A Magyar Bármixer Unió meghívásának köszönhetően volt szerencsém részt venni az idei Magyar Koktél és Flair Bajnokság nagydöntőjének kóstolózsűrijében, ahol a legjobb koktélt a londoni Yama Momo bármenedzsere, Malomhegyi Anett készítette el. Rendkívül pozitívnak tartom, hogy ebben a kissé elférfiasodott szakmában egy hölgy a pasik fölé tudott kerekedni, főként, hogy mindezt az egyik kedvenc kategóriámban, a sparklingban tette egy szép harmóniával rendelkező, virágos-gyümölcsös itallal. Anett ráadásul vőlegényével, a flair győztes Deák Olivérrel együtt képviselheti hazánkat a szófiai világbajnokságon. A legjobbakat nektek!



ÖSSZETEVŐK:
2 cl Finlandia Mango,
2 cl Grand Marnier,
1,5 cl Fabbri bodzaszirup,
3 cl Happy Day pink grapefruit,
9 cl Martini brut pezsgő.

DÍSZÍTÉS:
Lime peel, cékla, fehér retek, bölényfű.





Még több kevert italért csatlakozz a Koktél Blog Facebook-oldalához!