A hibbant dolgoknak a bartending világán belül sincs határa. Egy igazán meredek koktél a denveri Dylan Holcombtól (Beatrice & Woodsley és Mario's Double Daughter's Salotto). Bone & Bacon Cocktail szalonnás whiskeyvel, csontleveses jégkockával és csontdísszel.
Fotó: liquor.com
Összetevők:
60 ml Ol' Major Bacon bourbon,
25 ml Averna amaro,
3 öntet fekete dió bitter,
Osso Good Bison Bone Broth jégkockák.
Pohár: coupé.
Elkészítés: az összetevőket egy keverőpohárba töltjük, hozzáadjuk a jégkockákat, majd nagyjából harmincszor megkeverjük és beleszűrjük egy előhűtött coupé pohárba. A jégkockákat úgy készíthetjük el, hogy Osso Good Bison Bone Broth-ot (ez gyakorlatilag egy csontleves) és vizet egyenlő arányban összekeverünk, 12 órán át hűtőben tároljuk, leszedjük a zsírt a tetejéről, majd jégkockatartóba töltve lefagyasztjuk.
Díszítés: bordacsont.
Ha tetszett a poszt, akkor csatlakozz a Koktél Bloghoz a Facebookon és az Instagramon!