Szereted a prémiumpárlatokat? Szívesen megkóstolnál egy trendi koktélt vagy egy olyan elegáns italt, amelyet királyi családok, előkelőségek fogyasztanak évszázadok óta? Ha igen, akkor ott a helyed október 14-15-én a WhiskyShow 2017 nemzetközi hírű párlatmustráján.

whisky show

 


A Whisky Show már messze nem csupán a whiskykről szól, más finomságok is terítékre kerülnek: igen széles párlatkínálattal és színes programokkal várnak immár hetedik éve mindenkit. Megismerkedhetsz és belekóstolhatsz olyan párlatokba, amelyeket eddig csak hírből hallhattál vagy csak filmekben láttál. A világ minden tájáról származó whiskyk mellett, francia, spanyol, angol típusú rumok, ízletes ginek, a szőlőszemek zamatát idéző konyakok, armagnacok vagy az illatos almából készült calvadosok várnak rátok. A szokásos koktélversenyen pedig kreatív italokat alkotnak az indulók.

Rendkívül népszerű a ginszekció, ahol a bártenderek vagány koktélokat, frissítő gin tonikokat dobnak össze neked. A szekció kínálatában olyan gin is megtalálható, amely 31 féle gyógy- és fűszernövény felhasználásával készül. Fedezd fel a ginek újfajta generációját, engedd ki Te a gint a palackból!
Az italodat szürcsölgetve tapasokkal vagy kézműves csokikkal is találkozhatsz és megtudhatod, hogy milyen ínyencségeket milyen párlatokkal érdemes párosítani.

A rangos esemény október 14-én nyilvános kiállítási nappal, 15-én pedig szakmai nappal népesíti be Budapesten a Corinthia Hotel termeit.

Tovább részletek, jegyvásárlás itt

Sajtóanyag alapján szerkesztette: Farkas Krisztián

Ha tetszett a poszt, akkor csatlakozz a Koktél Bloghoz a Facebookon és az Instagramon!