A múltkor beharangozott Diplomático World Tournament budapesti döntőjét Lukács Roland nyerte meg, így idén tavasszal a Boutiq’Bar vezető bártendere képviseli hazánkat a Diplomático World Tournament (DWT) regionális döntőjén, Venezuelában. Roland egy remek előadás keretében a Melendez Highball italával nyűgözte le az Alia Akkam, Osman Fethi Baycan és Martin Ramberger alkotta zsűrit a Brody Studiosban.
MELENDEZ HIGHBALL
Összetevők:
40 ml Diplomático Mantuano,
30 ml Dubbonet,
10 ml grapefruitlé,
10 ml gránátalmaszirup,
1 bárkanálnyi balzsamecet,
Szóda (vákumtasakban két napig citrom- és grapefruithéjjal, mentával, bazsalikommal, uborkával együtt áztatva).
Pohár: highball.
Elkészítése: egy keverőpohárban keverjük össze a hozzávalókat a szódát kivéve, szűrjük egy koktéljéggel teli highball pohárba és húzzuk fel a szódával.
Díszítés: narancs peel és mentalevél.
Fotók: WeArt Photostudio
Még több kevert italért csatlakozz a Koktél Blog Facebook-oldalához!