A vasárnap esti Golde Globe díjátadó kapcsán igazán büszkék lehetünk, hiszen a Saul fia lett az első magyar film, amelyik kategóriájában a legjobbnak bizonyult. Na de milyen koktéllal ünnepeltek a sztárok? Természetesen egy alkalomhoz illő Moët & Chandon pezsgőkoktéllal, hiszen a champagne ház immáron 25. éve szállítja a gála hivatalos buborékait.  Moët Ruby Red by Karen Grill.

moet et chandon receptúra vodka champagne golden globe

Fotó: Getty Images

 

ÖSSZETEVŐK:
30 ml vodka,
25 ml citromlé,
25 ml tárkonyos, málnás, citrus shrub,
75 ml Moët & Chandon Impérial.

POHÁR: borospohár.

ELKÉSZÍTÉSE: töltsük a vodkát, a citromlevet és a shrubot egy koktéljéggel teli borospohárba, majd húzzuk fel a pezsgővel és bárkanállal óvatosan, a szénsav tartósságára ügyelve keverjük meg. A shrub elkészítéséhez 4 szál tárkonyt, 1 citrom peelt, 200 g nádcukrot, 250 ml almaecetet és 250 ml málnapürét egy hőálló edényben, lassú tűzön melegítsünk össze és hagyjuk kihűlni. 

DÍSZÍTÉS: tárkony és citrom peel.
 


 

Még több kevert italért csatlakozz a Koktél Blog Facebook-oldalához!