A Miami Cocktail Bar volt tulajdonosa, Kinczler András egy külföldi munkalehetőség miatt két promóciós videó forgatásán is részt vett, ahol elkészítette két saját fejlesztésű italát. A remekül sikerült klippek és receptúrák a kép alatt sorakoznak.

receptúra jack plum caipirosso whisk(e)y jack daniels bacardi rum martini vermut monin angostura bitters caipirinha


 


JACK PLUM

Összetevők:
40 ml Jack Daniel’s Tennessee Whiskey
20 ml szilvaszirup
20 ml Monin Spicy szirup
20 ml levendula-eper szirup
20 ml narancs bitter
20 ml frissen facsart limelé
1 db szilva
1 db dió

Pohár:
Old fashioned.

Elkészítés:
A szilvát és a diót tegyünk egy keverőpohárba, nyomkodjuk meg muddlerrel (törőfával), majd töltsük hozzá a többi összetevőt és koktéljéggel együtt rázzuk össze shakerben és duplaszűréssel töltsük egy koktéljéggel teli old fashioned pohárba.

Díszítés:
Szilva és lime.


 

CAIPIROSSO

Összetevők:
40 ml Bacardi Superior rum
20 ml Bacardi Gold rum
20 ml Martini Rosso vermut
20 ml passion fruit püré
½ lime
3 bárkanálnyi barna cukor
2 öntet Angostura bitters

Pohár:
Old fashoned.

Elkészítés:
Tegyük a cikkekre vágott zöldcitromot és barna cukrot egy old fashioned pohárba, nyomkodjuk meg muddlerrel (törőfával), tegyük tele a poharat koktéljéggel, töltsük hozzá a többi összetevőt, majd jól keverjük meg bárkanállal.

Díszítés:
Citromnád és rózsaszirom.


 

Még több kevert italért csatlakozz a Koktél Blog Facebook-oldalához!