A farsangi után jöjjenek a Valentin-napi vodkakoktélok.
ÉGI BÁJITAL
Összetevők:
3 cl Finlandia Cranberry,
1 cl baracklikőr,
1 cl limelé,
1 cl áfonyaszirup,
5 cl áfonyalé.
Elkészítés: shakerben.
Díszítés: ehető virágok, áfonya és ribizli.
CASANOVA CSÓKJA
Összetevők:
4 cl Finlandia Vodka Classic,
1 cl körtelikőr,
1/2 cl kókuszszirup,
1 cl eperpüré,
5 cl körtelé.
Elkészítés: shakerben.
Díszítés: eper, citromhéj és ehető virágok.
CSOKIS CSÁBÍTÁS
Összetevők:
3 cl Finlandia Mango Vodka,
1 cl fehér csokoládélikőr,
2 cl málnapüré,
1 cl limelé,
5 cl almalé.
Elkészítés: shakerben.
Díszítés: málna, menta és ehető virágok.
Sajtóanyag alapján szerkesztette: Farkas Krisztián
Ha tetszett a poszt, akkor csatlakozz a Koktél Bloghoz a Facebookon és az Instagramon!