Itt egy Hot Toddy twist sok-sok magas C-vitamin tartalmú goji bogyóval, ha már ennyire közeledik a hideg. Hot Pom Toddy Jules Arontól.

hot toddy hot pom toddy forró kevert italok receptúra jules aron whisk(e)y

Fotó: talesofthecocktial.com (Papp György)

 


2 pohárnyi összetevő:
9 cl whiskey,
1 teáskanálnyi nyers méz,
1,5 cl frissen facsart citromlé,
1 evőkanálnyi goji bogyó,
25 cl gránátalmalé. 

Elkészítése: melegítsük fel a gránátalma levét, majd öntsük bele a goji bogyókat és hagyjuk állni 15 percig. Töltsük hozzá a citromevet és melegítsük néhány percig, majd töltsük ki egy pohárba, adjuk hozzá a mézet és húzzuk fel a whiskeyvel.


 

Még több kevert italért csatlakozz a Koktél Blog Facebook-oldalához!