Félreértés ne essék, még véletlenül sem fekete kávéval kell szétbombázni az Aperol Sprizet és a Daiquirit, hanem a Fabbri új innovációjával, a növényi szenet és gumiarábikumot tartalmazó Gum Neróval. Mert a fekete az új színes.
BLACK SPRITZ
Összetevők:
6 cl prosecco,
4 cl Aperol,
2 cl szóda,
0,5 cl Fabbri Gum Nero.
Pohár: borospohár.
Elkészítése: a pohárban.
Díszítés: narancskarikák.
BLACK DAIQUIRI
Összetevők:
4,5 cl fehér rum,
2,5 cl limelé,
1 cl Fabbri Mixybar nádcukor szirup,
0,5 cl Fabbri Gum Nero.
Pohár: koktélos.
Elkészítés: shakerben.
Díszítés: cukorkruszta.
Ha tetszett a poszt, akkor csatlakozz a Koktél Bloghoz a Facebookon és az Instagramon!