Konfetti, szerpentin, fánk és tequila. Koktélok farsangra a már jól ismert Varga Gergő bartendertől.
APPLE NIÑO
Összetevők:
4 cl El Jimador Reposado,
3 cl almapüré,
1 cl bodzaszirup,
1 cl zöldalma likőr,
1 cl limelé.
Elkészítés: az összetevőket shakerben koktéljéggel együtt rázzuk össze, majd szűrjük zúzott jégre.
Díszítés: málna, menta, zöldalma.
CRAZY LYCHEE
Összetevők:
4 cl El Jimador Blanco,
1 cl De Kuyper Grapefruit likőr,
2 cl meggyszirup,
1 cl limelé
10 cl lychee-lé.
Elkészítés: az összetevőket shakerben koktéljéggel együtt rázzuk össze, majd szűrjük zúzott jégre.
Díszítés: áfonya, menta, szeder, citrom peel.
RASPBERRY & CHOCOLATE
Összetevők:
4 cl El Jimador Reposado,
1 cl Chambord,
1 cl limelé,
3 cl málnapüré,
2 öntet csokoládé bitter.
Elkészítés: az összetevőket shakerben koktéljéggel együtt rázzuk össze, majd szűrjük zúzott jégre.
Díszítés: csokoládé, citromfű, málna.
Még több kevert italért csatlakozz a Koktél Blog Facebook-oldalához!