A Jӓgermeister mesterkurzus első napját követően a kávés és forró piák kerültek középpontba, mégpedig Tóth Zoltán barista vezetésével. Jöjjön az egyik – íze és neve alapján is – kedvenc ital felnőtt változata: Micimackó szürcsije. :)
ÖSSZETEVŐK:
1 dl narancslé
1 dl almalé
1 dl gyümölcstea
0,3 dl cukorszirup (vagy mézvíz) téli fűszerezéssel (ízlés szerinti összetevőkkel, pl. szegfűszeg, csillagánizs… stb.)
Jӓgermeister (vagy mandulalikőr) ízlés szerinti mennyiségben
POHÁR:
Hőálló talpas vagy füles pohár.
ELKÉSZÍTÉSE:
Az összetevőket hőálló edényben melegítsük össze vagy gőzöljük fel és töltsük egy hőálló pohárba.
Még több kevert italért csatlakozz a Koktél Blog Facebook-oldalához!