A karácsonyi után itt a Bols szilveszteri menüje is, természetesen sok-sok buborékkal. Boldog új évet!
Fotó: bols.com
HONEY COOLER
Összetevők:
30 ml Bols Honey likőr,
15 ml friss grapefruitlé,
Pezsgőfeltöltés.
Pohár:
Fehérboros.
Elkészítés:
A mézes likőrt és a gyümölcslevet töltsük egy zúzott jéggel teli fehérboros pohárba, majd húzzuk fel pezsgővel, óvatosan keverjük meg bárkanállal és tegyünk az ital tetejére friss zúzott jeget.
Díszítés:
Mentalevelek.
Fotó: bols.com
LYCHEE SPARKLE
Összetevők:
30 ml Bols Lychee likőr,
10 ml friss citromlé,
Pezsgőfeltöltés.
Pohár:
Fehérboros.
Elkészítés:
A likőrt és a citromlevet töltsük egy koktéljéggel teli fehérboros pohárba, majd húzzuk fel pezsgővel és óvatosan keverjük meg bárkanállal.
Díszítés:
Citromspirál.
Fotó: bols.com
BERRY FIZZ
Összetevők:
25 ml Bols Sloe Gin likőr,
25 ml Bols Elderflower likőr,
10 ml tonik,
Pezsgőfeltöltés.
Pohár:
Fehérboros.
Elkészítés:
A likőröket és a tonikot töltsük egy koktéljéggel teli fehérboros pohárba, majd húzzuk fel pezsgővel és óvatosan keverjük meg bárkanállal.
Díszítés:
Bogyós gyümölcsök.
Fotó: bols.com
RASPBERRY & BUBBLES
Összetevők:
30 ml Galliano L’Autentico likőr,
10 ml Bols Raspberry likőr,
60 ml áfonyalé,
1 db lime leve,
Pezsgőfeltöltés.
Pohár:
Fehérboros.
Elkészítés:
Az első négy összetevőt töltsük egy koktéljéggel teli fehérboros pohárba, majd húzzuk fel pezsgővel és óvatosan keverjük meg bárkanállal.
Díszítés:
Citrom- vagy limehéj.
Fotó: bols.com
Még több kevert italért csatlakozz a Koktél Blog Facebook-oldalához!