A Jӓger mesterkurzus záró napján előbb Keresztes Ferenc okosított ki bennünket a molekuláris mixológia világából, majd minden résztvevőnek be kellett mutatnia és el kellett készítenie a saját, Jӓgermeister alapú kevert italát, a Koktél Blog pedig egy szilvás sour twisttel állt elő. Plummon.
ÖSSZETEVŐK:
40 ml Jӓgermeister,
20 ml frissen facsart citromlé,
20 ml frissen facsart narancslé,
20 ml házi fahéjas-akácmézes szirup,
2 bárkanálnyi házi szilvalekvár.
POHÁR:
Old fashioned.
ELKÉSZÍTÉS:
Az összetevőket rázzuk össze koktéljéggel együtt shakerben és duplaszűréssel töltsük egy koktéljéggel teli old fashioned pohárba.
DÍSZÍTÉS:
Égetett fahéjrúd és citromspirál az ital tetején, aszalt szilvával körberakott fatányéron, 2 db vékony, rövidre vágott, citromsárga szívószállal szervírozva.
Még több kevert italért csatlakozz a Koktél Blog Facebook-oldalához!