A Mayer Szörp 2015-ben alakult. A szörpfőzés gondolata akkor fogalmazódott meg a tulajdonosokban, amikor saját éttermükbe kerestek természetes alapanyagokból készült, tartósítószermentes szörpöket. Mivel hosszas keresgélés után sem találták meg az igazit, inkább megfőzték maguknak. A családi vállalkozásként működő szörpüzemükben - saját receptek alapján - csak természetes alapanyagok felhasználásával készítik a prémium szörpöket és szirupokat, kizárva a mesterséges aromákat és színezékeket. Törekvésüket igazolja, hogy az I. Nemzeti Szörpversenyen a Mayer málna- és eperszörpök arany minősítést szereztek, utóbbi a legjobb gyümölcsszörp díját is megkapta. Nemrég a Központ Bisztróban lekóstolhattam néhány italt, amelyben a márka termékeit is felhasználták. A szörpök értelemszerűen limonádéban működnek a legjobban, a feketeribizlis változat kakukkfűvel párosítva pl. egészen rendben van, érdemes kipróbálni.

mayer receptúra daiquiri limonádé vörös démon központ bisztró

Mayer szörpök

 

mayer receptúra daiquiri limonádé vörös démon központ bisztró

Feketeribizlis-kakukkfüves limonádé Mayer feketeribizliszörppel és Mayer nádcukorsziruppal

mayer receptúra daiquiri limonádé vörös démon központ bisztróStrawberry Daiquiri Mayer eperszörppel

mayer receptúra daiquiri limonádé vörös démon központ bisztróVörös démon mézes meggyel, rozé borral és Mayer málnaszörppel

A márka honlapján található információk és sajtóanyag alapján szerkesztette: Farkas Krisztián

Fotók: Koktél Blog

Ha tetszett a poszt, akkor csatlakozz a Koktél Bloghoz a Facebookon és az Instagramon!