A diffordsguide.com az egyik cikkében egy egészen bizarr italos trendet mutatott be, melynek megismerése csak az igazán erős idegzetűek számára ajánlott. Cocktails in bags.
GOLDFISH IN A BAG
Összetevők:
40 ml gin (Little Bird)
10 ml mandarinos vodka (Hangar One Mandarin)
6 öntet rhubarb bitters
200 tonik
Szervírozása:
Zárható tasakban.
Elkészítése:
Tegyünk koktéljeget egy zárható tasakba, majd töltsük rá az összetevőket.
Díszítése:
Hal alakú grapefruit héj, ehető virágok, szívószál.
GOLDFISH HOUSE PUNCH
Összetevők:
400 ml añejo blanco rum (Pampero)
200 ml konyak (Godet Antarctica Folle Blanche)
100 ml szűrt friss citromlé
Szervírozása:
Műanyag tasakban.
Elkészítése:
Töltsük az összetevőket egy jégtömbbel és hal alakú jégkockákkal teli puncsos tálba.
Díszítése:
Szárított tárkony, szívószál.
SWIM ’N’ TONIC
Összetevők:
50 ml gin (Tanqueray)
Frissen facsart zöldcitromlé
Tonik
Szervírozása:
Műanyag tasakban.
Elkészítése:
Töltsük az összetevőket egy boston tinbe helyezett tasakba , majd kössük össze a tasak száját és emeljük ki a tinből.
Díszítése:
Műanyag hal.
EVIDENCE BAG COCKTAIL
Összetevők:
45 ml tequila (El Jimador Blanco)
15 ml cseresznyelikőr (Maraschino)
2 zöldcitrom cikk leve
100 ml grapefruit szóda (Ting)
Szervírozása:
Highball pohár.
Elkészítése:
Töltsük az összetevőket egy highball pohárba.
Díszítése:
Zöldcitrom cikk, vaníliás só, műanyag tasak és tequilával töltött vízi pisztoly.
Még több kevert italért csatlakozz a Koktél Blog Facebook-oldalához!