A Bols egy frissítő citrusos kevert itallal ünnepli a legszebb évszakot a facebookon, melynek külön érdekessége az elkészítési módja. Spring Swizzle.
Fotó: facebook.com/bolsbartending
ÖSSZETEVŐK:
45 ml Bols Genever
15 ml Aperol
Félbevágott narancsszeletek (tankan)
1 teáskanálnyi porcukor
1 öntet Angostura bitters
Szódafeltöltés
POHÁR:
Old fashioned
ELKÉSZÍTÉSE:
A narancsszeleteket a porcukorral és a bitterrel együtt nyomkodjuk meg muddlerrel (törőfával) egy old fashioned pohárban, majd töltsük hozzá a Bols Genevert és az Aperolt, töltsük fel zúzott jéggel, majd egy swizzle stick segítségével keverjük meg. Húzzuk fel szódával, adjunk hozzá friss zúzott jeget.
DÍSZÍTÉSE:
Csillagánizs és mentaág.
Még több kevert italért csatlakozz a Koktél Blog Facebook-oldalához!