosatót, adjunk hozzá koktéljeget, majd töltsünk rá 70 ml Martini Proseccót és óvatosan keverjük meg.
Díszítése:
Narancscikk.
Még több kevert italért csatlakozz a Koktél Blog Facebook-oldalához!