Ismét közelednek az ünnepek, így újra itt vannak Varga Gergő bártender koktéljai. Karácsony mézes whiskeyvel, mogyoróval, almás pitével és forró csokival.
WHITE HONEY
Összetevők:
2 cl Jack Daniel’s Honey,
1 cl vaníliaszirup,
0,5 cl mogyorószirup,
10 cl madártej.
Elkészítés:
Öntsük egy csészébe az első három összetevőt, majd húzzuk fel az italt a forró madártejjel és keverjük fel!
Díszítés: vaníliás karamell reszelék.
HONEY&APPLE PIE
Összetevők:
2 cl Jack Daniel’s Honey,
2 cl almás pite szirup,
2 dl forró csokoládé.
Öntsük egy csészébe az első két összetevőt, majd húzzuk fel az italt a forró csokival és keverjük fel!
Díszítés: tejszínhab és csokoládészirup.
GINGER JACK
Összetevők:
2 cl Jack Daniel’s Honey,
2 cl mézeskalács szirup,
2 dl forró csokoládé.
Öntsük egy csészébe az első két összetevőt, majd húzzuk fel az italt a forró csokival és keverjük fel!
Díszítés: tejszínhab és mézeskalács.
Még több kevert italért csatlakozz a Koktél Blog Facebook-oldalához!