Páros ital egy fadobozon szervírozva, ami egy fekete-fehér némafilmet játszik. Mindez a Savoy Hotel American Barjától London legkisebb tere, a Pickering Place tiszteletére. Az elegáns és a bátor.

receptúra kávés kevert italok savoy american bar the elegant the bold

Fotó: talesofthecocktail.com

 


THE ELEGANT

Összetevők:
50 ml Bombay Sapphire,
15 ml Cocchi Rosa,
10 ml Campari,
30 ml citromlé,
1 öntet tojásfehérje,
15 ml sáfrányszirup,
champagne top.

Pohár: Chantilly.

Elkészítés: az első hat összetevőt koktéljéggel együtt rázzuk össze shakerben, majd szűrjük egy előhűtött Chantilly pohárba és húzzuk fel champagne-nyal.

Díszítés: szárított málna és sáfrány.


THE BOLD

Összetevők:
45 ml Jack Daniels Single Barrel Whiskey,
10 ml Fernet Branca Menta,
25 ml Byrrh,
3 öntet Peychaud's bitters
5 ml cukorszirup,
5 g kávé.

Pohár: nagy Goblet.

Elkészítés: aeropressben nyomjuk át az összetevőket, majd koktéljéggel együtt keverjük össze. Egy nagy goblet pohárban szervírozzuk.

Díszítés: abszint spray és narancs peel.

Ha tetszett a poszt, akkor csatlakozz a Koktél Bloghoz a Facebookon és az Instagramon!