A tequila és a whisky után most jöjjenek a vodka alapú farsangi koktélok.
TAVASZVÁRÓ VIRÁGCSOKOR
Összetevők:
4 cl Finlandia Blackcurrant Vodka,
1 cl grapefruitlikőr,
1 cl meggyszirup,
1 cl limelé,
10 cl licsilé.
Elkészítés: shakerben.
Díszítés: ehető virágok, menta és ribizli.
KARNEVÁLI ŐRÜLET
Összetevők:
2 cl Finlandia Cranberry,
1 cl zöldalmalikőr,
1 cl áfonyaszirup,
3 cl tejszín.
Elkészítés: shakerben.
Díszítés: citromhéj reszelék, áfonya és ehető virágok.
FARSANGI KAVALKÁD
Összetevők:
4 cl Finlandia Classic Vodka,
1 cl almalikőr,
1 cl almáspite-szirup,
0,5 cl fahéjszirup,
5 cl madártej.
Elkészítés: shakerben.
Díszítés: fahéj reszelék és ribizli.
Sajtóanyag alapján szerkesztette: Farkas Krisztián
Ha tetszett a poszt, akkor csatlakozz a Koktél Bloghoz a Facebookon és az Instagramon!