Fotó: Koktél Blog
ÖSSZETEVŐK:
4 db friss eper,
6 db friss bazsalikomlevél,
1 evőkanálnyi bazsalikomos akácméz (Barkóczi Méhészet),
1 db citrom frissen facsart leve,
szódafeltöltés,
koktéljég.
POHÁR:
0,5 literes befőttesüveg.
ELKÉSZÍTÉS:
A friss citromlevet, a bazsalikomos akácmézet és az eperszemeket egy blenderben vagy aprítógépben turmixoljuk össze, töltsük ki egy befőttesüvegbe, majd adjuk hozzá a bazsalikomleveleket és egy bárkanállal keverjük meg. Töltsük fel koktéljéggel, húzzuk fel szódával és óvatosan, a szénsav tartósságára ügyelve keverjük meg újra.
DÍSZÍTÉS:
Bazsalikom és eper.
Ha tetszett a poszt, akkor csatlakozz a Koktél Bloghoz a Facebookon és az Instagramon!