Üdvözöljük a meteorológiai ősz beköszöntét itt a Koktél Blogon egy igazán évszakhoz illő kevert itallal, a szőlős Luxury Droppal, mely a tokiói Bar Orchard Ginza munkatársait dicséri, például a már jól ismert Sumire Miyanoharát.
ÖSSZETEVŐK:
30 ml Bols Barrel Aged Genever
15 ml Sauvignon Blanc
5 db szőlőszem (piros)
5 ml friss citromlé
1 teáskanálnyi cukorszirup (a cukor és víz aránya 1:1)
POHÁR:
Koktélos.
ELKÉSZÍTÉSE:
Az összetevőket egy keverőpohárban muddlerrel (törőfával) nyomkodjuk meg, majd koktéljéggel együtt rázzuk össze shakerben. Szűrjük egy előhűtött koktélos pohárba.
DÍSZÍTÉSE:
Szőlőszem.
Még több kevert italért csatlakozz a Koktél Blog Facebook-oldalához!