Mario Hofferer nyerte az idei koppenhágai koktélvilágbajnokságot a Rose Sissy nevet viselő koktéljával. A már 2011-ben is világbajnoki címet szerző osztrák bartender finn vodkát, francia szirupot, venezuelai bittert és osztrák pezsgőt rakott össze ehető arannyal, illetve többösszetevős díszítéssel.
Fotó: facebook.com/internationalbartenders
Fotó: the spiritsbusiness.com
Összetevők:
3,5 cl Finlandia Classic, 1 cl Giffard Sangria, 2 cl Schlumberger Sparkling Brut, 1 öntet Angostura bitters, 1 öntet ehető arany.
Pohár: Libbey vintage martinis pohár.
Elkészítés: az összetevőket egy keverőpohárban koktéljéggel együtt keverjük össze és szűrjük egy előhűtött martinis pohárba.
Díszítés: narancshéj, papaya, pitaja, thai ananász (zöld), cékla, zeller, bazsalikom és levendula.
Ha tetszett a poszt, akkor csatlakozz a Koktél Bloghoz a Facebookon és az Instagramon!