Az egyik legnagyszerűbb gyümölcs esetében nem feltétlenül kell leragadni a szokásos frozen vonalnál, az eperből ugyanis lehet sokkal szofisztikáltabb koktélt is készíteni, még akár Peychaud’s Bitters felhasználásával is. Strawberry Army Navy.  

Strawberry Army Navy

Fotó: foodrepublic.com


 

 

ÖSSZETEVŐK:
60 ml London dry gin
25 ml friss citromlé
25 ml mandulaszirup
2 öntet Peychaud’s Bitters
1 db eper

POHÁR:
Coupé.

ELKÉSZÍTÉS:
Egy keverőpohárban muddlerrel (törőfával) nyomkodjunk szét egy nagy szem epret, majd töltsük hozzá a többi összetevőt és koktéljéggel együtt rázzuk össze shakerben. Duplaszűréssel töltsük egy előhűtött coupé pohárba.

DÍSZÍTÉS:
Eper.


 

Még több kevert italért csatlakozz a Koktél Blog Facebook-oldalához!