Manapság a flair versenyeken már korántsem elegendő, ha valaki ügyesen pörgeti és dobálja a shakereket, egyre inkább illik odafigyelni az elkészült koktélokra is. A múltkori Fabbri Flairsupply versenyen pl. a legjobb magyar résztvevő, Deák Olivér egy igazán emlékezetes alkotást rakott össze. Back to the Nature.
Fotó: facebook.com/FabbriBartender
Összetevők:
25 ml Fabbri Marendry,
10 ml Fabbri Falernum szirup,
35 ml Ocho Blanco Tequila,
50 ml pink grapefruitlé,
1 bárkanálnyi szárított narancsvirág,
1 bárkanálnyi szárított fügelekvár.
Díszítés: aranyglitteres cukkorral megkent szárított füge, szárított narancsvirág, szárított hibiszkusz, ehető bergamot parfüm, ehető ostya lepke, kagylóhéj.
Ha tetszett a poszt, akkor csatlakozz a Koktél Bloghoz a Facebookon és az Instagramon!