Feltartózhatatlanul közelednek a húsvéti ünnepek, így jöjjön egy izgalmas sárgarépás koktél a 10th Kitchentől. Frank The Rabbit.

Frank The Rabbit

Fotó: 10thkitchen.com

 


 

ÖSSZETEVŐK:
60 ml bourbon whiskey (Four Roses),
60 ml friss sárgarépalé,
30 ml friss citromlé
25 ml őrölt-pirított római köményes cukorszirup (2 evőkanálnyi őrölt-pirított kömény, 2,5 dl víz és 2,5 dkg cukor összemelegítve),
10 ml Montenegro amaro
1 tojásfehérje,
Néhány öntet narancs bitter,
Friss őrölt kömény.

POHÁR:
Coupé.

ELKÉSZÍTÉSE:
Az első hat összetevőt előbb szárazon (jég nélkül), majd koktéljéggel együtt rázzuk össze shakerben és duplaszűréssel töltsük egy előhűtött coupé pohárba. Végül toppingoljuk narancs bitterrel és őrölt köménnyel.

DÍSZÍTÉSE:
Sárgarépa.


 

Még több kevert italért csatlakozz a Koktél Blog Facebook-oldalához!